Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2 HAKKIMIZDA Okulumuz 2011 /2012 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır.Eski YİBO binasında Nahcivana 35 km.AĞRI dağının eteklerinde ,144 kapasiteli Pansiyonu ve 10 dairelik lojmanı bulunmaktadır.Bünyesinde Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi mevcuttur.Her iki kısmında da Bilişim Teknolojileri,Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü bulunmaktadır.    

3

4 ZİYARETÇİ SALONUMUZ ve GİRİŞ
Okulumuz binasının girişine Atatürk köşesi yapıldı. Aynı şekilde okul girişine 15 Temmuz’da şehit olan Iğdırlı şehitlerimiz anısına bir köşe yapıldı. Köşede Ömer HALİSDEMİR, Iğdırlı Şehit Bülent AYDIN ve Iğdırlı şehit Bülent YURTSEVEN’e yer verildi Eğitim Öğretim yılında Okulumuz ana binası girişine veli köşesi düzenlenerek velilerin öğretmenlerle daha rahat görüşebilecekleri bir alan oluşturuldu. Okul koridorlarına kiriş yazıları hazırlanarak asıldı.

5 ZİYARETÇİ SALONUMUZ ve GİRİŞ

6 FİZİK KİMYA BİYOLOJİ LABORATUVARI ve UYGULAMA ANASINIFI
Okulumuzun bir koridoru 15 Temmuz Şehitleri anısına Demokrasi Sokağı adı altında düzenlenerek şehitlerimizin adlarının yaşatılması adına Bilişim Laboratuvarına Şehit Ömer HALİSDEMİR’in 2015 yılında açtığımız Fen Laboratuvarına Şehit Bülent YURTSEVEN’in ve de okulumuz uygulama anasınıfına Şehit Bülent AYDIN’ın isimleri verildi.

7 FİZİK KİMYA BİYOLOJİ LABORATUVARI ve UYGULAMA ANASINIFI

8 FİZİK KİMYA BİYOLOJİ LABORATUVARI ve UYGULAMA ANASINIFI

9 UYGULAMA ANASINIFI

10 ÇOCUK GELİŞİM ATÖLYESİ
Öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri amacıyla Çocuk Gelişimi Atölyesi düzenlendi.

11 OKUL BAHÇEMİZ eğitim ve öğretim yılında 69 dönüm olan okul bahçemizde öğrencilerimizle birlikte ağaçlandırma ve çiçek ekimi çalışmaları yaptık. Ayrıca kızlarımızın bahçede oturabilecekleri gölgelik bir alan ve bank olmadığından öğrenciler için bir kamelya yapıldı yılında 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anmak ve yaşatmak adına hatıra fidanlığı oluşturuldu.

12 OKUL BAHÇEMİZ

13 TRAFİK PARKURUMUZ İlçemizde Trafik eğitimi verilebilecek bir alan olmadığından dolayı Trafik Parkuru düzenlenerek İlçemizde tüm okulların kullanımına sunulmuştur.

14 VOLEYBOL ve BASKETBOL SAHASI

15 ÇOK AMAÇLI SALON

16 KÜTÜPHANE

17 ARALIK MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU
Pansiyonumuz okul bahçesinde bulunmaktadır. 144 Öğrenci kapasitelidir ve 24 oda mevcut olup odalarımız 6 kişiliktir. Her katta lavabo ve duşlar, belletici odaları bulunmaktadır. Yemekhane , Mutfak , Revir , Etüt Salonları , Çamaşırhane , Depolar , Ziyaretçi Salonu , Televizyon ve Dinlenme Salonu mevcuttur. Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri konforlu sıcak bir yuva durumundadır. 1 Pansiyon Müdür Yardımcısı , 10 belletici , 1 aşçı , 4 Temizlik Personeli , 1 kaloriferci görev yapmaktadır.

18 ARALIK MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU
Okul Bahçemizde Bulunan Pansiyon Binası

19 ARALIK MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU
Öğrenci velilerimizin kızlarıyla daha rahat ortamda görüşebilmeleri amacıyla pansiyon girişine koltuk takımı alındı. Aynı zamanda kitaplık kurularak kitap okuma merkezi olarak kullanılması da amaçlandı.

20 PANSİYON MESCİDİ Kızlarımızın ve öğretmenlerimizin ibadetlerini diledikleri gibi ve rahatça gerçekleştirebilmeleri amacıyla pansiyon giriş katına mescit düzenlenerek tüm zemini halı ile kaplandı.

21 PANSİYON DİNLENME SALONU

22 PANSİYON KATLARIMIZ Kızlarımızın kendilerini ev ortamında hissetmelerini sağlamak amacıyla tüm katlara koltuk takımı alındı ve zemin halı ile kaplandı.

23 PANSİYON TELEVİZYON SALONU
Televizyon Salonu Kızlarımızın daha rahat bir ortamda dinlenmelerini sağlamak amacıyla TV köşesine koltuk takımı alınıp zemini halı ile kaplandı.

24 PANSİYON REVİR

25 PANSİYON ETÜT SALONU Öğrencilerimizin rahatça ders çalışabilecekleri etüt odalarımız.

26 PANSİYON ODALARIMIZ Öğrencilerimizin bireysel ders çalışmalsını sağlamak amacıyla tüm odalara etüt masaları kuruldu ,halı serildi.

27 PANSİYON GİRİŞİMİZ Duvarlar kızlarımızın istediği renklerde boyandı , Yeni koltuk takımları alındı , perdeler yenilendi , zemin halı ile kaplanıp ev ortamı oluşturulmaya çalışıldı.

28 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
2014 – 2015 eğitim öğretim yılında Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerimizin uygulama yapabilmeleri amacıyla açılan Uygulama Anasınıfımız okul bahçesindeki ek binanın giriş katında bulunmaktadır – 2017 eğitim öğretim yılı başında yeniden düzenlenerek, 25 öğrenci kapasiteli , WC , Sanat odası, Yemekhane, oyun odası, etkinlik sınıfı olmak üzere toplam 5 kısımdan oluşmaktadır. Uygulama anasınıfımızda Okul Öncesi Eğitim Kurumları yönetmeliği kapsamında bulunması gereken öğrenme merkezleri ve ilaveten öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenmiş merkezler şu şekildedir: Blok Merkezi , Sanat Merkezi , Fen Merkezi, Dramatik Oyun Merkezi, Kitap Merkezi, Müzik Merkezi, Matematik Merkezi, Atatürk Merkezi . Toplam öğrenci mevcudumuz 12 öğrenci olup, 3, 6 yaş arası öğrencileri kapsamaktadır. Uygulama anasınıfımızda 1 kadrolu öğretmen okulumuza ait 1 yardımcı personel görev yapmaktadır. Öğrenciler derse 11:00 – 16:00 saatleri arasında gelmektedir. Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri konforlu sıcak bir yuva durumundadır.

29 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI

30 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın girişi

31 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın lavabo girişi

32 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın yemekhanesi

33 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın oyun odası

34 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın oyun odası

35 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın etkinlik odası

36 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI
Uygulama anasınıfımızın etkinlik odası

37 ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


"ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları