YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Giden Evrak Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu
Advertisements

HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ
İTS FAZ II UYGULAMASI HAKKINDA
1 1-Diğer bölümünden Eczane Stok Sayımı bölümüne girilir.
Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
Bony Tekstil İşletmeleri A.Ş. Barkodlu Depo Otomasyonu
ASMLERİN DİKKATİNE tarihine kadar Tıbbi Atık Beyan Sistemine ASM bilgilerinizi acilen tanımlayarak tıbbi atıklarınızı kilogram bakımından sistem.
Tur Programının Kaydı.
FİHRİST İdari Davalar Projesinde, dava açan kişilerin sicil,ad ve soyadları ile idari davalar şubesinde bu dosyalardan sorumlu memurların sicil,ad.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
T.E.B.4.BÖLGE ADANA ECZACI ODASI ADANA ECZACI ODASI 14 MAYIS ECZACILIK BAYRAMI ETKİNLİKLERİNE HOŞGELDİNİZ “İTS-MEDULA-TEBEOS” 8 MAYIS 2010.
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
İTS (İlaç Takip Sistemi)
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
Türk Eczacıları Birliği olarak eczacılığın,bilimsel, mesleki, etik değerlerini korumak, meslektaşlarımızın karşılaştıkları problemlere çözüm üretmek.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
SGK KURUMSAL HEKİM ŞİFRESİ NEDİR
Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
AŞINET KULLANICI web adresinden giriş sayfasına ulaşınız.
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
Elektronik imza dönüşüm işlemi
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
Sıralı dağıtım reçete girme, silme ve raporlama
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
ÖĞRETİM ÜYESİ DERS KAYITLANMA BİLGİLENDİRME SUNUMU.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
Bir dönem ya da daha fazla yurtdışında öğrenim görmüş öğrencilerin yurtdışında olduğu dönemde gördüğü derslerin, yurtiçinde okuyacağı dönemdeki öğretim.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Derslere grup öğrenci tanımlaması yapılabilen ve ders öğrenci sınıf listelerinin raporlarının alınabildiği ekrandır. Ekran 3 sekmeden oluşmaktadır. Bu.
4. LİSTE OLUŞTURMA VE BİÇİMLENDİRME
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Muhtar Bilgi Sistemi.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
EBYS KULLANIMI.
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
Gün Öncesi Piyasası Uzlaştırma Yazılımı Ekranları ve Raporları
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
Dönem sonlandırma ve fatura kesme işlemleri için ise Eczacı odasından alınan şifrenin kullanılması gerekmektedir. Sistemsel sorunlar için ilgili sorunla.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
Dönem sonlandırma ve fatura kesme işlemleri için ise Eczacı odasından alınan şifrenin kullanılması gerekmektedir. Sistemsel sorunlar için ilgili sorunla.
BİRİMLER ARASI ÖDENEK DEĞİŞİKLİĞİ
www. mersis. gumrukticaret. gov
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
Sunum transkripti:

YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI REÇETE GİRİŞ – (java programı) İTS SATIŞ ONAYI – ( Bay.t Eczane-SQL) İTS SONLANDIRMA – (Bay.t Eczane-SQL) FATURALAMA – (java programı)

1-REÇETE GİRİŞ Yeşil Kart reçete girişi için önceden olduğu gibi java programı kullanılır. “Reçete Giriş” sayfasında “Karekodlu İlaç” kutucuğu işaretlenir ve reçete kaydı yapılır. Java programında ilaçların karekod değil barkod kayıtları mümkündür.

Karekodlu kaydı yapılan bir reçetenin ekran görüntüsü 1-REÇETE GİRİŞ Karekodlu kaydı yapılan bir reçetenin ekran görüntüsü

2-İTS SATIŞ ONAYI Karekodların okutulması ve İTS onayı alınabilmesi için Yeşil Kart reçetelerinin Bay.t Eczane-SQL Programına aktarılması gerekmektedir. Reçete aktarımının yapılabilmesi için ise: Java programı Eczacı Tercihleri  Paket programı bilgi “Aktarımına İzin Ver” kutucuğunun işaretli olması gereklidir.

2-İTS SATIŞ ONAYI Java’dan “kaydet” butonuna basıldığında Bay.t Eczane Programına reçete otomatik aktarılır. Reçetedeki Karekodlu ilaçlar okutularak “İTS Satış Onayı” işlemi gerçekleştirilir. İTS onayından hemen sonra İstenirse “SGK Onay” butonu ile “Kesinleştirme” yapılabilir veya reçeteler toplu olarak da seçim penceresinden “kesinleştirme” yapılabilmektedir. Detaylar için http://www.bay-t.com.tr/haberler/yesilkartitsbildirim.htm bakılabilir.

3-İTS REÇETE SONLANDIRMA “İTS Satış Onayı” alınmış reçetelerin “Fatura İşlemi” öncesinde “SONLANDIRMA” işlemi yapılmalıdır. “SONLANDIRMA” işlemi Bay.t Eczane-SQL Programı aracılığıyla yapılır. Reçete seçim ekranında SGK “H” olan reçeteler filtrelenerek ekrana getirilir, işaretlenerek “SGK Onay” butonuna basılır.

4-FATURALAMA “İTS Satış Onayı” ve “SONLANDIRMA” işlemleri tamamlanan reçeteler Faturalandırılabilir. Java Uygulamasından “Reçete Döküm” sayfası açılır. Farklı bilgisayarlarda girişi yapılan reçeteler “Döküm Kontrol Et” işlemiyle veya disketle tek bilgisayarda toplanır. “Döküm Kontrol Ekranı” ile “Reçete Döküm Listesi”nde görülen kayıtların aynı olması sağlanır.

Reçete Döküm Listesi Döküm Kontrol Ekranı 4-FATURALAMA Reçete Döküm Listesi Döküm Kontrol Ekranı

4-FATURALAMA “Reçete Döküm” Listesi “Karekodlu” sütununda “BİLGİ ÇEKİLMEDİ” açıklaması görülen reçeteler karekodlu ilaç içeren kayıtlardır. “BİLGİ ÇEKİLMEDİ” yazan kaydın üzerine tıklanır ve “Karekod bilgisi Getir” Butonuna tıklanır. İşlem neticesinde açıklama “Karekod bilgisi Çekildi” olarak değişir.

FATURALAMA Karekodlu tüm reçeteler için “Karekod Bilgisi Getir” işlemi yapıldıktan sonra “Döküm Yazdır” işlemi yapılır.

FATURALAMA “Döküm Yazdır” işlemi yapıldığında yazıcıdan 1) “Döküm Listesi” ve “İcmal Listesi” çıkar.

2)“Karekodlu İlaç içeren Reçete Listesi” çıkar. 4-FATURALAMA 2)“Karekodlu İlaç içeren Reçete Listesi” çıkar.

UYARI !.. “İTS Reçete Sonlandırma” işlemi yapılmadan “Faturalama” işlemine geçilirse döküm listesinde “Karekodlu İlaç Adet”leri sıfır (0) olarak görülür ve bu durum dosya iadesine neden olur.