PROJE SAHİBİ KURUM PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ
Advertisements

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
DEVAM - DEVAMSIZLIK ve ÖĞRENİM HAKKI
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Orta Öğretim
VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ (VBS)
Mesleki Eğitim Girişimleri Programı
DERS SEÇİMİ NEVİM DEMİRCİ DANIŞIK.
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi Ceyda Taşkıran 15 Ekim EKİM 2008 ERASMUS ÖĞRENCİ TOPLANTISI.
LLP / Erasmus Bilgi Paylaşım Toplantısı Meslek Yüksek Okulu Yrd.Doç.Dr. Çetin GENÇER AB Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Kurumsal Koordinatörü.
Erasmus Bölüm Koordinatörleri Toplantısı
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
Erasmus Hareketliliği
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
Görele Çok Programlı Lisesi LEONARDO DA VINCI (LdV) Ortaklık Projesi ( ) ÇPL İngilizce Öğretmeni-Proje Koordinatörü: Abdullah KORKMAZ.
“Erasmus ve Kültürel Etkileşim” Ayşegül Şah BOZDOĞAN İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık Dönemi Giden Öğrencisi.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
Bilgilendirme Toplantısı ERASMUS PROGRAMINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEMELERİ GEREKEN YOL Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus Öğrenci Sorumlusu.
Erasmus ve Hibeler Mine MUT Erasmus Ofis Sorumlusu 29 Kasım 2007 Erasmus Koordinatörler Toplantısı.
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Yerleştirme (Staj) Hareketliliği Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus Öğrenci Sorumlusu
GREEN PEARLS-YEŞİL İNCİLER LdV Ortaklık Projesi T.C. GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü.
SBS Genel Bilgilendirme Sunusu
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Öğrenci Hareketliliğinde Erasmus Koordinatörlerinin İzlemeleri Gereken Yol Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus.
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU
POLONYA OKUL ZİYARETİ İZLENİMLERİ
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
Tanınma. Erasmus Öğrencisinin gitmeden önce yapması gerekenler – “Öğrenim sözleşmesi/anlaşması” (Learning Agreement) DİKKAT: Öğrenim Sözleşmesi karşı.
KONUTKENT İLKOKULU. Comenius, Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve finanse edilen bir programdır. Uluslararası.
Erasmus+ Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
PROJE TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
1-STAJ SÜRESİ İşletmelerde beceri eğitimi uygulaması 3308 sayılı “Mesleki ve Teknik Eğitim Kanunu” uyarınca okulların açıldığı tarihte başlamakta ve okulun.
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ. MESLEK SEÇİMİ NEDEN HAYATINIZIN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR?
3 HAZİRAN ERASMUS+ ORYANTASYON TOPLANTISI.
Ahmet SARI Rehber Öğretmen
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
YEŞİLPINAR MİRİOĞLU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlığı Ankara, 2015.
SINIF GEÇME SİSTEMİ Sevgili Gençler ; Öğretim Yılının sonuna yaklaştığımız ve Sınavlarınızın yoğunlaştığı bu günlerde sizlere Sınıf Geçme Sistemi konusunda.
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI. Mevlana Değişim Programı, Türkiye’de yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim.
AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ. Avrupa Gönüllü Hizmeti YAŞ ARASINDAKİ GENÇLER, BİR AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKESİNDE 2-12 AY ARASINDA HİÇ ÜCRET ÖDEMEDEN GÖNÜLLÜ.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİNİN ANA UNSURLARI: SBS (Seviye Belirleme Sınavı) YBP (Yılsonu Başarı Puanı)
- Önlisans ve Lisans öğrencileri için en az 2 ay -Üniversitemiz daha fazla öğrencinin yararlanması için herkese eşit olarak 2 aylık hibe vermektedir.
ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ-PROJELER EKİBİ
YALVAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GATHER TOGETHER FOR BETTER "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
GÜNEŞİN ÇOCUKLARI AB’DE MESLEKİ EĞİTİM E HAYALLERİNE KAVUŞUYOR
ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ
KA1- YETIŞKIN EĞITIMI PERSONELININ ÖĞRENME HAREKETLILIĞI KA2-YENILIK VE İYI UYGULAMALARıN DEĞIŞIMI IÇIN İŞBIRLIĞI.
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
Erasmus Programı Personel Hareketliliği Faaliyeti Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
3.GRUP SEVİLLA/İSPANYA GRUBU. Soru 1: Projedeki amaçlarınıza ulaşabildiniz mi? Proje amaçlarınıza hangi faaliyetleri yaparak ulaştınız? Proje amaçlarınızda.
«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living.
Öğrenim Hareketliliği -Giden Öğrenciler -Gelen Öğrenciler
ERASMUS HAZIRLIK VE DESTEK PROGRAMI MART 2017
KÜRESEL YÖNTEM VE TEKNİKLERE ISINMAYA EVET!
KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
ERASMUS
Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

PROJE SAHİBİ KURUM

PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The Emergency And Nursing Service İn Cardiological Emergency İn European Union

ERASMUS+ Hareketlilik Faaliyeti (Mesleki Eğitim ve Öğretim) Mesleki eğitimle ilgili bir proje kapsamında mesleki eğitimle ilgili kişilerin, sağlanan hibe ile, belirli bir süre için, AB üyesi bir ülkedeki kuruluşa gönderilmesidir. Projemiz Okulumuz Acil Tıp Teknisyenliği ve Hemşirelik öğrencilerini kapsamaktadır.

Projemiz Ulusal Ajans finansmanı ile gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerden beklenen ve bilmeniz gerekenler  Projeyi sahiplenmelisiniz.  Bu projenin ortaya çıkması için bir yıldan uzun bir süredir çalışıldığını ve büyük emekler harcandığını unutmamalısınız.  Bu proje bir yurtdışı gezi programı değildir.  Bu proje bir eğitim ve staj programıdır.  Sizlere otellerde uygulanan her şey dahil konseptte bir hizmet verilmeyecektir (Örneğin: Arkadaşlarınızla bir Cafede içtiğiniz kahvenin parasının projeden karşılanması mümkün değildir.)  Projede görev alan refakatçi öğretmenlerin direktiflerine uymak zorundasınız.

 Yurtdışında istediğiniz her yere gidemezsiniz. Ancak refakatçi öğretmeninizin izni ile gezmeye veya alışverişe gidebilirsiniz.  Yurtdışında uygulanan her eğitim programına, staj çalışmasına, teknik geziye katılmak zorundasınız.  Asil katılımcı olarak seçildikten sonra bu sayılanları yerine getireceğinizi taahhüt ettiğiniz bir sözleşme imzaladınız. Bu sözleşmeyi imzalayanlar projede yer alan tüm ücretsiz imkanlardan faydalanacaktır. Ancak sözleşmeye aykırı hareket ettiğinde sözleşmenin gerekleri de yerine getirilecektir. Öğrencilerden beklenen ve bilmeniz gerekenler

PROJEMİZİN YEREL ORTAKLARI

PROJEMİZİN YURT DIŞI ORTAKLARI

PROJE HAREKETLİLİĞİMİZ Tarihleri arasında19 öğrenci 2 öğretmen ve okul müdürü refakatinde İSPANYA nın MARBELLA şehrine olacaktır.

Üç Hafta boyunca yurtdışında ne yapacaksınız ? Her öğrenci grubu için 3 haftalık çalışma programı hazırlanmış, hem okulumuz tarafından hem de yurtdışı ortak kurum tarafından imzalanarak Ulusal Ajansa sunulmuştur. Ulusal Ajansa sunulan ve onaylanan programa uyulacaktır Her eğitim alanına ait çalışma programına uygun hareket edilecektir. Çalışma programında bir değişiklik olursa öncelikle Ulusal Ajans daha sonra okuduğunuz okul yöneticileri ve sizler mutlaka bilgilendirileceksiniz. Programlardan arta kalan zamanlarda refakatçi öğretmeninizin izni ile öğrencilerimiz şehir içinde gezmeye, sinemaya, tiyatroya veya konserlere gidebilecekler.

Yurtdışına gittiğinizde devamsızlık durumunuz ne olacak? Her öğrenci için Valilik kanalıyla görevli izinli belgesi çıkartılacaktır. Bunun anlamı yurtdışına görevli-izinli olarak gideceksiniz. Kanunlarımıza göre, bu durumda devamsız olarak yazılmayacaksınız. Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliklerine bağlı kalınarak, öğrenciler yurtdışında iken giremediği sınavlara döndükten sonra girebilirler Eğer yarıyıl başarı notunuzun oluşması için yeterli sayıda sınava girdiyseniz, giremediğiniz sınavlara tekrar girmeniz gerekmeyebilir. Bu durumun ayrıntılarını okulunuzda Müdür Yardımcınızdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca sıkıntı yaşamamak için proje ve performans çalışmalarını öğrencilerin gitmeden önce teslim etmenizi tavsiye ediyoruz.

Bu Proje sizlere neler kazandıracak ? * Mesleki bilgi ve becerileriniz gelişecek *Sosyal yönleriniz gelişecek *Kurallara uygun yaşam becerileriniz gelişecek *Bireysel hak ve özgürlüklerinizi kullanabilme becerileriniz gelişecek *Dezavantajlarınız avantaja dönüşecek *Üretim sahasında yer alma imkanlarınız gelişecek *Kültürlerarası etkileşim becerileriniz gelişecek *Mesleki yabancı dil becerileriniz gelişecek *Özgüven kazanacak *Temsil yetenekleriniz gelişecek *Gelişmiş sağlık hizmetlerini inceleme imkanı kazanacak *Takım halinde çalışabilme yetileriniz gelişecek *Okul ve iş motivasyonlarınız artacak

KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AYŞE TÜREMEN ATAŞLI PROJE SORUMLUSU