SARAY BİSKÜVİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
TARİHÇESİ ÖYKÜSÜ 1959 DA BAŞLAR…
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
AVRUPA BİRLİĞİ TÜKETİCİ POLİTİKASI
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
-Keskinoğlu 1963 yılında merhum İsmail Keskinoğlu ve oğulları Fevzi ve Mehmet Keskinoğlu tarafından kuruldu minyatür bir tavuk çiftliği ile yumurta.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
EKOTEN TEKSTİL A.Ş. 7 li grup 3 lü vardiya çalışma sistemi
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
İNSANLIĞIN İKİ ÖNEMLİ İHTİYACI. Yönetilmezse; Sel Erozyon Heyelan Kontrollü akış Toprağın su ile buluşması Enerji Yönetilirse; Baraj, Gölet ve Setlerle.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
Hızlı Tüketim Ürünleri
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
Hızlı Tüketim Ürünleri
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
Tarıma verilen destek 90'lı yıllara kadar o zamanki Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun yıllık bütçesinin %60'ı kadardır. Tarım desteği bugünkü Avrupa Birliği'nin.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
İYİ TARIM UYGULAMALARI NEDİR?  İnsan sağlığına zararlı maddelerin, fiziksel kalıntılar barındırmayan,çevreyi olumsuz şekilde etkilemeyen, doğal.
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
Sunum transkripti:

SARAY BİSKÜVİ

SARAY BİSKÜVİ HAKKIMIZDA Türkiye’de sektöründeki önde gelen kuruluşlardan biri olan SARAY BİSKÜVİ, tesislerinin büyüklüğü ve teknolojisi ile dünya bisküvi ve çikolata üreticileri arasında yer almaktadır. Dünya’ya açılmış bir gıda üretim tesisi olan Saray’da çağdaş bir üretim ve işletme anlayışı egemendir. “ Just in Time ”, yani “tam zamanında” üretim yaklaşımı tesisin pazar koşullarına bağlı olarak, hızlı bir biçimde üretim miktarını ayarlayabilmesini ifade eder. Tam zamanında üretim yaklaşımı, dünya pazarındaki anlık değişimlere, hızlı tepki vermeyi kolaylaştırmaktadır.

HAKKIMIZDA Saray markasının yurt içindeki ve yurt dışındaki başarısının arkasında ürün kalitesi ile müşteri memnuniyeti ilkesi ve rekabetçi firma politikası yatıyor. Saray ürünleri en küçük yerleşim birimindeki bakkallardan, en büyük alışveriş merkezlerindeki hipermarketlere kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında tüketicisi ile buluşmaktadır. Her biri kendi segmentinde lezzet ve kalite öncüsü olarak kabul edilen 400’ü aşkın ürün çeşidine sahip bulunan SARAY’ın AR-GE departmanı her yıl 40’ı aşkın yeni ürünü tüketicilerle buluşturuyor. Türkiye’de, büyük ulusal zincir mağazaların yanı sıra yöresel marketlerin raflarında da bulunduğu gibi, yurt dışında da Merkez İhracat birimi, İstanbul İhracat Müdürlüğü ve yurtdışı distribütörleri aracılığıyla 70’i aşkın ülkeye Saray markalı ürünleri ihraç ediyor ve bu ülkelerdeki tüketicilerin lezzet ve tat anlayışına uygun olarak kendi Ar-Ge laboratuarlarında geliştirdiği ürünlerini sunuyor. Aynı zamanda Saray markası 120 ye yakın ülkede tescil edilmiştir. Güçlü duruşunu tescilli markası ile sürdürmektedir. Ar-Ge çalışmalarıyla sektörde öncü konumda bulunan Saray, aynı zamanda yurtdışındaki üretim tesisleriyle Türkiye’nin gücünü uluslararası arenada temsil ediyor.

TARİHÇE ÖYKÜMÜZ 1959 ‘DA BAŞLAR 1959 yılında tohumu toprağa düşen bir ulu çınar. Baba Kamil Özdağ’ın müteşebbis ruhuyla doğum yeri olan Karaman’da başlayan bir süreç. Özdağ Ailesi Karaman’ın yerli eşrafından ve tanınmış tüccar ailelerinden biridir. Kamil Özdağ ailesinin de desteği ile kendi yüksek çabalarını ve kabiliyetini birleştirerek gıda ticareti yapmak üzere ticari hayata atılmış, gıda ürünlerinin bir kısmıyla ilgili adından söz ettirecek başarıya ulaşmıştır. Dürüst sözüne güvenilen, kaliteye, hizmete, yenilik ve reklama önem veren anlayışı ile kısa zamanda yöresinde saygı duyulan bir esnaf olmuştur. 1981 yılında şekerleme üretimiyle endüstriyle hayata adım atan Saray Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş. bugün Karaman ve Kırklareli üretim tesislerinde yaklaşık 75.000 m2 kapalı alanda ve alanında uzman, yaklaşık 2 bin kişilik bir ekiple günlük 400 ton kurulu kapasiteye ulaşan tesislerinde üretim yapmaktadır.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAMİ ÖZDAĞ

