Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ"— Sunum transkripti:

1 SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ

2 Kullanıcı Yönetimi Sgb.net Sistemi kullanıcılarının tanımlamalarının ve takibinin yapıldığı bölümdür. Maliye Bakanlığı’ nda sistemi kullanan yaklaşık kullanıcı vardır.

3 Kullanıcı Yönetimi Menü içerisinde; Kullanıcı Arama
Yeni Kullanıcı Girişi Parola Değiştirme Tema Değiştirme Sık Kullanılan İşlemler Kullanıcılara e-posta Gönder Duyuru Girişi bölümleri yer almaktadır.

4 Kullanıcı Yönetimi Kullanıcı arama bölümünde, ekrandan girilen kriterlere göre istenilen sorgulamalar yapılabilir. Yeni Kullanıcı Girişi uygulamadan detaylı olarak anlatılacak. Parola değiştirme bölümünden kullanıcılar parolalarını değiştirebilirler.

5 Kullanıcı Yönetimi Tema Değiştirme kısmında, kullanıcı bazında farklı renklerde temalar belirlenebilir. Sık kullanılan işlemler bölümünde; istenilen menü veya işlem sık kullanılanlara eklenebilir. Bu sayede kullanıcılar; her seferinde sık sık girdikleri bölümler için menü takip etmek zorunda kalmamaktadır.

6 Kullanıcı Yönetimi Kullanıcılara e-posta Gönder kısmında ise; Sgb.net sistemi ile alakalı kullanıcılara iletilmek istenen genellikle duyuru niteliğindeki bir metin topluca mail olarak gönderilebilir. Kullanıcı tipleri seçilerek, belli kullanıcı tiplerine de gönderilebilir. Yine aynı menü altında duyuru girişi yapılarak kullanıcıların sistem üzerinde duyuruları görmesi sağlanabilir.


"SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları