Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖĞRETİM ÜYESİ DERS KAYITLANMA BİLGİLENDİRME SUNUMU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖĞRETİM ÜYESİ DERS KAYITLANMA BİLGİLENDİRME SUNUMU."— Sunum transkripti:

1 ÖĞRETİM ÜYESİ DERS KAYITLANMA BİLGİLENDİRME SUNUMU

2 KAYIT ONAY EKRANI-1 Onay vereceğiniz öğrenciyi seçerek Kayıt Yenileme butonuna basınız. - Kırmızı renkli öğrenciler henüz işlem yapmayan öğrenciler -Yeşil renkli öğrenciler kayıt yenileyenler -Sarı renkli öğrenciler danışman onayı bekleyen öğrencilerdir. Durum kolonunda durumları görebilir, filtre ile öğrencileri filtreleyebilirsiniz.

3 KAYIT ONAY EKRANI-2 Bu alanda öğrencinin iletişim bilgilerini resminin yanındaki alanda görebilirsiniz. Öğrencinin Transkriptine ulaşabilir ve “Alınabilecek Dersler” alanından bu dönem alabileceği dersleri görebilirsiniz. Dersi bu alandan seçip “Seçilen Derslere Ekle” butonuna bastığınızda ders “Seçilen Dersler” alanına gidecektir. Not sütununda not yazan dersler örn:“BB” daha önce alınmış olan dersin notudur. Öğrenci isterse bu dersi not yükseltmek amacıyla yeniden alabilir (danışmanı onaylarsa).

4 KAYIT ONAY EKRANI-2 (DEVAMI) “Seçilen Dersler” alanında Ders Çakışması olan dersleri, seçilen derslerin toplam kredisini görebilirsiniz, “Seçilen Derslerden Çıkart” butonu ile seçilen dersi çıkarabilirsiniz. “Seçimleri Kaydet” butonuna bastığınızda “Onay Tarihi” sütunundaki tarihin “Seçimleri Kaydet” butonuna bastığınız tarih ve zaman olduğunu görebilirsiniz. Ders Yazılım Süresi boyunca bu ekranlarda ders değişikliği yapabilirsiniz.


"ÖĞRETİM ÜYESİ DERS KAYITLANMA BİLGİLENDİRME SUNUMU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları