Bilgi Topluluğu Tanıtımı:

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

Ankara Yenilikçi Kütüphane Girişimleri Grubu
5. Hendese Grup Toplantısı
VİZYONUMUZ Birliğin vizyonu; üye belediyelerin, ortak sorunlarının ortaklaşa çözümünde ilk akla gelen yerel yönetim kuruluşu olmaktır. MİSYONUMUZ Birliğin.
BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
Risk ve Sigorta Topluluğu 2013
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
BİZ KİMİZ?  Hacettepe Üniversitesi Okuma Topluluğu, kısa adıyla “ HUNOK ” 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulmuştur. Bununla.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
Mahmut Kiper TTGV Başuzman 5 Nisan 2011 CerModern-Ankara.
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
Bozok Üniversitesi Bologna Süreci Uyum Çalışmaları Yrd. Doç. Dr. Orhan ER Amaç ve Hedefler Yrd.Doç.Dr. Orhan ER.
isletmehacettepe kariyer_hit
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU
EUROCHAMBRES 12’nci YAZ AKADEMİSİ
15 OCAK YILI FAALİYET PLANI SUNUMU * KUMRU İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ KULÜBÜ
Ankara Sağlıkta Yenilikçilik Hareketi İlke Eren SEİS Araştırma Uzmanı
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
H.Ü KAYAK VE SNOWBOARD TOPLULUĞU
132 yıllık Çınar İstanbul Ticaret Odası’nın Desteğiyle Büyüyen Selvi ‘’İstanbul Ticaret Üniversitesi’’
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
TOPLULUK AMACIMIZ… Topluluk, Sağlık ve Sağlık Yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek onları kültürel.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyonda Disiplinler Arası Yaklaşım
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İngiliz Edebiyatı ve Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi 1 Ocak – 31 Aralık 2014 Etkinlikler.
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
ENGELSİZ ODTÜ BİRİMİ (EOB) EOB’nin Kuruluşu 2006 yılında onaylanan ve 2010 yılında revize edilen “Yüksek Öğretim Kurumları Özürlüler Danışma.
HÜÇEV.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
MARMARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE KULÜBÜ YENİ GÖNÜLLÜLERLE TANIŞMA VE KULÜBÜMÜZÜ TANITMA TOPLANTISI.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
B İ N İ C İ L İ K TOPLULU Ğ U HACETTEPE ÜN İ VERS İ TES İ.
Hacettepe Üniversitesi Uzakdoğu Dilleri ve Kültürleri Topluluğu HUDOT
Kütüphane Oryantasyonu
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Hacettepe Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Sorunlarını Araştırma Topluluğu Merve SOYSAL HÜTF D5 Öğrencisi.
KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ Gözde ÇELİK YÖRÜKOĞLU.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
TÜRK HEMŞİRELER DERNEĞİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU Hemşire Kimdir?  Hemşire melektir.  Hemşire çiçektir.  Şevkattir.  İğne yapan kişidir.  Klinikte iş yapmayan.
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

Bilgi Topluluğu Tanıtımı: Hacettepe Üniversitesi Bilgi Topluluğu (HÜBİL) 2010 yılının Ekim ayında kurulmuştur. Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri topluluğun kurulmasına öncülük etmiş olsalar da topluluk, Hacettepe Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine hitap etmeyi hedefleyerek, farklı fakülte ve bölümlerden üyeleri bünyesine dahil etmeye devam etmektedir.

Misyonumuz Hacettepe Üniversitesi bünyesinde ve yeteneklerimiz doğrultusunda, hayatın her alanında ihtiyaç duyulan bilgiyi bulmayı ve bu bilgiyi kullanma gereksinimini karşılayacak olan bilgi merkezlerini, bu konudaki eğitim programlarını ve teknolojik gelişmeleri sunacak sosyal ve kültürel organizasyonlar gerçekleştirmek, yeri geldiğinde eğlenmek ve sosyal sorumluluk bilinciyle paylaşımda bulunmaktır.

Vizyonumuz Bilginin gücü ile öncelikle Hacettepe Üniversitesi’nin daha sonra Türkiye’nin en büyük öğrenci organizasyonu olmak ve uluslararası platformlarda ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmek.

Topluluk Yönetimi Danışman: Doç. Dr. Özgür KÜLCÜ Başkan: Ramazan AYTÜRK Başkan Yrd.: Enes ÇELİK Üye Sayısı: 40

Bilgi Topluluğu Etkinlikleri Kütüphane Haftası'nda "Kitap Okuma Eylemi" Kitap Toplama Kampanyası Kariyer Günleri'ne ve Çarşamba Konferansları'na katkı Sosyal aktiviteler

Kütüphane Haftası'nda "Kitap Okuma Eylemi" Mesleğimizi temsil etme görevini üstlenmiş olan topluluğumuz, her yıl farklı bir ilde düzenlenen Kütüphane Haftası açılışı etkinliklerine düzenli olarak katılmaktadır.

Aynı zamanda gidilen şehrin belirlenen bir yerinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirilerek, kütüphane, kitap ve okuma kültürü konularında topluma kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedeflemektedir.

Ayrıca bu etkinliğe katılanlara, şehrin tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı tanınırken, yoğun geçen bir günün ardından akşam da eğlenceler düzenlenmektedir.

Kariyer Günleri'ne ve Çarşamba Konferansları'na Katkı Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile Bilgi Topluluğu birlikte, 2010–2011 öğretim yılından itibaren Çarşamba Toplantıları adıyla konferanslar ve paneller düzenlemektedir. Farklı konularda düzenlenen konferans ve panellerde öğrenciler, meslektaşlarımızla iletişim kurmakta ve fikir alışverişinde bulunmaktadırlar.

Öğrenciler kariyerlerine yön verirken, onların daha doğru kararlar verebilmelerine yardımcı olmak amacıyla her sene Kariyer Günleri düzenlenmektedir. Belirlenen sektörlerde alanlarında uzmanlaşmış konuşmacılarla öğrencileri bir araya getirerek, öğrencilerin kamu ya da özel sektördeki kuruluşları daha yakından tanıyabilmeleri, sektörler hakkında detaylı olarak bilgilendirilmeleri sağlanmaktadır.

Öğrenci arkadaşlarımıza ileride çalışmayı düşündükleri kuruluşlarla ilgili ayrıntılı ve karşılaştırmalı bilgi olanağı sunmakta, aynı zamanda da şirketlerin birlikte çalışmayı hedefledikleri elemanlara doğrudan kendilerini tanıtma olanağı sunulmaktadır.

Kitap Toplama Kampanyası Kütüphanesi olmayan köy okullarına kütüphane kurmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlattık.

Sosyal Aktiviteler Topluluğumuzu her yıl bir adım daha ileriye götürebilmek adına kendimizi yeniliyor ve geliştiriyoruz. Bugüne kadar panellerden söyleşilere; konferanslardan partilere kadar farklı alanlarda gerçekleştirdiğimiz birçok aktiviteyle her zaman gündemi yakalamaya devam ediyoruz. Bölümümüzün bünyesinde bulunan öğrencilerin tanışmasını ve kaynaşmalarını sağlayıcı etkinlikler düzenliyor, birbirimizi daha yakından tanıyoruz.

Amacımız eğlenirken bu tür etkinliklerde bir araya gelerek sevgi, dostluk, dayanışma ve paylaşma gibi değerlerin korunduğu bir bilinç ortamı oluşturmaktır.

Gelecekte Yapılması Planlanan Etkinlikler Şimdiye kadar yapılanlara ek olarak; 2014 Öğrenci Kongresi Duvar Gazetesi(Bilginiz Olsun)

Üye olmak size neler kazandıracak? Manevi olarak bölüme ve mesleğe katkı sağlamış olacaksınız. Kişisel olarak da sadece üyelikle bile bir çok avantaj elde edebilirsiniz. Kayıtta öncelik ve ücretli etkinliklerde indirim hakkı

Aktif üyelikte ise yaptığımız tüm etkinliklerde etkin rol alabilirsiniz. Takım çalışmasını tecrübe edip, bir organizasyonda yer almanın hazzını yaşayabilirsiniz . Yeni insanlarla tanışıp, farklı ortamlarda bulunarak çeşitli fikir alışverişlerinde bulunabilir, yeni dostluklar kazanabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin... E-mail: bilgitoplulugu@hacettepe.edu.tr Twitter : bilgi_toplulugu  Facebook üye grubu: Hübil-Hacettepe Üniversitesi Bilgi Topluluğu Facebook aktif üye grubu: HÜBİL Aktif Üyeler

TEŞEKKÜRLER... Soru ve görüşler...