Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Advertisements

Marine Logistics Prezentasyon 2013
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Türkiye İtibar Endeksi
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Özel Sektörde İnsan Kaynağının Önemi
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
Genç Bilişimciler İçin Profesyonelleşme Yolunda Öneriler
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
KALİTE YÖNETİMİ (EĞİTİMDE).
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
7. büyük tekstil ve hammaddeleri 6. büyük hazır giyim ve konfeksiyon
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
İSTİHDAM VE İSTİHDAMLA İLGİLİ KAVRAMLAR
Solmaz Grup Yurtiçi Taşımacılık ve İç Dağıtım Referansları
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
DAHA GÜVENLİ TİCARET ANKARA - ÇİN.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
T 90 (212)
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA……
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
İŞLETMENİN TARİHÇESİ, AMAÇLARI , SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
“innovation and future”
İş Ahlakı ve Sosyal Sorumluluk Anlayışı
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
SATINALMA YÖNETİMİ ve TEKNİKLERİ Eğitimi
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
TÜRKİYE TEKSTİL, ÖRME, GİYİM VE DERİ SANAYİİ İŞÇİLERİ SENDİKASI.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TARIM EKONOMİSİ ve İŞLETMECİLİK DERS NOTLARI
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş felsefemizi anlatarak cevaplayalım. İş ve yaşam hayatını iyi tanıdığınız ülkede hizmet verirseniz, o ülke ile çalışan kurumların iş ortağı, o ülkedeki taşımalarda da bir güvence olursunuz.

Şimdi sizlere düşünce yapımızı anlatabiliriz… 60’lı yılların sonlarına doğru Türkiye - İtalya arasında dış ticaret gelişmeye başladı. Ekip Nakliyat, bu iki ülkede yaşayarak, eğitim görmüş, insan özelliklerine, yaşam tarzlarına, lisanlarına onlar kadar sahip olan Alpaslan ailesinin düşünce, gözlem ve tecrübeleri sonucu gelişen ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği bir kuruluştur.

Ekip Nakliyat ilk çalışmalarına, 1970’lerin başlarında Türkiye’nin ana ihracatı olan önce pamuk, iplik ve kumaşla karayolu taşımacılığına başladı. Sonraki yıllarda Türk sanayisinin gelişimi içerisinde, hazır giyim tekstil ürünleri, cam eşya ve kimyevi maddeler ihracatında karayolu taşıma sorunlarına bir çözüm oldu. İtalya ile ülkemiz arasında artmakta olan sanayi yatırımlarının hacmi sonucunda, dokuma, tekstil, seramik sektörü gibi ve yan sanayi üreten büyük kuruluşların ve Türkiye’de doğmakta olan İtalyan orijinli otomotiv firmalarının da taşımalarının lokomotifi oldu. Konusunda dünya devleri arasında yerini alan Türk seramik sanayii kuruluşlarının ilk yatırımlarının taşımalarını yaptı. İşte bu kuruluşların ilk karayolu taşımalarındaki gelişmeler, 1971’den beri bizim yaşam felsefemizi yönlendirmiş, ülkemizin gelişmesine paralel olarak kara taşımacılığı sektöründe büyümüş, enerjisi ve bilgi donanımıyla yalnız ve yalnız Türkiye - İtalya - Türkiye arasında hizmet vermeyi görev edinmiş bir kuruluşuz. 45 yıldır bu sektöre hizmet vermenin gururunu taşımaktayız. Ülke ekonomisinin yarım asıra yakın bir zamandır bize inanması ve güvenmesi bu sektörde kazanmış olduğumuz en büyük servet olarak hanemizde yerini almıştır.

Kalite Politikamız Ekip Nakliyat olarak, üstün hizmet kalitesiyle hızlı ve güvenli nakliye hizmeti vermek ve sektöre artı değer katarak, kaliteyi daha da ileriye taşımak politikamızdır. Hedefimiz, sunduğumuz hizmetle yaşam kalitenizi yükseltmektir. Aynı idealde, aynı ilkelerle, yeniliklerle büyümek, sahip çıktığımız gelenek ve inandığımız değerler, bizi 1971’den beri Türkiye’nin en saygın, en güvenilir nakliye şirketlerinden biri yapıyor. Bize olan güveniniz, gücümüze güç katıyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışı, Verimli çalışmak ve artı değer yaratmak, İşlerimizde “Sürekli Gelişme” ilkesine göre hareket etmek, Tüm çalışanların katılımı yeteneklerinin kuruluşun yararına kullanılmasını sağlamak, Müşterimizin şimdiki ve gelecekteki ihtiyaçlarını anlama, beklentilerini de aşmaya çalışmak, Çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve hizmet vereceğimiz kuruluşlara çalışmalarımızda uyumlu, etkin ve yaratıcı çalışma ortamını oluşturmak. Bize olan güveniniz, gücümüze güç katıyor.

Hizmetlerimiz: Parsiyel-Komple-Ağır ve Garabi dışı Özel Taşımalar olmak üzere 3 ana esasda odaklanmaktadır.

Komple ve Proje Taşımalarımız: Komple taşımalarımız, senenin her döneminde araç talebinizi karşılama ortalamamız 36 saattir. Parsiyel Taşımalarımız: Türkiye / İtalya; Çarşamba ve Cuma günleri deponuzdan / depomuzdan İtalya / Türkiye; Pazartesi ve Cumartesi günleri Modena depomuzdan ve yükleme yerlerinden her gün yapılmaktadır.

Ağır ve Garabi Dış Özel Taşımalar: Yükleyici ve Alıcı firmayı, İtalyan kanunlarına göre koruma açısından gerekli izin alınarak yapılmaktadır. İtalyan makamlarının, yükün özellik ve güzargahına göre gerekli izinler için temin müddeti 21 ila 28 gün içerisindedir.

İstanbul Merkez Ofis: Mecidiye Cad. Cansızoğlu İş Merkezi No. 7/51 K Mecidiyeköy İstanbul - Türkiye T F E. W.