Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine."— Sunum transkripti:

1 BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI

2 Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine spor yaptırmak, Sağlıklı yaşam programları düzenlemek, Sporu geniş kitlelere yaygınlaştırmak ve sevdirmek, Yerel yönetimlerin imkanlarını bu ilke doğrultusunda seferber etmek ve ilerisi için umut veren sporcuları Türk sporuna kazandırmaktır.

3 Büyükşehir Belediyespor Kulübü toplam 10 branşta 1500 lisanslı sporcusu ile Atletizm, Basketbol, Bisiklet, Eskrim, Güreş, Masa Tenisi, Tenis, Karate, Voleybol ve Yüzme bran ş larında çalışmalarına devam etmektedir.

4

5 48 lisanslı, 140 lisanssız toplam 188 sporcu ile çalışmalar devam etmektedir.

6

7 25 lisanslı, 40 lisanssız toplam 65 sporcu ile çalışmalarına devam etmektedir.

8

9 60 lisanslı, 160 lisanssız toplam 220 sporcu ile çalışmalar devam etmektedir

10

11 120 lisanslı, 100 lisanssız toplam toplam 220 sporcu ile çalışmalar devam etmektedir.

12

13 80 lisanslı, 75 lisanssız toplam 155 sporcu ile ç alışmalar devam etmektedir.

14

15 Lisanslı 16 sporcu ile ç alışmalarına devam edilmektedir.

16

17 Toplam 118 sporcu ile ç alışmalar devam etmektedir.

18

19 30 lisanslı, 30 lisanssız toplam 60 sporcu ile çalışmalar devam etmektedir.

20

21 16 Lisanslı Sporcu ile çalışmalar devam etmektedirler.

22

23 Toplam 60 sporcu ile ç alışmalar devam etmektedir.

24 DİĞER FAALİYETLERİMİZ T ü m branşlarda altyapı ç alışmalarına ö nem verilerek Okul – Aile - Kul ü p işbirliği ve koordinasyonu sağlanmıştır. B ü y ü kşehir Belediye personeline ve halkımıza y ö nelik olarak sağlıklı yaşam ç alışmaları (step-aerobik-jimnastik ve sauna) 2 eğitici antren ö r rehberliğinde devam etmektedir Sağlıklı yaşam ç alışmalarına: 2005 d ö neminde aylık ortalama 93 katımcı, 2006 d ö neminde aylık ortalama 104 katılımcı iştirak etmiştir. Haziran - Temmuz – Ağustos aylarında Y ü zme – Basketbol - Voleybol – Tenis ve Karate branşlarında Yaz Spor Okulları a ç ılarak, bu kurslarda toplam 2.000 ç ocuğumuza spor yaptırılması ve kul ü b ü m ü z ü n alt yapısına kazandırılması hedeflenmektedir. Ekim – Mayıs d ö neminde ise, Basketbol ve Voleybolda Kış Spor Okulları a ç ılarak ç ocuklarımıza hafta sonunda da spor yapma imkanı sağlanmaktadır.

25 2005 yılında 500 katılımcıyla B ü y ü kşehir Belediyesine bağlı t ü m birim ç alışanları arasında Futbol, Basketbol ve Voleybol branşlarında 1.B ü y ü kşehir Belediyesi Personel Turnuvası d ü zenlenerek birimlerimize spor yapma ve kaynaşma imkanı sağlanmıştır. Okul – Aile – Kul ü p işbirliği ç er ç evesinde hemşehrilerimize ve gen ç lerimize sağlıklı, bilin ç li spor yapma imkanı sağlamak kent ve ü lke sporuna en iyi şekilde hizmet etmek Kul ü b ü m ü z ü n ö ncelikli hedefleri arasında yer almaktadır.


"BURSA BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARI. Amacımız; Kent ve ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmek Bursalı hemşehrilerimize, kurum çalışanlarına ve ailelerine." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları