TARİHÇE Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A.Ş Gebze’deki ilk fabrikasını 1967 yılında camyünü üretimi yaparak faaliyete.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1988 yılında Celal Akpınar tarafından kurulan Filli Boya markasıyla da bilinen Betek Boya  Kimya ve Sanayi A.Ş., sektöre girdiği ilk yıllarda, inşaat malzemeleri.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMUNUN
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
“Tüketim Alışkanlıklarımız”
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
KRYD-Reel Sektörde Risk Raporlamaları 24 Temmuz
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
MAKİM MAKİNA TEKNOLOJİLERİ AŞ
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
ENERJİDE VERİMLİLİK AHMET SEFEROĞLU KAYSERİ OSB ELEKTRİK DANIŞMANI
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Rahmi KOÇ Kurucusu.
İNSANLIĞIN İKİ ÖNEMLİ İHTİYACI. Yönetilmezse; Sel Erozyon Heyelan Kontrollü akış Toprağın su ile buluşması Enerji Yönetilirse; Baraj, Gölet ve Setlerle.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Şirketin tarihçesi 17 Eylül 1957 yılında Ömer Yalnızoğlu genel müdürlüğünde Ankara’da Vakıflar Bankası ve Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) önderliğinde,
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Soru 7 Gümrük Birliğinin Türkiye’nin ekonomisi üzerinde etkilerini Türkiye’nin beklentileri ve gerçekleşenler üzerinden tartışınız?
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Çevreye duyarlılık ve enerji gereksinimi günümüz insanını artık çok daha yakından ilgilendiren bir konu haline gelmiştir.İnsanın konforu artarken buna.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
İSTANBUL KRAFT TORBA AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş.
Sunum transkripti:

TARİHÇE Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A.Ş Gebze’deki ilk fabrikasını 1967 yılında camyünü üretimi yaparak faaliyete geçirmiştir.  1986 yılında Tarsus'ta ikinci bir camyünü fabrikası 10 bin ton/yıl kapasiteyle kurulmuş, 1992 yılında bu kapasite iki katına çıkartılarak 20 bin ton/yıla ulaşmıştır. Tarsus'taki fabrikanın camyünü kapasite tevsi nedeniyle Gebze tesislerindeki camyünü üretimi 1993 yılında taş yününe çevrilmiştir. 10 bin ton/yıl taş yünü kapasitesi, 1997 yılında 15 bin ton/yıl kapasiteye çıkarılmıştır. 2007 yılı itibari ile camyünü tesislerinde 55 bin ton/yıl, taş yünü tesislerinde ise 50 bin ton/yıl kapasiteye ulaşılmıştır. İzocam camyünü ürünleri, Isover Saint- Gobain lisansı ile taş yünü ürünleri ise Isover Saint- Gobain G+H lisansı ile üretilmektedir. Haddelenmiş (ekstrüde) polistiren (XPS) üretimine ise; 1995 yılında Gebze’deki yeni tesislerinde Foamboard markasıyla yılda 90.000 m³ kapasite ile başlayan İzocam, Owens Corning lisansı ile üretim yapmaktadır. Bugün Gebkim Tesisleri ile birlikte kurulu kapasitesi 720.000 m³/yıldır.

Misyonumuz; Dünya kalitesindeki ürünü, insana ve çevreye saygılı tesislerde üreterek, pazara yeni ürünler sunarak, ürün ve hizmette farklılaşmak, yalıtım bilincini yayarak büyümek, yalıtım İzocam'dır imajını ve sektörde 1 numara olmayı devam ettirmektir. Vizyonumuz; Ülkemiz ve çevre ülkelerde yalıtım sektörünün güvenilir lideri olarak, yalıtım ve enerji tasarrufu bilincini yaymak, insanın yalıtım konforundan azami faydalanmasını temin etmek ve böylece çevreyi korumak ana gayemizdir.

Şirketimizin Yönetim Sistemleri Anlayışı; Müşterilerimizin talep ve beklentilerini, tam zamanında globalleşen dünya standartlarına uygun olarak karşılamak, çevrenin korunması ve iyileştirilmesine önem vermek, işçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili Türk mevzuatlarına uyumlu bir şekilde çalışmaktır. Kalite bilincinin her seviyede yerleşmesi, kalite ile ilgili faaliyetlerin her seviyede yürütülmesi ve personelin bu doğrultuda gerekli eğitim faaliyetleri ile desteklenmesi hedefimizdir. İzocam olarak bir diğer hedefimiz kaza ve meslek hastalıkları riskini en aza indirmek, yaralanmaların ve sağlık bozulmalarının önlenmesi için gerekli tedbirleri almak, bu amaçla gerekli yatırım ve periyodik kontrolleri yapmak, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmak .

ORTAKLIK YAPISI İzocam Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Sermaye Dağılım Tablosu İzocam Holding A.Ş. 23.324.476 95.07 Halka Açık 1.209.667 4,93 TOPLAM 24.534.143 100,00 Ortak Adı Sermaye Miktarı (TL) Sermaye %

Ortak Adı Sermaye Miktarı (TL) Sermaye % Yönetim Kurulu Başkanı Samir Mamdouh Kasem Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gianni Scotti Yönetim Kurulu Üyeleri Mark Schmitz Arnaud Moisset Gülsüm Azeri Pol Zazadze Yönetim Kurulu Üyesi - Genel Müdür A. Nuri Bulut Denetim Sorumlusu Komite Gülsüm Azeri Pol Zazadze Kurumsal Yönetim Komitesi Mark Schmitz Arnaud Moisset Pol Zazadze İzocam Holding A.Ş. 23.324.476 95.07 Halka Açık 1.209.667 4,93   24.534.143 100,00 Ortak Adı Sermaye Miktarı (TL) Sermaye %

İNSAN KAYNAKLARI Şirket Adı İzocam Tic. ve San. A.Ş. Kuruluş Tarihi 1965 Faaliyet Gösterdiği Sektörler Yalıtım Sektörü Genel Müdürlük E-5 Karayolu üzeri 41455 Dilovası KOCAELİ Diğer Lokasyonlar Tesisler (Gebze, Tarsus, Eskişehir, İstanbul) - Satış Büro ve Ofisleri (İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Antalya) Toplam Personel Sayısı 432 Personel Kompozisyonu  

E-5 Karayolu üzeri 41455 Dilovası KOCAELİ Genel Müdürlük E-5 Karayolu üzeri 41455 Dilovası KOCAELİ Diğer Lokasyonlar Tesisler (Gebze, Tarsus, Eskişehir, İstanbul) - Satış Büro ve Ofisleri (İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Antalya) Toplam Personel Sayısı 432 Personel Kompozisyonu;   Yönetici Sayısı 26 Memur Sayısı  160 İşçi Sayısı  246 Personel Eğitim Düzeyi; Doktoralı Eleman Sayısı 2 Yüksek Lisanslı Eleman Sayısı 32 Üniversite Mezunu Eleman Sayısı 162 Ortalama Şirkette Kalma Süresi 8,5 yıl   Genel Müdürlük E-5 Karayolu üzeri 41455 Dilovası KOCAELİ Diğer Lokasyonlar Tesisler (Gebze, Tarsus, Eskişehir, İstanbul) - Satış Büro ve Ofisleri (İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Antalya) Toplam Personel Sayısı 432 Personel Kompozisyonu   Yönetici Sayısı 26 Memur Sayısı  160 İşçi Sayısı  246 Personel Eğitim Düzeyi Doktoralı Eleman Sayısı 2 Yüksek Lisanslı Eleman Sayısı 32 Üniversite Mezunu Eleman Sayısı 162 222 35 % 10  / % 90 8,5 yıl   Ortalama Şirkette Kalma Süresi

Kalite Belgeleri ISO 14001 : 2004 Çevre Sistem Belgesi   ISO 14001 : 2004 Çevre Sistem Belgesi ISO 9001 : 2004 Kalite Sistem Belgesi OHSAS 18001 : 2000 İş Güvenliği ve  Çalışan Sağlığı Sistem Belgesi

Üyesi Olduğumuz Kurumlar İMSAD İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği www.imsad.org Deniz Temiz Derneği TURMEPA www.turmepa.org.tr Kader Kalite Derneği www.kalder.org İZODER (Isı, Ses ve Su İzolasyonluları Derneği) izoder.org.tr İstanbul Sanayi Odası Çevre İhtisas Kurulu www.iso.org.tr Türk Akustik Derneği www.takder.org Türkiye Temiz Enerji Vakfı www.temev.org.tr Türkiye Yangından Korunma Vakfı (Tüyak) www.tuyak.org.tr Türkiye Hava Kirliliği Milli Komitesi Reklam Verenler Derneği www.rvd.org.tr Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü www.gunder.org.tr  

İZOCAM İMAJ KAMPANYASI   İZOCAM İMAJ KAMPANYASI İzocam Reklam Filmi: Yalıtım doğamızda var... İzocam, Türkiye’nin yalıtım konusunda lider markası olmanın yanı sıra Türk televizyonunda en çok hatırlanan reklamlarından birinin, kapıcı temalı ünlü animasyon filminin sahibidir. Türk insanına profesyonel yalıtım kavramını öğreten 47 yıllık dev İzocam, başta televizyon olmak üzere tüm mecralarda yeniden bir reklam kampanyası ile karşımızda.

OZİ Minikler “OZİ” ile enerji tasarrufunu öğreniyor… İzocam, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İlköğretim öğrencilerine "enerji tasarrufunu" ve "yalıtım"ın önemini anlatıyor. "Yalıtımın Önemi ve Enerji Tasarrufu" konulu proje kapsamının ilk etabında eğitimler, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 38 okul ve yaklaşık 10.000 çocuk hedeflenerek gerçekleştiriliyor. Öğrencilerin, eğlenerek öğrenmesi amaçlanan proje kapsamında, Grafi 2000, "OZİ" karakterini yaratarak bir çizgi film hazırladı. Çocuk tiyatrolarında görev yapan bir oyuncu tarafından verilen eğitimin ardından öğrenciler, OZİ’nin maceraları ile "Yalıtım"ın Enerji Verimliliği üzerindeki önemini öğreniyorlar. Eğitim çerçevesinde; "Küresel Isınmanın Sebepleri", "Enerji Kaynakları ve Hidro Elektrik Santralleri", "Birincil Enerji Kaynakları Fosil Yakıtlar", "Enerji Tüketimi", "Sera Etkisi", "İklim Değişikliği", "Küresel Isınma ile Mücadele Nasıl Olmalı?" ve "Yalıtımla Enerji Tasarrufu Nasıl Olur?" başlıklı konularda öğrenciler bilgilendiriliyor.

Y ADİKAR TOPAL ESRA KATIRCI HAZIRLAYAN : Y ADİKAR TOPAL ESRA KATIRCI