Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NAYİM DEMİR 20110954048. www.dersimiz.com Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NAYİM DEMİR 20110954048. www.dersimiz.com Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır."— Sunum transkripti:

1 NAYİM DEMİR 20110954048

2 www.dersimiz.com

3 Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır. Sayfanın yan tarafında bilgilere kolayca ulaşılabilecek linkler verilmiştir Sayfanın renk uyumu ve yazı şekli gözü yormayacak şekilde ve büyüklüktedir.

4 EDEBİYAT DEFTERİ

5 Sayfada konular başlıklar halinde kolayca ulaşılabilecek şekilde sıralanmıştır. Bilgilerin yanı sıra görsellere de yer verilmiştir. Sayfa öğrencilerin kolayca araştırma yapabileceği şekilde düzenlenmiştir

6 www.ekolhoca.com

7 Konular videolarla desteklenmiştir. Bilgilerin yanı sıra görsele de önem verilmiştir. Bigiler öğrencilerin kolayca anlayabileceği şekilde aktarılmıştır.


"NAYİM DEMİR 20110954048. www.dersimiz.com Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları