SoHo SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİ
Advertisements

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİNDE İSTİSNA VE TEŞVİKLER
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Yeni TTK ve Bağımsız Denetim Alanına Getirdikleri
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
TÜRK TİCARET KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Ticaret Hukuku Öğretim Üyesi Ticaret Kanunu Tadil Komisyonu Üyesi
Yeni TTK ve Doküman Yönetim Süreçleri Nasıl Dönüştürülüyor?
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
0 YÜCEL AKDEMİR TÜRMOB GENEL SEKRETERİ TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED.
MÜRACAAT VE EĞİTİM SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.EKİM.2009
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
GENEL MUHASEBE I İşletmenin Dili: MUHASEBE
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
4734 Sayılı Kanun Madde 10’da Yer Alan “İhale Dışı Bırakılma Durumları”  İle İlgili Sunulacak Belgeler ve Temin Yerleri.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
DOÇ.DR. YILDIZ AYANOĞLU 1969 yılında Bulgaristan'da doğdu. İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra Razgrad Ticaret Lisesinin Sanayi İşletmelerinde Muhasebe.
TİCARET SİCİL İŞLEMLERİ MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
BRENTON WOODS SİSTEMİNİN ÇÖKÜŞÜ VE KÜRESELLEŞME
GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON DERS NOTLARI – IX
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
SAYILI TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİNDE FAALİYETTE BULUNAN MÜKELLEFLERİN DİKKAT E T MES İ G EREKEN HUSUSLAR.
SMMM Hasan Önder GÜVEN 1983 yılı İzmir doğumlu, İlk ve Orta Öğretimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2005 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümünden.
Türmob Yönetim Kurulu Üyesi Antalya YMM Denetim Ve Tasdik Sempozyumu
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Meslekte Haksız Rekabet Osman Dinçbaş Güney SMMM A.Ş.
BUGÜN VE GELECEKTE MUHASEBE VE DENETİM MESLEĞİ 2014 Mayıs Titre de la présentation 1.
TÜRKİYE’DE SAĞLIKLI İŞLEYEN BİR FİNANSAL RAPORLAMA ALTYAPISININ TASARLANMASI 17 Eylül 2014, Ankara Murat SANCAR PwC Türkiye Bölgelerden Sorumlu Ortak.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
3568 SAYILI SERBEST MUHASEBECİLİK, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK KANUNLARI VE 5786 SAYILI SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK.
3568 SAYILI SERBEST MUHASEBECİLİK, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK KANUNU.
ULUSLARARASI (IFAC) MESLEKİ AHLAK KURALLARI
Muhasebe yardımcı elemanı; kişi, kurum ve kuruluşlarla ilgili yasal defterlerle belgeler hakkında bilgi sahibi olan, bu belgelerle muhasebede kullanılan.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
Bağımsız Denetime (ve TMS’ye) geçişte Tecrübe Paylaşımları
Bağımsız Denetim Süreci
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
TİCARİ KAZANCIN TESPİTİ ÜYELER (Alfabetik Sıra) Şinasi AYDEMİR Erdal ÇALIKOĞLU Can DOĞAN (Koordinatör) Sait ÖCAL Hayati ŞAHİN Kürşad ŞAHİN İbrahim YELMENOĞLU.
Ar-Ge FAALİYETLERİNE İLİŞKİN VERGİSEL TEŞVİKLER
Güncel Mesleki Sorunlar ve Sorunların Çözümü İçin Yapılan Çalışmalar
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
Av. Prof. Dr. Mustafa AKKAYA. VERGİ HUKUKU TİCARET HUKUKU.
FAALİYET RAPORLARI ve HAZIRLAMA ESASLARI
Pernet Uzmanlarından Yol Gösteren Deneyimler  Uluslararası bir firmada yakın zamanda Bordrolamada yapılan küçük bir hatanın TL ceza ve İK ekibinin.
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
İstanbul & 17 Mart 2016 SMMM ve YMM’DE SMMM ve YMM’DE DENETİM FAALİYETLERİNDE DENETİM FAALİYETLERİNDE SORUMLULUK KURALLARI VE ÇERÇEVESİ SORUMLULUK KURALLARI.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
Ömer Faruk TOKGÖZ SMMM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLERİN İŞ HAYATINDA YARATTIĞI KATMA DEĞER.
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
18 Haziran 2015 İSTANBUL. 2 GİRİŞİMCİLER İÇİN TEMEL VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ NEURA YUSUF SAHIN 18 Haziran 2015 İstanbul.
T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS, BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ MALİYE PROGRAMI.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
FİNANSAL MUHASEBE I Prof. Dr. Kerim BANAR
YEMİNLİ MALİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİ
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
e-Fatura Uygulaması ile Pratik Hayatta Gelen Değişiklikler
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
V. MUHASEBE UZMANLIĞI KONGRESİ BAĞIMSIZ DENETİM VE VERGİ AKIN AKBULUT E. Baş Hesap Uzmanı , İstanbul.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜROSU
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
Sunum transkripti:

SoHo SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SOHO SMMM LTD. ŞTİ. SoHo SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK Şubat 2014

İÇERİK GENEL BAKIŞ...............................................................................3 MİSYON, VİZYON ve DEĞERLER ................................................4-5 HİZMETLER .................................................................................6 KURUCU ORTAK...........................................................................7 KULLANILAN YAZILIM..................................................................8 İLETİŞİM BİLGİLERİ......................................................................9 SoHo SMMM - www.sohotr.com

GENEL BAKIŞ SoHo Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Limited Şirketi (SoHo) İstanbul'da yüksek kalitede ve özenli muhasebe, defter tutma, finansal raporlama, bordrolama hizmetleri sunmaktadır SoHo, şirket kuruluşundan, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi, Vergi Usul Kanunu, KDV ve diğer vergi kanunları ile İş Kanunu ve SGK konularına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir SoHo, Ocak 2014'te 3568 sayılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu (Yeni TTK) hükümleri çerçevesinde 10 yıllık profesyonel iş hayatı tecrübesi bulunan SMMM Sadi Tekince tarafından kurulmuştur SoHo SMMM - www.sohotr.com

MİSYON, VİZYON ve değerler Klasik defter tutmanın ötesinde mevzuattaki gelişmelerden ve teşviklerden müşterileri haberdar ederek katma değerli hizmet sunmak, işletme çalışanlarını ve müteşebbisleri her aşamada desteklemek Vizyon Muhasebe hizmetlerini, «vergi için katlanılan bir masraf kapısı» görüşünü yıkarak, işletmenin bilgiye kolay erişimini sağlayan, destekleyici bir danışmanlık hizmeti halinde sunmak, hayatlarımızdaki e-dönüşüme muhasebe süreçlerini de katmak, her müşterinin muhasebe ve raporlama altyapılarını müreffeh ülkeler düzeyinde teknolojik ve rekabetçi hâle kavuşturmak SoHo SMMM - www.sohotr.com

MİSYON, VİZYON ve değerler Değerlerimiz Dürüstlük ve Şeffaflık; Meslek Âhlakına, Etiğine uygunluk ve SoHo hakkında mümkün olduğunca bilginin web sitesinde paylaşılması Kalite; Çok uluslu şirketlerde kazanılan profesyonel tecrübenin devamında yine yerli ve yabancı müşterilere çizgi üstü hizmet sunumunun devamı Saygı ve Ağırbaşlılık; Her bireye gösterilmesi gereken saygı ve ilişkilerde ağırbaşlı davranış Profesyonellik ve Eğitim; Her gün değişen mevzuatı yakalama amaçlı okuma ve tartışma saatleri ayrılması, eğitimlere katılınması ve bu sayede konularına hakim, uzman çalışanlara sahip olunmasının sağlanması SoHo SMMM - www.sohotr.com

HİZMETLERİMİZ Şirket Kuruluşu Muhasebe & Defter Tutma Limited ve Anonim Şirketler, İrtibat Bürosu ve Şube Kuruluşları Doğrudan Yabancı Yatırımları, Teşvikler ve ARGE Ön Muhasebe Personeline Eğitim Muhasebe & Defter Tutma Muhasebe Sistemlerinin Kuruluşu Defter Tutma Vergi, SGK ve Diğer Beyannamelerin Hazırlanması, Kontrolü ve Beyanı Transfer Fiyatlandırması Raporları Finansal Raporlama Departman Bazında Raporlama Yönetim Raporlaması Sabit Kıymet Harcamaları (Capex) Operasyon Giderleri (Opex) Gelir Tablosu, Bilanço ve Nakit Akım Tablosu Bordrolama Tüm Personele Ait Bordrolama SGK, İş Kurumu ve Çalışma Bakanlığı Bildirimleri Kıdem, İhbar Tazminatlarının Hesaplanması SoHo SMMM - www.sohotr.com

KURUCU ORTAK M. SADİ TEKİNCE, SMMM Son olarak Standard Bank Türkiye ofisinde (Standard Ünlü) 6 yıl Muhasebe-Finans bölümünde; SAP kurulumu, Finansal Raporlama, Yönetim Raporlaması, Düzenleyici ve Yurtdışı Raporlamalar, Bütçe konularında çalışmıştır Standard Bank kariyerinden önce ise PwC ve Erdikler YMM (Taxand) şirketlerinin Vergi bölümlerinde çalışmıştır 2007 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Executive MBA programından mezun olmuştur. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde; ilk, orta ve lise eğitimini ise TED Ankara Koleji'nde tamamlamıştır Mayıs 2009’dan bu yana SMMM unvanına haiz olup 10 yıllık özel sektör tecrübesinden sonra Standard Bank'tan ayrılarak Ocak 2014'te kendi şirketini kurmaya karar vermiştir www.linkedin.com/in/saditekince sadi.tekince@sohotr.com SoHo SMMM - www.sohotr.com

yazILIM: Luca VE BULUT TEKNOLOJİSİ Luca Kimindir? TÜRMOB yani Türkiye SMMM ve YMM Odaları Birliği’ne aittir Luca Nasıl Çalışır? Bulut teknolojisi ile Internet üzerinden her yerden erişilebilir Güvenli midir? Programa ait sunucular iki merkezde senkronize olarak yedeklendiğinden, mali müşavirlik ofislerindeki yangın, su basması, hırsızlık, elektrik akımı dengesizlikleri gibi riskler söz konusu değildir Müşterinin Luca Kullanımı? Luca’nın bulut teknolojisi ve kullanıcı dostu altyapısı sayesinde müşterilere de gözetim ya da ön muhasebe için ayrı kullanıcılar tanımlanabilir hem de istedikleri sayıda Beyannamelerin Düzenlenmesi Değişen stopaj oranları, beyanname şekil şartları ya da beyan limitleri Luca’da sürekli güncel tutulduğundan, elle herhangi bir müdahaleye ya da yazılım versiyon güncellemesine gereksinim duymazsınız SoHo SMMM - www.sohotr.com

İLETİŞİM Soho SMMM Ltd. Şti. Fulya Mah. Uygar Sk. 8/17 Şişli 34394 İstanbul +90-553-406-5123 www.sohotr.com info@sohotr.com Diğer Bilgiler: Mecidiyeköy Vergi Dairesi – 772-065-9944 İstanbul Ticaret Sicil No: 900959 www.linkedin.com/company/soho-smmm-ltd-sti SoHo SMMM - www.sohotr.com