Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet."— Sunum transkripti:

1 DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet Bakanımız Prof. Dr. Mustafa Sait YAZICIOĞLU, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz ÖZAK ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU’nun iştirakleriyle 14 Nisan 2008 tarihinde Trabzon ‘da gerçekleştirilmiştir. Heyet daha sonra, Kermes ve Kitap Standı açılışına katılmış, Valilik, Belediye Başkanlığı, Huzurevi ve Çocuk Yuvasını ziyaret etmiştir Amerikan Türk Diyanet Vakfı (TARF) Genel Kuruluna katılmak, Başkanlığımız yurtdışı hizmetlerini yerinde görmek, vatandaşlarımızla bir araya gelerek Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle etkinliklere katılmak ve konferanslar vermek üzere, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU ABD’ye gitmişlerdir.

2 KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ SINAVI
Halen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan erkekler için stajyer Kur’an kursu öğreticiliği yeterlilik belgesi sınavı yapılacaktır. Son müracaat tarihi 9 Mayıs 2008’de sona ermiştir.

3 GİRESUN’DA TOPLANTI Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU, 15 Nisan 2008 tarihinde Giresun Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Müftülüğünü ziyaret etmişler, ilçe müftüleri ve din görevlileriyle Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmışlardır.+

4 DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA 215 YENİ KADRO
Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ile ilgili Kanunun Geçici 3. maddesi ile, yeni kurulan 43 ilçenin ihtiyacını karşılamak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığına çeşitli unvanlarda 215 adet yeni kadro ihdas edilmiştir.

5 YÖNETİM ve PLANLAMA EĞİTİMİ
Başkanlığımız taşra teşkilatında yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, metot ve ilke birliğinin sağlanması, merkez ve taşra arasında iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla, il müftü yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müftülerine yönelik Sakarya, Bursa, Tekirdağ ve Sivas illerinde Stratejik Yönetim ve Planlama Eğitimi seminerleri gerçekleştirilmiştir.

6 Kırşehir ve Nevşehir’de Yerinde İnceleme
Başkanlığımızca il müftüleri tarafından yürütülen hizmetleri yerinde görmek, değerlendirme yapmak, ileriye dönük hizmetler konusunda istişarelerde bulunmak ve kararlar almak maksadıyla, 25–26 Nisan 2008 tarihlerinde Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR başkanlığında bir heyetle, Kırşehir ve Nevşehir illerinde Brifingli çalışma toplantıları yapılmıştır

7 ORDU DA TOPLANTI Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU, 16 Nisan 2008 tarihinde Ordu Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Müftülüğünü ziyaret etmişler, ilçe müftüleri ve din görevlileriyle Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı ile “Kutlu Doğum Haftası Kermesi” açılışına katılmışlardır.


"DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları