Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAĞLANTI OLUŞTURMAK Bağlantı rengini ve biçimlendirme özelliklerini ayarlamak Hipermetin bağlantıları oluşturmak Resim tabanlı bağlantılar oluşturmak Bağlantıların.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAĞLANTI OLUŞTURMAK Bağlantı rengini ve biçimlendirme özelliklerini ayarlamak Hipermetin bağlantıları oluşturmak Resim tabanlı bağlantılar oluşturmak Bağlantıların."— Sunum transkripti:

1 BAĞLANTI OLUŞTURMAK Bağlantı rengini ve biçimlendirme özelliklerini ayarlamak Hipermetin bağlantıları oluşturmak Resim tabanlı bağlantılar oluşturmak Bağlantıların nasıl açılacağını belirlemek İsimli yer imleri eklemek ve bunlara bağlantı atamak Resim haritası oluşturmak E-posta bağlantıları eklemek

2 NELERDEN LİNK VEREBİLİRİZ
Yazı Flash Text Flash button Resim Image Viewerdaki resimler Kendi tasarladığımız düğmeler Resmin sadece bir kısmından

3 İşaretleyebildiğimiz her nesenden link verebiliriz.
HATIRLATMALAR İşaretleyebildiğimiz her nesenden link verebiliriz. Yazılara verdiğim linklerin rengini CSS sayesinde değiştirebiliriz. Link verdiğim sayfayı yeni bir pencerede açabiliriz. Sayfamızın istediğimiz yerine yer imi koyabiliriz.

4 HATIRLATMALAR Linklerin renklerini ve fontunu değiştirmek için “PAGE PROPERTIES” de “LINKS” seçilir. Renk kodu yazarken diyez (#) kendinden sonra 16 lık sayı sisteminde renk kodu geleceğini belirtir. Link verirken Diyez (#) aynı sayfada yer imine link vereceğimizi belirtir. (Named Anchor) Link verdiğimiz dosyaların bizim web klasörümüz içinde olmasına dikkat!!!

5 Hot Spot ile 1 resme 1 den fazla link verebiliriz.
HATIRLATMALAR Hot Spot ile 1 resme 1 den fazla link verebiliriz. için link vermek istediğimizde link kutucuğna mailto: yazıp hemen arkasından adresini yazmamız yeterlidir.


"BAĞLANTI OLUŞTURMAK Bağlantı rengini ve biçimlendirme özelliklerini ayarlamak Hipermetin bağlantıları oluşturmak Resim tabanlı bağlantılar oluşturmak Bağlantıların." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları