Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ 2012-2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ 2012-2013."— Sunum transkripti:

1 ‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ 2012-2013

2 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi Okul ve Pansiyon bahçesine 100 adet sedir ağacı dikildi. Basketbol, Futbol ve Voleybol alanları düzenlendi. Kamelya bakım ve onarımı yapılarak düzenlendi. Çevre temizliği yapıldı. Banklar tamir edilerek halkın kullanımına uygun hale getirildi.

3 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

4 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

5 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

6 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

7 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

8 Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

9 ÇOK AMAÇLI SALON Halkın faydalanması için okulumuzda çok amaçlı salon yapılarak 200 kişilik kolçaklı sandalye ile donatılmıştır. Çok Amaçlı Salona Projeksiyon cihazı takılmıştır. Salonun eskiyen perdeleri yenilenerek güzel bir hava oluşturulmuştur

10 OKUL KANTİNİ Okul kantininin zemini yer seramiği ile kaplanarak giriş katına taşınmıştır Kantine Öğrenciler ve Halk için internet bağlantılı bilgisayar konulmuştur. Kantine halkın ve öğrencilerin faydalanması için 108 Ekran LCD konulmuştur.

11 OKUL VELİ GÖRÜŞME ODASI Veli görüşme odasına okula gelen velilerin faydalanması amacıyla kitaplık oluşturuldu Veli görüşme odasına internet bağlantılı bilgisayar konulmuştur. Velilerin daha rahat bir ortamda beklemeleri için oturma grupları yerleştirilerek ev ortamı oluşturulmuştur.

12 OKUL KÜTÜPHANESİNİN DÜZENLENMESİ Kütüphane yeniden düzenlenmiştir. Halkın erişimi için hafta içi ve hafta sonu açık halde tutulmaktadır. Kütüphaneye internet bağlantılı bilgisayar konulmuştur. Süreli yayınlara abone olunmuştur.

13

14 BİLGİ TEKNOLOJİ SINIFININ DÜZENLENMESİ Bilgisayarların bakım ve onarımı yapılarak halkın hizmetine sunulmuştur. Bütün bilgisayarlara internet ağı çekilerek aktif hale getirilmiştir.


"‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ 2012-2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları