Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır."— Sunum transkripti:

1 Tur Tartı Tanımlama

2 Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.

3 Açılan tur kartları yandaki listede görülmektedir. Yeni tur kartı açmak için Yeni butonuna tıklanır.

4 Turun kıtası Ek bilgi 1 alanına, turun ülkesi Ek bilgi 2 alanına girilir. Turun ismi, bölgesi, tipi, buluşma yer ve saati, firması, turun oda ve pansiyon tipleri ilgili alanlara girilerek Kaydet butonuna tıklanır.

5 Turun resimlerini girmek için Tur Resimleri sekmesine tıklanır. Tur resminin sıra numarası girilir. Dosya Seç butonuna tıklanır.

6 Açılan pencereden tur resmi seçilerek Aç butonuna tıklanır.

7 Turun resmi seçildikten sonra Yükle butonuna tıklanır.

8 Eklenen tur resimleri Yükle butonun altında görülmektedir.

9 Turun genel bilgileri, tur hakkındaki uyarılar, ücretli ve ücretsiz bilgiler Tanıtım sekmesine tıklayarak girilebilir. Tur başlığında turun programı girilecek ise Genel, Tur hakkında uyarı girilecek ise Uyarı, Ücretli özellikler girilecekse Ücretli, Ücretsiz özellikler girilecekse Ücretsiz yazılır. Tur başlığının içeriği yazılarak veya farklı bir yerden kopyala yapıştır yaparak kaydet butonuna tıklanır.

10 Yeni bir tur tanıtım bilgisi kaydetmek için New, Var olan tanıtım özelliğinde değişiklik yapmak için Edit, tanıtım özelliğini silmek için Delete butonuna tıklanır.

11 Tur kartına turun var olan özelliklerini girmek için Tur Özellikleri sekmesine tıklanır. Özellik, özelliğin başlığı ve gerekliliği seçilerek kaydedilir.


"Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları