Geçtiğimiz hafta Karadeniz programımız çerçevesinde İlk olarak Artvin, ardından Rize ve son olarak da Trabzon’daydık…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ EĞİTİM SEMİNERİ SUNUMU
Advertisements

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ
ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI
YEN İ TEŞV İ K S İ STEM İ 2012 Edanur AKSOY ’e kadar ’ten sonra ’e kadar 2 yıl ’ten sonra TL cinsi – kredi.
T.C DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Müftülüğü
TÜRKİYE GENÇLİĞİ EL ELE PROJESİ
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Performans Sözleşmesi
İşsizlik Sigortası Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI BÖLGE TOPLANTIMIZA HOŞGELDİNİZ
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
İMAR VE PLANLAMA İŞLERİ (2013)
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde etkili olmuştur. Projemiz.
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
KÜÇÜK YATIRIMLAR FONU ORMANLARIMIZIN EKONOMİK, SOSYAL VE ÇEVRESEL KATKILARI ÜZERİNE YEREL UYGULAMALAR PROJESİ “Yaşam için Fırsat, Doğa için Destek” İÇERİK.
PROJENİN AMACI. BU GÖRÜNTÜLERLE SOMUTLAŞTIĞI GİBİ BÖLGEMİZDE BULUNAN SEVDİLLİ VE DİĞER BAZI KÖYLERİMİZDEKİ ÇAĞDIŞI ÇEVRE ORTAMINI İYİLEŞTİREREK, KÖYLERİMİZİN.
AB ÇEVRE FASLININ AÇILMASI VE Prof. Dr. Hasan Z. SARIKAYA
ZUHAL YILMAZ Başmühendis
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
1. PLANLAMA ÇALIŞMALARI PLANIN AMACI : Hazırlanacak kalkınma planları sınırlı doğal kaynaklardan en etkin ve optimal bir biçimde faydalanmayı temin etmek,
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
Grup karakartal Karadeniz bölgesi.
BÖLGESEL KALKINMA PROJELERİ
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
YERELDE AB SÜRECİ.
İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
KARADENİZ BÖLGESİ.
SEL ÖNLEME ÇALIŞMALARINDA AĞAÇLANDIRMA VE TERASLAMANIN ÖNEMİ
Türkiye’nin Küresel Çevre Fonu(GEF)’na Yaklaşımları ve Beklentileri
Adalet ve Kalkınma Partisi
Doğal afet ne demektir ? Örnek vererek açıklayabilir misiniz ?
DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜ TİCARET POLİTİKALARINI GÖZDEN GEÇİRME MEKANİZMASI TÜRKİYE V. İNCELEMESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI 10 ŞUBAT 2012.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Ekim GENEL TANITIM.
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
Engelli Vatandaşlarımızın içler acısı durumu....ve hepimizin destek olabileceği bir çözüm önerisi… Lütfen okumaya devam edin.
Elektrik Enerjisi Üretimi
AKARÇAY HAVZASI.
ENERJİ SEKTÖRÜ.
Özel sektör işyerlerinde 6 ay süreyle İşbaşı Eğitim Programında (İEP) çalışacak kursiyerlere İŞKUR tarafından net asgari ücret ödenecektir.
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
1. 3 Yatırımcılarımızın 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleştirecekleri yatırım harcamaları için, yatırım döneminde mevcut diğer tüm faaliyetlerinden elde.
İMAR VE PLANLAMADAN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Sabancı Gönüllüleri Programı nedir? Tüm Sabancı Topluluğu’nu kapsayan bir sosyal sorumluluk programı İki ana platform 1.Online eğitim 2. Gönüllülük Projeleri.
EROZYONLA MÜCADELE EYLEM PLANI
Atatürk'ün Doğrulukla İlgili Sözleri
VE ATIK YÖNETİMİ DESTEKLERİ
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
Dünya Ekonomik Forumu Küresel Cinsiyet Eşitsizliği Raporu 2015 ÇALIŞMA HAYATINDA 100 KADINDAN 37’si ÇALIŞIYOR Bu veri ile 125 ülke arasında Türkiye.
Soru 7 Gümrük Birliğinin Türkiye’nin ekonomisi üzerinde etkilerini Türkiye’nin beklentileri ve gerçekleşenler üzerinden tartışınız?
Kül olan 175 yıllık cami ayağa kaldırıldı.
4-A SINIFI SOSYAL BİLGİLER DERSİ BARAJLAR SUNUMU
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
GÜNEYDOĞUM DERNEĞİ. AMACI Güneydoğunun ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda kalkındırılması amacıyla çalışmalar yapılmasının takipçisi olmak ve bu mealde.
TMMOB Z İ RAAT MÜHEND İ SLER İ ODASI İ STANBUL Ş UBES İ TMMOB Z İ RAAT MÜHEND İ SLER İ ODASI İ STANBUL Ş UBES İ
SGK PROTOKOL SÜRECİ VE AFAD. 09 Mart 2016’da AFAD ile ilgili Mart ayında; Kurum başkan yardımcısı ziyaret edildi. 22 Mart 2016’da basın açıklaması yapıldı.Basın.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
B AYBURT MERKEZ FAALİYETİN ÇEŞİDİ ve AMACI AK PARTİ BAYBURT TEŞKİLATI(Ana Kademe İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları İl Yönetimi)
YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
YENİ TEŞVİK SİSTEMİ (BÖLGESEL TEŞVİK UYGULAMASI)
Basın-İletişim Sorumlusu
T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ HİDROELEKTRİK SANTRALLERİNİN TANITIMI HAZIRLAYANLAR ÜMİT ASLAN YASİN BURAK YÜKSEL DERS SORUMLUSU YRD. DOÇ.
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu
TARIM EKONOMİSİ ve İŞLETMECİLİK DERS NOTLARI
Baraj.
Sunum transkripti:

Geçtiğimiz hafta Karadeniz programımız çerçevesinde İlk olarak Artvin, ardından Rize ve son olarak da Trabzon’daydık…

Artvin programımızda ilk önce Türkiye’nin 1. Dünyanın 6. en yüksek barajı olan Deriner’de incelemelerde bulunuyoruz… 249 metre gövde yüksekliğiyle Türkiye'nin 1. Dünyanın 6. en yüksek Barajı Deriner’deyiz..

Deriner Barajı gerek üreteceği enerji bakımından gerek sağlayacağı istihdam açısından bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır Bin Kişinin Enerji İhtiyacı Karşılanacak Türkiye’nin en yüksek barajı olan Deriner Barajı’nın açılışını daha sonra Sn Başbakanımızın iştirakiyle gerçekleştireceğiz.. Yıllık Faydası 475 Milyon TL Çoruh Nehri'nin 3. Gerdanlığı, Türkiye'nin en yüksek barajı olan Deriner Barajı'nda su tutuluyor

Türkiye’nin 1., Dünya’nın 6. en yüksek barajı olan Deriner'de büyük emekleri olan işçi kardeşlerimizi canı gönülden alkışlıyoruz..

Artvin programımızı takip eden gazeteci arkadaşlarımızla hatıra fotoğrafı..

Temelini attığımız tesislerin tamamlanmasıyla 1 ilçe, 9 köy, 1 kasaba ile 140 dekar arazi taşkınlardan korunmuş olacak… Artvin’e 4 Tesis Birden… Artvin’de Deriner Barajı’nda su tutulma merasiminin yanısıra 4 tesisin de temel atma merasimini Sn Bakanımız Faruk Çelik’in iştirakleriyle gerçekleştirdik.. İnşa edilecek Yusufeli Barajı ve Geçici Bağlantı Yolları projesi ile vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek..

Su tutulma işlemi gerçekleşen Deriner Barajı ve temeli atılan 4 tesis bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun..

Artvin İşkur Toplum Yararına Çalışma Programının açılış merasimindeyiz..

Artvin AK Parti İl Kadın Kolları kongresinde saygıdeğer hanımefendi kardeşlerimizle bir araya geldik..

Artvin programımızı Valilik ziyareti ile tamamlıyoruz..

Artvin’deki vazifelerimizi tamamlıyoruz.. Bir sonraki durağımız olan Rize’deyiz..

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn Hayati Yazıcı, Rize milletvekilimiz Sn Hasan Karabal ve Vali Sn Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Rize Valiliğinde bir araya geliyoruz.. Düzenlediğimiz Koordinasyon toplantısında Taşkınlar, Dere Islahları, İçme suyu temini, ağaçlandırma faaliyetleri ve erozyon kontrolü konularını görüşüyoruz..

Karadeniz programımız çerçevesinde son durağımız olan Trabzon’da Bakanlığımız tarafından Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin illerine yapılan yatırımları ve 2012 hedeflerimizi açıklıyoruz.. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan Karadeniz İllerine Yatırım Sağanağı

Bölgesel basın toplantısının ardından hatıra fotoğrafı…

Karadeniz programımızı Trabzon AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’ne iştirak ederek tamamlıyoruz…

Karadeniz programımız boyunca vatandaşlarımızın gösterdiği sıcak alaka bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.. Sağ olsunlar...

Bakanlık olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmet götürmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere, yürüttüğümüz bütün bu çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyorum.