Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
Advertisements

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
HAYAT HOLDING.
Fırsatlar Diyarı Şanlıurfa’da Yerinizi Alın…..
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
Ruhr Metropolü Duisburg- Batı Avrupa’ya Açılan Kapı Uluslararası Ticaret Merkezi Gaziantep’in Kardeş Şehri Bir çok Türk KOBİ’sinin Yeni Evi Batı Avrupa’nın.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Amerika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
Presentatıon by Turkwind
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Türkiye’nin Ekonomik Güvenliği: Fırsatlar ve Tehditler
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI AVRUPA YATIRIM BANKASI
KRYD-Reel Sektörde Risk Raporlamaları 24 Temmuz
YUNANİSTAN T.C. Atina Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği
Üretim-Tüketim-İhracat
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
Müşteri-Sektör-Rekabet
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
İL KOORDİNASYON KURULU I.NCİ DÖNEM TOPLANTISI
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
GÜNCEL EKONOMİK GELİŞMELER VE 2008 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 10 Temmuz 2008 T.C. MALİYE.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
ENERJİDE VERİMLİLİK AHMET SEFEROĞLU KAYSERİ OSB ELEKTRİK DANIŞMANI
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
Küreselleşen Türkiye’de Yatırım Rekabeti İzzet Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran
BİYOETANOL’ün TÜRKİYE EKONOMİSİNE KATKISI
Ekonomi Nedir ? İnsan ihtiyaçlarını sonsuz bu ihtiyaçlar için gerekli olan kaynaklar sınırlıdır. Sınırsız ihtiyaçlar ile sınırlı kaynak arasındaki dengeyi.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
İNSANLIĞIN İKİ ÖNEMLİ İHTİYACI. Yönetilmezse; Sel Erozyon Heyelan Kontrollü akış Toprağın su ile buluşması Enerji Yönetilirse; Baraj, Gölet ve Setlerle.
YASED Yabancı Yatırımcıların Yeni Gözdesi Fırsatlar Ülkesi Türkiye Türkiye’nin Sektörel Değerlendirmeleri: Telekom Nurtaç Ziyal Avea Genel Müdür Danışmanı.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Uzakdoğu Pasifik I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan Nisan.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları AVRUPA I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Afrika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
ENERJİ SEKTÖRÜ.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
MADDİ DURAN VARLIĞI KREDİLİ SATIN ALMAK MI KİRALAMAK MI??
İŞTİRAKLER VE MUHASEBELEŞTİRİLMESİ Prof. Dr. İbrahim Lazol DAÜ- 2012
İşletmeyi neden kurarız ?
1 YASED BAROMETRE II 16 EYLÜL 2008 İSTANBUL ULUSLARARASI YATIRIMCILAR DERNEĞİ.
Ortalama Sermaye Maliyeti
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
1 H. Ö. SABANCI HOLDİNG A. Ş. ÇİMENTO GRUP BAŞKANLIĞI BASIN TOPLANTISI 15 MAYIS 2007.
GÜNEYDOĞU ASYA ÜLKELER BİRLİĞİ
Soru 7 Gümrük Birliğinin Türkiye’nin ekonomisi üzerinde etkilerini Türkiye’nin beklentileri ve gerçekleşenler üzerinden tartışınız?
ÖRNEK:RMC Şirketi küçük bir boya fabrikasına sahiptir ve bu şirket toptan satış şeklinde bir dağıtım için iç ve dış cephe ev boyaları üretmektedir. İki.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) 24/12/09.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN.
SATILIK 8 BİN TON AHUDUDU
BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
Sunum transkripti:

Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI Bosna Hersek’in Vişegrad şehrinde bulunmaktadır. Terpentin fabrikasının yer aldığı kapalı alan 12.000 m2 ve açık alan 71.000 m2 olmak üzere toplam alan 83.000 m2’dir.

FABRİKANIN VARLIKLARI Üretim alanı; vernik üretim tesisi (yıllık kapasitesi 5.000 ton), boya pigmentleri tesisi (yıllık kapasitesi 10.000 ton), Alkid reçine sentezi tesisi (yıllık kapasitesi 2.500 ton), Emülsiyon boya üretim alanı, 1m3’lik üç reaktör), Depo alanı, Laboratuvar, Bakım bölümü, yangınla mücadele bölümü, yönetim odaları, sosyal standart alanları, Ayrıca fabrikada 51 su hidratı bulunmaktadır. Altyapı ve yer altı bağlantılar ve tesisat açısından değerlidir.

Bosna Hersek – Sırbistan – Hırvatistan ülkeleri gibi tüm Balkan pazarı boya üretiminde oldukça zayıftır. TERPENTİN Balkan, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarına hitap edebilecek kapasite ve konumdadır.

Toplam gerçek değeri 15 mil €. Alıcıdan sadece istihdam sağlayıp fabrikayı faaliyete geçirilmesi beklenmektedir. 24 ay boyunca eşit taksitlerle ödeme imkanı. Satış fiyatı 1.750.000 €.

BOSNA HERSEK Avrupa’ya açılan bir kapı Türkiye ve birçok ülke ile Serbest Ticaret Anlaşması Düşük oranda Kurumlar Vergisi Vize yok Gümrük Vergisi yok Mülk edinme kolaylığı Vasıflı iş gücü Yatırımlarda 5 yıl boyunca destek Türk yatırımcılarına öncelik Sektörlere yönelik yatırım avantajları

AMACIMIZ Bosna Hersek ile Türkiye arasında ekonomik, kültürel ve bilimsel çalışmaları dostluk çerçevesinde geliştirmek İLETİŞİM Proje Müdürü Samir VİLDİÇ Cep: 0545 857 33 25 Tel: 0 224 223 98 96 Mail: samir.vildic@bigmev.org