VİZYON ve MİSYON VİZYONUMUZ; Dünya tüketicileri için, farklı, kaliteli, enerjik, sağlıklı ve her yaş grubuna hitap ederek güven veren SARAY markalı ürünler sunarak, bir dünya gıda devi haline gelmektir. MİSYONUMUZ; Uluslararası boyutlarda, insana hizmet ilkesinin ışığında faaliyetlerimize yön vermek ..

KALİTE ANLAYIŞI Kalite garantisi anlayışı; “YILLARIN KALİTESİ ve GÜVENİYLE…” cümlesiyle sloganlaşmıştır…

SOSYAL SORUMLULUK SE-K-A SAR VAKFI (Semiha-Kamil-Adnan Özdağ Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı) SEK-A-SAR Vakfı DİKİLEN FİDANLARIN ÜLKENİN GELECEĞİ olduğu bilinciyle büyük çaplı ağaçlandırma çalışmalarını planlı şekilde yürütüyor… EĞİTİME DESTEK Karaman’da kurulacak olan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi için Fen-Edebiyat Fakültesi bina inşaatı tamamlanmış ve teslim edilmiştir. Bakanlar kurulu kararı ile de Kamil Özdağ Fen Fakültesi olarak eğitime başlayacaktır.bilinciyle büyük çaplı ağaçlandırma çalışmalarını planlı şekilde yürütüyor… TRAFİK

ÇEVRE POLİTİKAMIZ » Saray Bisküvi'de Çevre Yönetim Sistemi'nin sürekliliğini sağlamak,sürekli gelişmeyi sağlamak » Alınacak tedbirlerle çevreye verilecek olumsuz etkileri gidermeye çalışmak, bütün faaliyet ürün ve hizmetlerimizde çevre etkilerine uygunluğunu sağlamak, » Reklam ve ilanlarla Çevre Politikasının çalışanlarımıza ve kamuoyuna duyurulmasını sağlamak » Atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlayarak kirlenmeyi asgariye indirmek, » Yenilikleri yakından izleyerek iyileştirmeyi sürekli kılmak, » Çevre mevzuatlarına ve firmamızın çevre yönetmeliğine uymak, » Ekolojik dengeyi korumayı esas alan faaliyet ve hizmetleri yerine getirmek, » Verilecek eğitimlerle çalışanlarımızın çevre bilincine sahip olmasını sağlamak, » Rutin olarak çevre amaç ve hedeflerini izleyerek gerçekleştirmeye çalışmak, » Enerji ve tabii kaynak kullanımını azaltmak

ÖNEMLİ NOKTALAR -Yaklaşık 100 ülkede Saray markası ve alt markaları olan Çikilop, Prens, Gold, Tink, Sörf vb. ürünleri ile şirketimize tescillidir. -Saray, gıda sektöründen gelme, Anadolu'nun büyük ve köklü ailelerinden ÖZDAĞ ailesinin girişimidir. -Karaman, Kırklareli, Ukrayna ve Suudi Arabistan'da olmak üzere 4 tesisi bulunmaktadır. -Günlük 500 ton üretim yapabilme kapasitesi vardır -400 adetin üzerinde ürün üretilmektedir -Bisküvi, çikolata, kek, şekerleme, sakız, kraker, barlar, kaplamalı ürünler ve gofret çeşitlerinde üretim yapılmaktadır. -Saray'ın belli başlı markaları; Çikilop, Eldenele, Sörf, Tink, Gold, Buyrun, Collection, Çikonella, Tatpare, Roll Rex, Vagoon, Pool, Çıtır, Bistella, Pizza, Prens, Bebedili.

ÜRÜNLERİ ÇİKOLATA ÖZEL SERİ SPECİEL BİSKÜVİLER

ÜRÜNLERİ ÇİKOLATALI BARLAR MARSHMALLOW

ÜRÜNLERİ KEKLER GOFRETLER

ÜRÜNLERİ KRAKERLER KREMALILAR

ÜRÜNLERİ PETİBÖR-BİSKÜVİ ŞEKER-SAKIZ

ÜRÜNLERİ KRUVASAN LİGHT ÜRÜN

BASINDA SARAY (MARKET-MAYIS 2007)

BASINDA SARAY (İNSTORE-ARALIK 2006)

BASINDA SARAY (CUMAERTESİ-17.03.2007)

HAZIRLAYANLAR - ÖZNUR ATAK-201020301107 -KEVSER KÜTÜKÇÜ