Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU"— Sunum transkripti:

1 80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJE RAPORU

2 İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN YÜRÜTMEKTE OLDUĞU “OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ” KAPSAMINDA 2012 MAYIS AYINDA İLÇEMİZDE PROTOKOL YAPILMIŞTIR. Yapılan protokolle okulumuzun proje ortağı Çerkeş Aytaç A.Ş. Olmuş ve çalışmalar başlamıştır.

3 PLANLAMA AŞAMASI Okulumuz proje kapsamında Aytaç A.Ş. İle çeşitli toplantılar yapılarak yapılacaklar kararlaştırıldı. Buna göre; Okulumuzun özellikle arka bahçesi olmak üzere bahçesinin yeşillendirilmesine, Okul bahçesine kamelya yapılmasına, Bahçeye oturma bankı yerleştirilmesine Bahçeye yere monteli çöp kovaları alınmasına karar verilmiştir.

4 PLANLAMA AŞAMASI Diğer taraftan okulun bilgisayar laboratuarının öğrenci ve velilere açılmasına, Okul kütüphanesinin yenilenmesi de proje kapsamında okul olarak yapılan çalışmalar arasındadır.

5 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ

6 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ

7 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ

8 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ

9 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ

10 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ

11 OKUL BAHÇE DÜZENLEMESİ
Aytaç A.Ş tarafından okul bahçesine konulmak üzere 8 adet oturma bankı, 5 adet yere monteli çöp kovası siparişi verilmiştir.

12 BİLGİSAYAR LABORATUARI
Okulumuz bilgisayar laboratuarına bir adet yazıcı konmuş olup, yapılan duyuru sonucunda öğrenci ve velilerin bilgisayar ve internet ortamından yararlanmaları sağlanmıştır. ( Örneğin anket çalışmaları yapılmaktadır.)

13 KÜTÜPHANENİN YENİLENMESİ
Okul kütüphanemiz daha geniş bir ortama alınmış olup, iç düzenlemesi ve kitap açısından zenginleştirilmesi çalışmaları devam etmekte olup proje sonunda öğretmen-öğrenci ve velilerin rahatlıkla kullanabilecekleri bir kütüphane oluşturulacaktır.


"80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları