DUYURULAR Stajer alımları başlamıştır. Daha Fazla bilgi almak için.... İşe alımlar başlamıştır. Daha fazla bilgi almak için.... Bu bölümlerde yeni duyuru.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stok Fotoğrafçılığı.
Advertisements

E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Esen EYRİBAŞ – Oktay AYDIN
BİLGİSAYARDA KULLANILAN FAYDALI PROGRAMLAR
Kordelyaevleri.com.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Powerpoint Sunum İlkeleri
İstanbul ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
1.Adım: Bölgede dağıtıcı yetkisi olan kişi Bilgi Edinme Başvuru Bilgileri sekmesini seçerek giriş yapabilir.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
Görsel Tasarım İlkeleri
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
«İlçe Web Sitesi Paketi»
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
BAĞLANTI OLUŞTURMAK Bağlantı rengini ve biçimlendirme özelliklerini ayarlamak Hipermetin bağlantıları oluşturmak Resim tabanlı bağlantılar oluşturmak Bağlantıların.
Bilgisayarım Simgesinin Kullanımı Dosyaların Yönetimi
BU DERSTE ÖĞRENECEKLERİMİZ Web sayfası oluşturma teknikleri Bir siteyi yönetmek Tablolarla çalışmak Stil sayfaları oluşturmak Katmanlarla çalışmak Form.
Profesyonel sunu hazırlama
E-İçerik Arama, Bulma ve Seçme
Görsel Okur-Yazarlık *
Powerpoint 2003 – Uzantısı .ppt Powerpoint 2010 – Uzantısı .pptx
SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
CSS’de Class ve ID. ID Bir HTML dosyasının içeriğinde, sadece bir öğeye verilebilecek bir değerdir. id tektir. id'ler sayfada sadece tek bir html etiketine.
Microsoft Power Point Dersi
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ ŞUBAT 2014.
HTML HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE Burcu Yılmaz – İ brahim Mert Bilişim Teknolojileri Ö ğ retmeni.
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» (Ek Ödeme Programı) KLAVUZ - 3 -
STiL ŞABLONU (CSS) TEMELLERİ
TASARIM BELGELERİ DİLARA SOLMAZ.
Word Programı Genel Bilgileri
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
SUNU YAPIYORUM Hazırlayan:Merve Özdemir
Halk Sağlığı Müdürlüğü
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
NAYİM DEMİR Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır.
ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Muhtar Bilgi Sistemi.
HTML HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE Ayşe AK İ DA Ğ I Bilişim Teknolojileri Ö ğ retmeni.
Az kullanılan ögeler menüden kaldırılabilir. Kısayollar yaratılabilir.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
TASARIM DOKÜMANLARI TOLGA KAYNAROĞLU.
Çalışma Yaprağı.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Tekstilde Tasarım Yöntemleri I Dersi Dönem Sonu Ekip Projesi
Sisteme Kendi Hesabımızla Giriş Yapabilmek İçin Giriş Butonuna Tıklanır.
POWERPOINT 2010 KULLANIMI TEMEL SUNUM İŞLEMLERİ
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
ARAMA ÇUBUĞUNA ALTTAKİ ADRESİ YAZINIZ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Açıköğretim Dersleri Uygulama ve Sistem Kullanım Kılavuzu
EBSCOhost ile E-Kitap Okuma
BOLOGNA VE EĞİTİM BİLGİ SİSTEMİ
powerPoint nedir
Temel Bilgisayar Dersi
ZABITA DENETİM SİSTEMİ (ZDS)
Profesyonel sunu hazırlama
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
ZABITA DENETİM SİSTEMİ (ZDS)
Sunum transkripti:

DUYURULAR Stajer alımları başlamıştır. Daha Fazla bilgi almak için.... İşe alımlar başlamıştır. Daha fazla bilgi almak için.... Bu bölümlerde yeni duyuru olduğundan onu belirtecek bi özellik kullanılacaktır. Login createaccount uname pswd homeİnsan kaynaklarıdepartmentsBaşvuru işlemleriiletişim Burası footer kısmı. Burada şu tarihte update edildi. Şu css kullanıldı gibi bilgiler içerilecektir. Her hakkı saklıdır... Burada kullanılan resim sürekli değişecektir. Sitemap | logout | iletişim Şirket hakkında genel bilgi içerecektir.

ÖNEMLİ NOTLAR Login bölümü için düzenleme yapılacaktır. Şu anda renklere: turuncu, krem rengi, sütlü kahverengi tonları kullanılacaktır. Önce hazır bir template üzerinde denedikten sonra değişiklikler yapılabilir. Menü: aşağıya doğru açılarak alt öğeler görülecek. Yani görsel olarak şu şekilde ifade edeceğim. Aşağıda department için belirtildiği üzere: Menu için daha güzel bir şey bulursak değiştireceğiz. homeİnsan kaynaklarıdepartmentsBaşvuru işlemleriiletişim IT pazarlama Sitemap | logout | iletişim  bu kısım tüm sayfalarda yer alacaktır Login createaccount uname pswd

Duyurular kısmında: Örneğin: Stajer alımlarımız başlamıştır. Daha detaylı bilgi almak için... (burada link vererek başvuru koşulları sayfasına yönlendireceğiz.) Bu kısımda duyurunun yanında animasyon kullanabiliriz. Yeni duyuru diye. Stajer alımlarımız başlamıştır. Daha detaylı bilgi almak için...

Home > Department 1. Ekmek kırıntıları kullanılarak şu anda nerede olduğunu kullanıcıya göstereceğiz. Ekmek kırıntıları link olacak. Sağ üst köşede yer alacaktır. 2. İkinci bir alternatif olarak da menu aracılığıyla ve de ara menu aracılığıyla nerde olduğumuzu gösterebiliriz. SAYFA İÇERİĞİ: Menuden faydalanarak seçilen bölüm ile ilgili bilgiler yer alacaktır. Sorumlu kişiler hakkında bilgiler de yer alacaktır. DUYURULAR Stajer alımları başlamıştır. Daha Fazla bilgi almak için.... İşe alımlar başlamıştır. Daha fazla bilgi almak için.... Bu bölümlerde yeni duyuru olduğundan onu belirtecek bi özellik kullanılacaktır. Login createaccount uname pswd homeİnsan kaynaklarıdepartmentsBaşvuru işlemleriiletişim Burası footer kısmı. Burada şu tarihte update edildi. Şu css kullanıldı gibi bilgiler içerilecektir. Her hakkı saklıdır... Burada ara menu yer alacaktır. Örnek: Departments  İnsan kaynakları  IT  pazarlama

ÖNEMLİ NOTLAR DUYURULAR KISMINDA BU DEFA SEÇİLEN BÖLÜMLERLE İLGİLİ İLANLAR YER ALABİLİR. ÖRNEĞİN: IT bölümü seçildiğinde o bölüm tarafından verilmiş ilanları burada göstereiliriz. İlanların artması durumunda da ilanlar reklam gibi kendi arasında bir sıra ile değişerek gösterilebilir.

DUYURULAR Stajer alımları başlamıştır. Daha Fazla bilgi almak için.... İşe alımlar başlamıştır. Daha fazla bilgi almak için.... Bu bölümlerde yeni duyuru olduğundan onu belirtecek bi özellik kullanılacaktır. Login createaccount uname pswd homeİnsan kaynaklarıdepartmentsBaşvuru işlemleriiletişim Burası footer kısmı. Burada şu tarihte update edildi. Şu css kullanıldı gibi bilgiler içerilecektir. Her hakkı saklıdır... Burada ara menu yer alacaktır. Örnek: İnsan Kaynakları ABCDABCD Sayfa içeriği yer alacaktır.

Genel sayfa akışları bu şekilde olacaktır. Kalan kısımları yazılı olarak ifade edeceğim. Herhangi bir değişiklik yapıldığında birbirimize haber vererek kolayca değişiklik yapabiliriz. Sayfalar arasında ki geçişlerle ilgili dökümanı code-google dan bulabilirsiniz. Ayrıca e-posta aracılığıyla da yollayacağım. Sadece yazı tabanlı olmaması için verilecek kararlar doğrultusunda gerekli resim dosyaları, animasyonlar eklenebilir.

DUYURULAR Stajer alımları başlamıştır. Daha Fazla bilgi almak için.... İşe alımlar başlamıştır. Daha fazla bilgi almak için.... Bu bölümlerde yeni duyuru olduğundan onu belirtecek bi özellik kullanılacaktır. Login createaccount uname pswd homeİnsan kaynaklarıdepartmentsBaşvuru işlemleriiletişim Burası footer kısmı. Burada şu tarihte update edildi. Şu css kullanıldı gibi bilgiler içerilecektir. Her hakkı saklıdır... Burada ara menu yer alacaktır. Örnek: Başvuru Koşulları  STAJER  İŞE ALIM  CV