Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir dönem ya da daha fazla yurtdışında öğrenim görmüş öğrencilerin yurtdışında olduğu dönemde gördüğü derslerin, yurtiçinde okuyacağı dönemdeki öğretim.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir dönem ya da daha fazla yurtdışında öğrenim görmüş öğrencilerin yurtdışında olduğu dönemde gördüğü derslerin, yurtiçinde okuyacağı dönemdeki öğretim."— Sunum transkripti:

1 Bir dönem ya da daha fazla yurtdışında öğrenim görmüş öğrencilerin yurtdışında olduğu dönemde gördüğü derslerin, yurtiçinde okuyacağı dönemdeki öğretim planından denk derslerin seçilerek öğrencinin muaf edilme işleminin yapıldığı sayfadır. Hızlı Öğrenci Bul ya da Detaylı Arama bölümünden öğrenciye ulaşılır. Yıl ve Dönem girişi yapıldığında öğrencinin okuyacağı dönemdeki öğretim planı ekrana yansır. Sayfanın üst bölümünde yer alan Muaf İşlemleri bölümünden DÜZENLE butonuna basılarak KAYDET butonu aktiflenir. Öğretim Planından muaf olunacak ders veya dersler seçilerek Muaf Ders Ata butonuna basılır. Seçilen dersler Öğrenci Dersleri bölümüne geçer. KAYDET butonuna basıldığında işlem tamamlanmış olur.

2

3


"Bir dönem ya da daha fazla yurtdışında öğrenim görmüş öğrencilerin yurtdışında olduğu dönemde gördüğü derslerin, yurtiçinde okuyacağı dönemdeki öğretim." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları