Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kordelyaevleri.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kordelyaevleri.com."— Sunum transkripti:

1 Kordelyaevleri.com

2 Tanıtım Sitesi

3 Ana Sayfa Resimler ve yazıların uyumlu olarak konumlandırıldığı bu alanda siteye giren her kişi sitenin güzelliklerini kolay şekilde görebilecek ve ulaşmak istediği bilgiye en kısa yoldan ulaşabilecek. Üst kısımda siteden görüntüler sunan slayt paneli ile kullanıcılar hazır slayt ile web sitesini gezmeden, hiçbir tuşa basmadan sitenizin genel görünümü hakkında bilgi sahibi olacak ve sayfayı aşağı doğru kaydırdıkça site hakkında detaylı bilgi sahibi olacağı alanlara ulaşabilecek.

4 Galeri Siteniz hakkında daha detaylı görsel bilgi almak isteyen kişiler bu sayfayı ziyaret edebilir ve sitenizin iç mekan, dış mekan fotoğraflarına göz atabilir. Herhangi bir fotoğrafa tıklayarak galeri içinde kolay gezinti yapabilir.

5 Hakkımızda Sitenizin görsel ve yazılı olarak tanıtıldığı hakkımızda bölümünde toplam 8 başlık altında sitenizin özelliklerini kolay şekilde bulabilirsiniz. Bu menü altındaki tüm sayfalarda ilgili konu hakkında sitenizden resimler sunularak siteniz en güzel biçimde tanıtılmıştır.

6 İletişim İletişim bilgilerinizi, telefon, adres ve e-posta adresinizi bu alandan ziyaretçilere ulaştırabilirsiniz. Ziyaretçilerin size ulaşmak için kullanacağı sağdaki formdan gelen bilgiler yönetici panelinden okunabilir.

7 Ve Tüm Site Mobil Cihazlar Tarafından Rahatlıkla Gezilebiliyor.
Tanıtım sitesi kısmındaki tüm sayfalar mobil cihazlarda otomatik boyutlanarak web sitenizin mobil cihazlarda da rahatlıkla gezilebilmesini sağlamaktadır.

8 Kordelya Evleri Portalı

9 Aidat, Su ve Diğer Ödemeleri Takip Edebileceğiniz Panele Hoş Geldiniz
Yönetici ve site sakinin görebildiği bu panelde sizler için önemli olan bilgileri özet halinde bir araya getirdik. Bu alandaki her paneli istediğiniz sırayla dizebilir ya da gizleyebilirsiniz.

10 Raporlar

11 Aylık Gelirler Sisteme girilmiş bilgiler sonucunda aylık gelirlerinizi toplu olarak görebileceğiniz bu sayfada gelir bilgilerini grafiksel olarak da görebilirsiniz. Tüm raporlarda olduğu gibi bu raporda da excel dosyası veya yazıcı çıktısı alabilirsiniz.

12 Aylık Giderler Aylık gelir raporuyla aynı şekilde giderler raporunuz da sisteme girilen bilgiler sayesinde oluşur ve size seçtiğiniz aylar için özet sunar. Giderlerinizi kolaylıkla takip etmenizi sağlar. Verileri bilgisayarınıza kaydetmek istediğinizde veya yazıcıdan çıktı almak istediğinizde çıktı seçenekleri butonuna tıklayabilirsiniz.

13 Aylık Gelir Gider Karşılaştırma
Yıllık olarak gelir – gider takibi yapabileceğiniz bu sayfada gelir ve giderleriniz arasındaki aylık farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Bu ödemelerinizi yönlendireceğiniz alanları seçmenizi kolaylaştırır.

14 Aylık Su Kullanım Raporu
Sadece site sakinleri tarafından görülen bu raporda site sakini için aylık su kullanım miktarını ve tutarını görebileceği bir sayfa oluşturduk. Bu sayfadaki bilgileri excel dosyası olarak bilgisayarınıza kaydedebilir ya da çıktı alabilirsiniz.

15 Kullanıcı Sayfaları

16 Bilgilerim Sisteme kayıtlı bilgilerinizi görüp değiştirebileceğiniz bu sayfada üç adet ana başlıkta bilgileriniz gruplanmıştır. Bunlar: Daire, Aile, Araç. Daire kısmında daireniz hakkındaki bilgileri görebilir, değiştirebilirsiniz. Bilgilerinizin diğer kullanıcılarla paylaşılmasını istemiyorsanız yine bu sayfadan bilgilerinizi gizleyebilirsiniz.

17 Aile Sisteme kayıtlı aile bilgilerinizi görüp değiştirebileceğiniz bu sayfada kendinizi tanıtacak resim ekleyebilir, ailenize yeni birey ekleyebilir, ailenizdeki tüm bireylerin bilgilerini düzenleyebilirsiniz.

18 Site Sakinleri Sitedeki dairelere göre site sakinlerini görebileceğiniz bu sayfada bilgilerini paylaşan site sakinlerini detaylı bilgilerini de görebilirsiniz.

19 Kullanıcılar Site yöneticisinin erişebileceği bu sayfa ile yönetici sistemi kullanabilmesi için yeni kullanıcılar tanımlayabilecek ve tanımlanmış tüm kullanıcıları bu sayfadan yönetebilecek. Kullanıcılara sayfalara erişim hakları tanımlayabilir, onu silebilir ya da şifresini sıfırlayabilirsiniz.

20 Veri Girişi Ekranları

21 Gelir Listeleri Kayıtları
Sisteme girilmiş gelir kayıtlarını görebileceğiniz bu sayfada sayfanın sağ-üstündeki butonları kullanarak sisteme yeni kayıtlar girebilirsiniz. Çeşitli filtreleri kullanarak kayıtları sınırlandırabilir ve çıktı olarak alabilirsiniz. Veri giriş ekranları da kolay kullanabilecek şekilde tasarlanmıştır.

22 Gider Listeleri Kayıtları
Gelir listeleri kayıtları gibi burada da filtrelerle seçilen tarih aralığındaki tüm giderleri görebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Kolay raporlanması için gider türü için gider tipi oluşturabilir, yeni gider kaydı oluşturabilirsiniz. Belirli periyotlarla tekrarlanan giderleri ise mavi butonlara tıklayarak görebilir ya da yönetebilirsiniz.

23 Su Sayaç Endeks Belirli bir ayda daireler için su endeksi girebileceğiniz ve sisteme girilmiş verileri görebileceğiniz bu sayfa sizi hesap yapmaktan kurtarır ve sadece sayaç farkını girerek dairelere faturayı dağıtabileceğiniz imkanı sağlar.

24 Aidat Yıl – Ay Tutar Tanımları
Tüm daireler için belirli tarihler arasında uygulanmak üzere aidat tanımlamak ve tanımlanmış aidat bilgilerini görmek için bu sayfayı kullanabilirsiniz. Diğer veri giriş sayfaları gibi bu sayfa da sadece yönetici tarafından erişilebilir.

25 Aidat Gelirleri Her şey sizin işlerinizi kolaylıkla takip etmenizi ve yönetmenizi sağlayacak biçimde tasarlandı. Dairelerin ödenmiş aidat durumlarını görebileceğiniz bu sayfada sisteme aidat ödeme bilgisi de girebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ödeyen kişi ya da kişileri seçip ödeme yap butonuna basmak.

26 Su Gelirleri Bu sayfada ise sisteme su faturası ödeme bilgilerini kayıt edebilirsiniz. Aidat gelirleri sayfası ile aynı şekilde ödeme yapacak site sakininin yaptığı ödeme miktarı yazılıp ödeme gerçekleştir butonuna basılarak ödeme işlemi kolayca sisteme kayıt edilebilir.

27 Diğer Sayfalar

28 Duyurular Duyduk duymadık demeyin! Artık site yöneticisi tüm site sakinlerine kolayca ulaşabilecek. Sadece sistemde yeni bir duyuru oluşturarak tüm site sakinleri tarafından görülecek bildirimlerde bulunabilecek. Bu bir etkinlik duyurusu da olabilir bir toplantı da…

29 Öneri ve Şikayetler Öneri ve şikayet kutusu modernleşti. Site sakinleri görüşlerini yöneticiye iletebilecek ve durumunu takip edebilecek. Site yöneticisi ise gelen öneri veya şikayeti cevaplandırarak site sakinini durum hakkında bilgilendirebilecek. Bütün bunlar için sadece birkaç fare tıklamasından başka bir şeye ihtiyacınız yok.

30 Faydalı Linkler Şirket olarak prensibimiz size zaman ve hız kazandıracak sistemler üretmek. Bu bağlamda sistem içinde ihtiyaç duyabileceğiniz numaraları ve siteleri sunmanın uygun olacağını düşündük.

31 Bizce Düşünmekle Zaman Kaybetmeyin, Bırakın Sistemlerimiz Size Zaman Kazandırsın.


"Kordelyaevleri.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları