Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CEBELER ANADOLU LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CEBELER ANADOLU LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 CEBELER ANADOLU LİSESİ
2014 ARALIK

2 10 Temmuz 2014 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılış onayı imzalanan “Cebeler Anadolu Lisesi” adı ile kurucu Müdürü Ökkeş KALENDER atanmış olup; Şahinbey Mehmet Uygun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı iken; 15/12/2014 tarihinde Cebeler Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atanan Mehmet BADEMOĞLU okulumuzdaki görevine başlamış olup, Okul Müdürümüzün branşı Türk Dili ve Edebiyatıdır.

3 Cebeler Anadolu Lisesi binasının yapımı eski adı Mahraman köyü olan Cebeler Mahallesinde devam etmektedir. Okulumuz geçici olarak Akkent Mahallesindeki Akkent Anadolu Lisesi içerisinde Eğitim-Öğretim yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlamıştır. Kurucu müdürümüz okula görevlendirildiği günden itibaren okulun ihtiyaçları ile ilgili çalışmalara başladı. 15/12/2014 tarihinde Okulu Müdür olarak Mehmet BADEMOĞLU okulumuzdaki görevine başlamıştır.

4 Cebeler Anadolu Lisesi’nde kadrolu 1 Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özlem ÖZTÜRK, 1İngilizce Öğretmeni Muhammet ÖCEL, 1 Matematik Öğretmeni Ferhat EVCİN ve Ücretli Öğretmen Fatma YAKUT ve Bilgisayar İşletmeni Mustafa ÇAKIR geçici olarak okul memurluğunu yürütmektedir, 1 Hizmetli Ali TAŞÇI ve İş Kur tarafından görevlendirilen Mehmet GÜÇ okulumuzda çalışmaktadır.

5 Okulumuz 4 şube olarak eğitim öğretim yılında faaliyete başlamış olup şube sayıları 9/A-23, 9/B-25, 9/C- 22 ve 9/D-23 olmak üzere toplamda 93 öğrenci ile eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir. Okulumuzda öğrencilerin okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla küçük bir kütüphane, öğrencilerimizin daha güzel vakit geçirmesini sağlamak el becerilerini geliştirmek amacıyla bir hobi odası oluşturulmuştur.

6 OKUL BİNAMIZ…

7

8 OKUL MÜDÜRÜMÜZ…

9

10 ÖĞRETMENLERİMİZ…

11

12

13 ÖĞRETMENLER ODASI…

14 HOBİ ODAMIZ…

15

16 ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİMİZ…

17 9-A

18 9-B

19 9-C

20 9-D

21 TEŞEKKÜRLER…


"CEBELER ANADOLU LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları