Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Risk ve Sigorta Topluluğu 2013

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Risk ve Sigorta Topluluğu 2013"— Sunum transkripti:

1 Risk ve Sigorta Topluluğu 2013

2 Hakkımızda Hacettepe Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere kurulan Risk ve Sigorta Topluluğu 2007 yılında kurulmuş olup 2008 yılında faaliyete geçmiştir. Merkezi Aktüerya Bilimleri Bölümü olan topluluğumuz, bölümümüzün öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Şule Şahin danışmanlığında, Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı bünyesinde ortak ilgi alanları başta aktüerya olmak üzere diğer disiplinlerden de gönüllü öğrencilerin katılımıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

3 Organizasyon Şeması

4 Amacımız Amaçlar ve Hedefler;
Türkiye’de yükselen değerler olan aktüerlik ve sigortacılık mesleklerinin ana konusu olan riskin bu meslekler içindeki yeri hakkında Hacettepe Üniversitesi öğrencilerini bilgilendirmek, İş dünyası ile öğrencileri buluşturmak, Sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Hedefimiz; ulusal düzeyde tanınıp tüm aktüeryal topluluklar arasında en iyi olmaktır.

5 Etkinliklerimiz Henüz genç bir topluluk olan Risk ve Sigorta Topluluğu’nun düzenlediği etkinliklerin amacı; topluluk üyelerinin birbirleri ile olan sosyal ve kültürel iletişimini sağlarken, bir yandan da iş sektöründen olan şahısları, topluluğun üyelerini sektör hakkında bilinçlendirmesi ve üyelerin gelecekleri hakkında ışık tutması adına onlarla buluşturmaktır. Topluluğumuz bu bağlamda; Sektörde tecrübe sahibi donanımlı kişiler ile seminerler, Alanında uzman kişilerle kişisel gelişime katkıda bulunacak söyleşiler, Kariyer Günleri ( Risk Günleri ) Şirketleri yerinde tanımak, görmek üyelerin mezun olduklarında nasıl yerlerde çalışabileceklerini gözlemlemek için sektör gezisi Geleneksel tavla, bowling turnuvaları, tiyatro gibi aktiviteler düzenlemiştir. Ve yine yaptıklarımızdan güç alarak; Bölümümüzde teorik olarak işlenen bilgileri iş dünyasıyla birleştirmek Bölümümüzün ve sektörün tanıtımını en iyi şekilde yapmak Uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerinden konferans, seminer, söyleşiler aracılığıyla yararlanmak Konusunda uzman kurumlarda sektörle ilgili eğitimler düzenlemek bu yıl yapmak istediklerimizdir.

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Teşekkürler…


"Risk ve Sigorta Topluluğu 2013" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları