Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇESİ ÖYKÜSÜ 1959 DA BAŞLAR…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇESİ ÖYKÜSÜ 1959 DA BAŞLAR…"— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇESİ ÖYKÜSÜ 1959 DA BAŞLAR…
Baba Kamil Özdağ’ın müteşebbis ruhuyla doğum yeri olan Karaman’da başlayan bir süreç… KAMİL ÖZDAĞ yaptığı girişimlerle dürüst sözüne güvenilen, kaliteye, hizmete, yenilik ve reklama önem veren anlayışı ile kısa zamanda yöresinde saygı duyulan bir esnaf olmuştur.  Daha o günlerde “Reklâm yaparak ürün satma anlayışı” babadan devreden bir prensip olmuştu Saray için.  Saray topluluğunun temeli sayılacak bu ticarethane, baba Kamil Özdağ’ın 1969’daki vefatı ile Özdağ kardeşler tarafından yürütülmeye başlandı. Adnan, Hasan, Sami ve Ahmet ÖZDAĞ kardeşler, 22 Mayıs 1981 tarihinde bugünkü Saray Topluluğu’nun doğuşunu simgeleyen Saray Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş.yi kurmuşlardır. Kuruluşun ardından Bekir ve Bahattin ÖZDAĞ’ ı da organizasyona dahil ederek; Sami ÖZDAĞ’ ın liderliğinde çikolata, pasta, bisküvi, kek, kraker, şeker ve sakız gibi geniş bir sektörde üretimde ilkleri gerçekleştirmekle birlikte profesyonel satış-dağıtım aktivitelerine başlamışlardır. 

3 Saray Bisküvi ve Gıda Sanayi A. Ş
Saray Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş. bugün Karaman ve Kırklareli üretim tesislerinde yaklaşık m2 kapalı alanda ve alanında uzman, yaklaşık 2 bin kişilik bir ekiple günlük 400 ton kurulu kapasiteye ulaşan tesislerinde üretim yapmaktadır. 

4 Saray bİskÜvİ hakkinda
“ HERYERDE SARAY MARKASI”… Türkiye’de sektöründeki önde gelen kuruluşlardan biri olan SARAY BİSKÜVİ, tesislerinin büyüklüğü ve teknolojisi ile dünya bisküvi ve çikolata üreticileri arasında yer almaktadır. Dünya’ya açılmış bir gıda üretim tesisi olan Saray’da çağdaş bir üretim ve işletme anlayışı egemendir. “Just in Time”, yani “tam zamanında üretim” yaklaşımı tesisin pazar koşullarına bağlı olarak, hızlı bir biçimde üretim miktarını ayarlayabilmesini ifade eder.

5 Saray ürünleri en küçük yerleşim birimindeki bakkallardan, en büyük alışveriş merkezlerindeki hipermarketlere kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında tüketicisi ile buluşmaktadır.  400’ü aşkın ürün çeşidine sahip bulunan SARAY’ın AR-GE departmanı her yıl 40’ı aşkın yeni ürünü tüketicilerle buluşturuyor.

6   VİZYON VE DEĞERLER " İnsana değer ver ki, insana hizmet et ki, kurumun yaşasın" düşüncesiyle, paylaşımcı, atak, dinamik, güçlü, ekonominin evrensel kurallarına göre icraat yapan bir kuruluştur. 

7 KALİTE ANLAYIŞI Kalite garantisi anlayışı; “YILLARIN KALİTESİ ve GÜVENİYLE…”  cümlesiyle sloganlaşmıştır… Bu anlayış, SARAY çatısı altında bulunan her alandaki bireyler tarafından olmazsa olmaz şart olarak benimsenmiştir.  SARAY BİSKÜVİ, yürüttüğü tüm kalite, hijyen ve gıda güvenliği faaliyetlerini ISO, HACCP sertifikaları ile belgelemiş ve Dünya’daki yeni gelişmeler doğrultusunda yenilikleri takip ederek gelişimini sürdürmektedir.

8 SARAY BİSKÜVİ ÜRÜNLERİ
Çikolata, kruvasan ,spesiyal bisküvi ve kurabiyeler,çikolata kaplamalılar/barlar,marsmallow,kekler,gofretler, krakerler,kremalılar,petibör bisküvi,light ürünler, şeker sakız…

9

10 Saray bİsküvİ markalarI
Çikilop, Eldenele, Sörf, Tink, Gold, Buyrun, Collection, Çikonella, Tatpare, Roll Rex, Vagoon, Pool, Çıtır, Bistella, Pizza, Prens, Bebedili.

11

12

13 SOSYAL SORUMLULUK SE-K-A SAR VAKFI (Semiha-Kamil-Adnan Özdağ Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı) 

14 SEK-A-SAR Vakfı DİKİLEN FİDANLARIN ÜLKENİN GELECEĞİ olduğu bilinciyle büyük çaplı ağaçlandırma çalışmalarını planlı şekilde yürütüyor…  Küresel ısınmayı engelleyecek ve çevremizi koruyacak sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde “SEMİHA ÖZDAĞ HANIMEFENDİ ORMANI” kurularak 2 milyon m2 lik alan ağaçlandırılmış ve üretim periyodunda da bu bilincini devam ettirerek ISO Çevre Yönetim Sistem Belgesi ile sürdürülmektedir.  Bu örnek ağaçlandırma çalışması ile “Uygulanmış Çevre Konulu” Proje Yarışmasında En İyi Proje Ödülünü almıştır. 

15 EĞİTİME DESTEK Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi için Fen-Edebiyat Fakültesi => Kamil Özdağ Fen Fakültesi “ ADNAN ÖZDAĞ Gıda Teknik Okulu”

16 TRAFİK Trafik kazalarının önlenmesi ve bu alandaki eğitim ihtiyacının giderilmesi amacıyla Saray Türkiye’de örnek ve Karaman’da ilk olmak üzere “ ADNAN ÖZDAĞ Trafik Eğitim Alanı” inşa ederek Karaman Valiliği’ne teslim etmiştir. Tesise, bir trafik kazası sonucu kaybedilen, şirketin kurucu ortağı rahmetli Adnan Özdağ’ın adı verildi.

17 ÇEVRE POLİTİKASI » Saray Bisküvi'de Çevre Yönetim Sistemi'nin sürekliliğini sağlamak,sürekli gelişmeyi sağlamak » Alınacak tedbirlerle çevreye verilecek olumsuz etkileri gidermeye çalışmak, bütün faaliyet ürün ve hizmetlerimizde çevre etkilerine uygunluğunu sağlamak,  » Reklam ve ilanlarla Çevre Politikasının çalışanlarımıza ve kamuoyuna duyurulmasını sağlamak » Atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlayarak kirlenmeyi asgariye indirmek, » Yenilikleri yakından izleyerek iyileştirmeyi sürekli kılmak,  » Çevre mevzuatlarına ve firmamızın çevre yönetmeliğine uymak,  » Ekolojik dengeyi korumayı esas alan faaliyet ve hizmetleri yerine getirmek,  » Verilecek eğitimlerle çalışanlarımızın çevre bilincine sahip olmasını sağlamak,  » Rutin olarak çevre amaç ve hedeflerini izleyerek gerçekleştirmeye çalışmak, » Enerji ve tabii kaynak kullanımını azaltmak…

18 BASINDAN HABERLER

19 23 Nisan’da Çocuklarla Eğlenceli Buluşma
    23 Nisan’da Çocuklarla Eğlenceli Buluşma         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla bir araya gelen Saray, “Milkman kahramanı Sünger Bob ve sürpriz hediyeleri” ile minikleri doyasıya eğlendirdi. Bir birinden lezzetli çeşitleri ile çocukların sevdiği marka Saray, 23 Nisan’da onları unutmadı. Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Karnavalı’na destek veren Saray, kahramanı Sünger Bob ve sürpriz hediyeler ile miniklerin neşesine neşe kattı. Karnaval süresince Sünger Bob ile dilediğince fotoğraf çektiren çocuklara 23 Nisan anısı olarak fotoğrafları hediye edildi. Ayrıca bu güzel günde sevdikleri kahramanın boyama kartları ile eğlenen çocuklar, lezzetli Saray ürünlerini tadarak gün boyu karnavalın tadını çıkardı.

20 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

21 BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
HATİCE ÖKMEN GÜLEYCAN ALSAT HATİCE AYDIN


"TARİHÇESİ ÖYKÜSÜ 1959 DA BAŞLAR…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları