T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İl Düzeyinde Uygulanması Sürecinde Karşılaşılan Sorunların Tartışılması.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Raporlama ve İş Zekası Çözüm Platformu
Advertisements

Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Ulusal Kurum Projeleri Koordinatörlüğü
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI’na GENEL BAKIŞ
Kurum Adı: ………. ……………………. 26 / 07 / 2011
Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI
BÖLGESEL VE YEREL KALKINMA MERKEZİ
Kırsal Kalkınma Destek Ekibi EU Turkish Cypriot community support Doğu Mesarya Bölgesi Yerel Kalkınma Stratejisi Hazırlanma Süreci Serdarlı, 01 Nisan 2011.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Ahmet Emre Öz Maliye Uzmanı 21 kasım 2013
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
Strateji Geliştirme Başkanlığı SGB.net Sistemi Genel Tanıtımı
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
MALİYE BAKANLIĞI TÜRKİYE’DE ÇOK YILLI BÜTÇELEME SÜRECİ
K alkınma Planlarının Uygulanması ve İzlenmesi Devlet Planlama Teşkilatı Çalışma Grubu
Musa KAYA Dış Kaynaklı Projeler Şube Müdürü
DEFTERDARLAR ÇALIŞMA TOPLANTISI
Hazırlayanlar: Ömer Faruk GÜLSOY Adile TUNÇER Nisa KARAKUM
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
Yerel Önleme ve Güvenlik Planlarının Hazırlığı ve Uygulaması 26 Mart 2013 Serra Titiz İstanbul Pilot Uygulamasından Sorumlu Kıdemli Uzman.
TOBB İŞGELİŞTİRME VE YATIRIM DANIŞMANLIĞI MÜDÜRÜ
PROJE YÖNETİMİ FARUK ÇUBUKÇU 8/10/2004.
Mapsec İsveç’te Performans Yönetimi Allan Gustafsson Ankara, 10 Ocak 2005.
Tarım Arazilerinin Sürdürülebilir Kullanımı
THE LINKING EASTERN ANATOLIA TO PROGRESS PROGRAMME(TUR/98/002) (DOĞU ANADOLU KALKINMA PROGRAMI) Erol Çakmak Programme Manager Ankara/ Eylül 2006 BİRLEŞMİŞ.
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
1 T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ Kurum Adı: ………. ……………………. 17 / 04 / / 04 / 2015 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı YILI YATIRIMLARI İZLEME RAPORLARI.
Türkiye’de Yerel ve Bölgesel Kalkınma Kuruluşları
HAVZA ÖLÇEĞİNDE STRATEJİK PLANLAMA VE KALKINMA ‘Kelkit Havzası Örneği’
Gençlik Sektöründe Yerelleşme ve Yeniden Yapılandırma
T.C. AKSARAY VALİLİĞİ SODES KOORDİNASYON BİRİMİ T.C. AKSARAY VALİLİĞİ SODES KOORDİNASYON BİRİMİ 2013 YILI SODES PROJELER İ B İ LG İ LEND İ RME TOPLANTISINA.
KURUMSAL AÇIDAN iKS Kurumsal Amaçlar
TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI
T. C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇED VE PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Y
TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) 12 NİSAN 2009 BU PROJE KAMU KURUMLARI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME.
ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
10 ŞUBAT 2011 KAMU MALİYESİNDE KARAR ALMA VE PERFORMANS YÖNETİMİ PROJESİ ORGANİZASYON VE SÜREÇ PERFORMANS YÖNETİMİ 5. HAFTA GRUP ÇALIŞMASI.
KURUMSAL AÇIDAN iKS Kurumsal Amaçlar Öz Değerlendirme ve Teknik Özellikler.
İdari kesimde yönlendirme sistemi Visa Paajanen.
İL YATIRIM PROGRAMI HAZIRLIK VE İZLEME SÜRECİ
GÜNCEL PLANLAMA MEVZUATI
Strateji Geliştirme Başkanlığı PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIKLARI VE İZLEME SÜRECİ 25 Kasım 2014 Antalya Coşkun KARAKOÇ İl Planlama Uzmanı.
Mali Konular İşletme Maliyetinin Hesaplanması. Mali Konular İşletme Maliyetinin Hesaplanması Küçük işletmelerde muhasebe ve nakit akışı Tanımlama.
İL KOORDİNASYON KURULU 2013 YILI 3. TOPLANTISI 2013 YILI 3. TOPLANTISI T.C. ADANA VALİLİĞİ.
İL KOORDİNASYON KURULU
KIRKLARELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME Esra ERARSLAN.
KALKINMA AJANSLARI 1 Milli E ğ itim Bakanlı ğ ı Mesleki ve Teknik E ğ itim Genel Müdürlü ğ ü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlı ğ ı.
Bölgesel Yatırım Ortamı Değerlendirme Projesi 14 Temmuz, 2015 İstanbul.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
Sunum Planı 2 Kurulum Süreci Gerçekleştirilecek Çalışmalar Giriş USBS Hakkında Fizibilite Süreci Hedef & Fizibilite Çıktıları Yapılan Çalışmalar.
MANTIKSAL ÇERÇEVE MATRİSİ ÖĞR.GÖR.İBRAHİM GÜLTEKİN 2016.
İKS UYGULAMA, İZLEME DEĞERLENDİRME İKS SONUÇLARIN PAYLAŞILMASI.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
TEKNİK DESTEK PROGRAMI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ.
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
Sunum transkripti:

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İl Düzeyinde Uygulanması Sürecinde Karşılaşılan Sorunların Tartışılması

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İhtiyaç Yerel ve merkezi yönetimler tarafından kullanımına yönelik güncel, sürdürülebilir, standart ve güvenilir bilgi kaynağı eksikliği Yerelde merkezle etkili bir iletişim platformu eksikliği Yerelde planlama, koordinasyon, izleme ve değerlendirme konularında kurumsal kapasitenin artırılması ihtiyacı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ Yereldeki yatırımcı kurum ve kuruluşların yatırımların planlanmasından etkinliğinin ölçülmesi aşamasına kadar karar alma, koordinasyon, izleme ve sorun çözme kapasitesinin artırılması Bölgesel gelişmelerin takip edilebilmesini ve merkez - yerel iletişimini sağlayacak, planlama sürecine yerelin katılımını destekleyecek ortak bir bilgi ve iletişim platformu oluşturulması Yerel ve merkezi yönetimler tarafından kullanılmak üzere objektif (verilere dayalı) ve standart bilginin (göstergelerin) sağlanması ile karar destek yetenekleri sunulması

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ Yereldeki yatırımcı kurum ve kuruluşların yatırımların planlanmasından etkinliğinin ölçülmesi aşamasına kadar karar alma, koordinasyon, izleme ve sorun çözme kapasitesinin artırılması Bölgesel gelişmelerin takip edilebilmesini ve merkez - yerel iletişimini sağlayacak, planlama sürecine yerelin katılımını destekleyecek ortak bir bilgi ve iletişim platformu oluşturulması Yerel ve merkezi yönetimler tarafından kullanılmak üzere objektif (verilere dayalı) ve standart bilginin (göstergelerin) sağlanması ile karar destek yetenekleri sunulması

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ Yıllık Program İzleme Sistemi Kamu Yatırımları Proje Bilgi Sistemi Veri Girişi Kamu Yatırımları Analiz Raporları Kamu Yatırım Projeleri Detay Girişi İKİS (İl Koordinasyon ve İzleme Sistemi) KAYS (Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemleri) SODES Bilgi Sistemi (SODES BİS) Ortak İzleme Bilgi Sistemi (IMIS) Kalkınma Bakanlığı Tarafından Yürütülen Uygulamalar

6 Uygulama Yazılımı Temel Fonksiyonları Sistem Yönetimi – Aktivite İzleme – Duyuru İşlemleri – Kullanıcı ve Kurum Yönetimi – Referans Veri Alanları Yönetimi Proje Yönetimi – Proje Teklifi – Yatırım Programında Yer Alan Proje İşlemleri – Yatırım Programı Dışındaki Proje İşlemleri – Program İşlemleri Sektör İşlemleri – Sektörel İzleme / Veri Girişi İşlemleri – Veri Girişi Hatırlatma

7 Uygulama Yazılımı Temel Fonksiyonları Sorun İşlemleri – Proje Sorunları – Sektör Sorunları Dinamik Veri Alanı Yönetimi – Envanter ve İzleme Verileri – Üstveri (Metadata) İşlemleri Toplantı İşlemleri – Toplantı Yönetimi – Tutanak İşlemleri Raporlama Yardım

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ Kaan SEZLEV İl Planlama Uzmanı (532)