Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living."— Sunum transkripti:

1 «Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living Together in Nature» projesine Sn. Ayhan IŞIK’ın yaptığı ortaklık teklifi TRT tarafından kabul edildi.

2 İtalya, İspanya, Slovenya, Yunanistan, Romanya AB ORTAK KURUMLAR partnerships Erasmus+ KA102 Mayıs 2017 İzlanda

3 Proje Koordinatör Kurum Ortak Eğitim Kurumları Ortak Medya Kurumu

4 TRT’nin projede öngörülen rolü ve pozisyonu TRT nin ROLÜ; Projenin Türkiyedeki 2017 Haziran aylarında gerçekleşecek uygulamalarında çekimler yaparak kayda alma, Türkiye'nin doğal mirasını tüm dünyaya duyurma ve projenin "yaygın etkisini" ulusal ve uluslararası düzeyde görünürlüğünü sağlayacak şekilde radyo ve televizyon kanallarında projeyi haber yapma, 4 günlük yaratıcı drama, kamp ve yaban hayatı uzmanlarınca hazırlanmış etkinliklerin Eğitici eğitimlerinin uygulamaları, TRT tarafından profesyonelce kayda alınması ile Seçmeli Çevre Eğitimi derslerinde ve serbest etkinlik zamanlarında okullarda öğretmenlere bir kaynak oluşturma. «Living Together in Nature»

5 TRT’nin projede öngörülen rolü ve pozisyonu TRT nin POZİSYONU; Türkiye’nin organizasyonunda ve yürütücülüğünde gerçekleşecek bu projede en güçlü ortak şüphesiz TRT olacaktır. Medya gücü ve TRT Belgesel, TRT Avrupa, TRT Okul, TRT Çocuk vb. kanallar ile hem Türkçe hem İngilizce olarak proje uygulamaları, animasyonları ve fikri çıktısı eğlenceli ve eğitici bir yayına dönüşecektir. «Living Together in Nature»

6 TRT’nin projede öngörülen rolü ve pozisyonu TRT nin Projeye Katılımı; TRT projenin ana faaliyeti olan 2017 Haziran ayında gerçekleşecek ve 4 günlük kamp etkinliklerini kapsayan uygulamalarında çekim ve kayıt ekibi ile yer alır iken, yurtdışı 5 ülkeye 4 kişi ile Türkiye Konsorsiyumu içinde katılacaktır. Yurtdışı profesyonel çekim istenmemekte sadece TRT kanallarında projenin görünürlüğü ve yaygın etkisi açısından haber yapılması beklenmektedir. «Living Together in Nature»


"«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları