Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs."— Sunum transkripti:

1 Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs

2

3 PROJEMİZİN ORTAKLARI Liverpool Ticaret ve Sanayi Odası PROJEMİZİN SÜRESİ 12 ay

4 İşsizler için iş olanağı oluşturmak. Bingöl’deki KOBİ’lerin kullanım oranını artırmak. Yeni girişimlerin ve sektörlerin sayısını artırmak ve ilk yıllarında kapanan KOBİ’lerin sayısını azaltmak.

5 İşsiz erkek, kadın, ve engellilerin girişimcilik becerilerini artırmak. Bölgedeki ticaret odasının danışmanlık faaliyetlerini geliştirmek.

6 Proje grubunun kurulumu ve çalışmaları  Proje grubu 15 kişiden oluşacak ve 12 ay boyunca belirli sorumluluklar yüklenecektir. 5 kişi tam gün 10 kişi ise yarım gün çalışacaktır.

7  Proje çerçevesinde ortaklarımızın ve yerel yöneticilerimizin katılımıyla 24.03.2009 tarihinde açılış toplantımız yapıldı.Eğitim programı gözden geçirildi.  25.04.2009 tarihinde Yönetim kurulu ve Kobi temsilcileriyle görüşüldü.  26.04.2009 tarihinde ilk seminerimiz ortaklarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

8

9 Girişimci eğitim kursları  120 girişimciye dörder grup halinde kurs verilecek.İlk kursun eğitimleri tamamlandı ve ikinci kursun eğitimleri devam etmekte. Girişimcilik seminerleri  12 adet seminer olacak. Her seminere 60 kişi katılacak.Şimdiye kadar 5 seminer yapıldı.

10

11  Broşürlerin hazırlanması ve uygulamalarla ilgili el kitabı  Girişimciler için yatırım danışmanlık ve girişimciliği geliştirme merkezi kurma

12

13

14   Faaliyetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi almak için web sayfamızı kullanabilirsiniz. www.kadinvegencgirisimciler.org

15 Teşekkürler…


"Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları