Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Elektronik imza dönüşüm işlemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Elektronik imza dönüşüm işlemi"— Sunum transkripti:

1 Elektronik imza dönüşüm işlemi
Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

2 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Sisteme Giriş Sisteme adresinden girilir. Sayfanın ortasındaki «yenileme işlemine başlamak için tıklayınız» butonuna tıklanır. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

3 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Yenileme sayfası Sertifikanız, bilgisayarınıza takılır ve buton tıklanır. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

4 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Güvenlik uyarısı Java(TM) çalıştırılması için güvenlik onayı isteyebilir, daha önceden bu onay verilmiş ise istemeyebilir. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

5 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Sertifika kontrolü Sistem sertifikayı usb den okuyor, ve kontrol ediyor. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

6 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Java güncellemesi Javanızın güncel olup olmadığını sisteminiz uyaracaktır. Eğer Javanız güncel ise, 21. slayttan devam edebilirsiniz. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

7 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Java güncellemesi Eğer bilgisayarınızdaki Java kurulumu eski ise, güncellenmesini isteyecektir. Bu güncellemeyi yapmadan işleme devam edemezsiniz. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

8 Java Güncellmesi Kurulumu
Kurulum onayı verdikten bir süre sonra, sağ alt köşedeki uyarı bölümünden, java ikonuna tıklayarak kurulumu başlatmanız gerekmektedir. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

9 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Java Kurulumu Başlat «Install» butonu ile java kurulumunu başlatabilirsiniz. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

10 Önerilen Eklenti Programlar
Java kurulumu sırasında önerilen programlara ihtiyacınız yok, kurmayabilirsiniz... Kutucukdaki işareti kaldırıp, «Next» Butonuna basınız... Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

11 Java Yüklenmeye Hazırlanıyor Uyarısı
Java Yüklenmeye Hazırlanıyor Uyarısı süresince arka planda işlemler sürmektedir... Lütfen Bekleyiniz... Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

12 Açık Program Kuruluma Engel Oluyor.
Eğer açık olan programlardan birisi kuruluma engel oluyor ise, kurulum sihirbazı size, uygulamadaki işlerinizi kaydederek programınızı kapatmanızı bildirecektir... Lütfen, İşlerinizi kaydederek, «Close Program and Continiue» butonuna basınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

13 Programların Kapandığının Kontrolü
Kurulum Sihirbazı kapatacağı programlardaki işlerinizi kaybetmemeniz için tekrar onay istiyor... Lütfen, «Tamam» butonuna tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

14 Kurulum Başladı ve Sürüyor
Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

15 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Kurulum Tamamlandı. Kurulum tamamlandığında, resimdeki pencere ile karşılaşırsınız. Lütfen «Close» butonuna tıklayın Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

16 Önceki versiyonun kaldırıldığı onayı
Kurulum tamamlandıktan ve siz tamamlandığını onayladıktan sonra, Sistem önceki versiyonun kaldırıldığı ile ilgili sizden onay istemektedir. Lütfen «Agree and Continue» butonuna tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

17 Önceki versiyonun kaldırılması işlemi
Sistem sizden onay alamadığı için platformu çalıştıramamıştır. Önceki versiyonun kaldırılması yeni versiyonun doğru çalışması için önemlidir. Lütfen Adres Satırındaki uyarıyı takip ediniz. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

18 Eski versiyon kaldırılması yan uygulama izni
Eski versiyonun kaldırılması için bir yan uygulamaya izin vermeniz beklenmektedir. Lütfen, «izin ver ve hatırla» butonuna tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

19 Eski versiyon kaldırılma uygulaması çalıştırma onayı
Eski versiyon kaldırılması uygulamasını «Run» butonuna tıklayarak çalıştırınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

20 Eski versiyon kaldırılma işlemi tamamlandı
Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

21 NES Dönüşüm işlemi başlangıçı
Sisteme adresinden girilir. Sayfanın ortasındaki «yenileme işlemine başlamak için tıklayınız» butonuna tıklanır. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

22 Sertifika yenileme işlemi başlangıcı
Sertifikanızın bulundugu usb, bilgisayarınıza takılır. Lütfen, «E-İMZALI GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ» butonuna tıklayın. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

23 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Sertifika kontrolü Sertifika kontrolü, gerekli uygulamalar yüklenirken lütfen bekleyiniz... Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

24 Giriş uygulaması çalıştırma onayı
Giriş işlemi için idirilen uygulamanın çalıştırılma onayı. Lütfen «Run» butonuna tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

25 E-imza şifre doğrulama
Ad SOYAD E-imza şifre doğrulama ekranında «Ad SOYAD» yazan bölümdeki bilgilerin size ait olduğuna emin olun... Şifrenizi yazarak, «Giriş» butonuna tıklayın. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

26 Bilgi doğrulama ve güncelleme
adresiniz. Cep Telefonu Numaranız İlgili güncellemeleri yaparak, «ileri» butonuna tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

27 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
Süre ekleme ekranı Ekranda kalan kullanım süreniz görülmektedir. Süre eklemek istemiyorum, satırındaki «seç» butonuna tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

28 Sistem bilgilerinizi düzenliyor
Uygulamanın bilgilerinizi düzenlemesı sırasında lütfen bekleyiniz. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

29 Sertifika değişim işlemi
Lütfen soldaki metni okuduktan sonra, şifrenizi sağdaki kutucuğa girerek, «imzala» butonunu tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

30 Sunucular ile iletişim sağlanıyor.
Yeni oluşan sertifikanız, sisteme yükleniyor... Lütfen bekleyiniz, bilgisayarınızı kapatmayınız... Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

31 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
İşlem tamamlandı. Lütfen «Tamam» Butonuna tıklayınız. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.

32 Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.
İşlem tamamlandı... Sertifika dönüşüm işleminiz tamamlandı. Sorun çıkar ise, e-tugra ile görüşünüz.


"Elektronik imza dönüşüm işlemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları