Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ"— Sunum transkripti:

1 İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ

2 AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLAM 750 KİŞİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN YEMEKLİ TOPLANTIMIZDA KADIN KOLLARIMIZ VE HALKIMIZ TANIŞMA VE KAYNAŞMA İMKANI BULMUŞTUR.

3 AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇE BİNAMIZDA GERÇEKLEŞEN, PARTİLİ KADINLARIMIZIN TANIŞMASINI AMAÇLADIĞIMIZ TOPLANTILARIMIZ YAPILMIŞTIR.

4 AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇEMİZDE KURULAN SOSYAL MARKETE YAPILAN 40 KOLİ GİYSİ YARDIMINDAN SONRA KAYMAKAMIMIZ SN. CENGİZ HOROZOĞLU TARAFINDAN BAŞKANIMIZ FİLİZ ÖZÇÖREKÇİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLMİŞTİR.

5 AK PARTİ KADIN KOLLARI AK PARTİLİ KADINLAR OLARAK ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK DÜZENLEYİP BİRARAYA GELİNMİŞ SORUNLARI DİNLENMİŞ VE GEREKEN MAKAMLARA İLETİLMİŞTİR.

6 AK PARTİ KADIN KOLLARI AK PARTİ KADIN KOLLARI OLARAK İLÇEMİZDE BULUNAN BİRÇOK DERNEK VE KURUMA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNULMUŞTUR.

7 AK PARTİ KADIN KOLLARI AK PARTİLİ KADINLAR OLARAK GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ OKUL DÖMİNDE YARDIMA MUHTAÇ OLAN ÖGRENCİLERİMİZİN OKUL İHTİYAÇLARI KARŞILANMIŞTIR.

8 AK PARTİ KADIN KOLLARI

9 AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇEMİZDE YAŞANAN SEL FELAKETİNDEN SONRA BİRÇOK AİLEYE GİYSİ VE YİYECEK YARDIMINDA BULUNULMUŞTUR.

10 AK PARTİ KADIN KOLLARI

11 AK PARTİ KADIN KOLLARI OLARAK YEREL VE ULUSAL BASINA YANSIYAN ÇALIŞMALARIMIZ
İskenderun kaymakamlığı tarafından fakir ailelere yardım amaçlı kurulan Sosyal Market’e AKP İskenderun ilçe teşkilatı kadın kolları üyeleri tarafından 30 bin YTL değerinde giyim yardımı yapıldı. İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, bu bağışa karşılık olarak kadın kollarına bir teşekkür plaketi verdi. Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, yardımların bir çatı altında toplanabileceği böyle bir yerin olmasının şehrimiz adına büyük bir kazanç olduğunu söyleyerek, “Bugüne kadar biz elimizden geldiğince muhtaç vatandaşlarımıza yardım yapmaya çalışıyorduk. Ancak bu yeterli olmuyordu. Böyle bir organizasyon yaptığı için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. ( hür haber gazatesi)

12 Bayanlar, Pakistanlı depremzedeler için yardım topladı
Bayanlar, Pakistanlı depremzedeler için yardım topladı. Hatay'ın İskenderun ilçesinde AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Pakistan depremzedeleri için yardım kampanyası düzenledi.Yardım amaçlı toplantı büyük ilgi gördü. Pakistan'daki depremzedeler yararına Şehit Yılmaz Veysel Parkı'nda düzenlenen toplantı, partili partisiz tüm kadınların katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda söz alan AK Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, "Bizler de kendi imkanlarımız ölçüsünde Pakistanlı vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak istedik. Sagolsun tüm hanımlarımız bu konuda oldukça duyarlılık gösterdi dedi.

13 AK PARTİ KADIN KOLLARI Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi önderliğindeki hanımlar, yaşanan sel felaketinden dolayı mağdur olan vatandaşları ziyaret ettiler. Beraberlerinde getirdikleri giyecekleri de vatandaşlara dağıtan Ak Partili kadınlar, yardımlarının süreceğini söyledi.Hür Haber Gazetesi’nde 21 Kasım 2006 Salı günü yayınlanan haberde mağdur olduklarını açıklayan Arzu Kaya’ya da yardım elini uzatan Ak Partili kadınlar, böyle bir felaketin yaşanmaması için için dua ettiklerini söylediler. Gazi İlköğretim okulu civarındaki evleri gezen ak partili hanımlar gördükleri görüntüler karşısında şok yaşadılar. Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, ilgililerin buraya da el uzatmasını istedi. Mağdur vatandaşları tek tek kucaklayan Filiz Özçörekçi ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını belirtti. Özçörekçi; “Bizim amacımız bir nebzede vatandaşlarımıza biraz moralde vermekti. Şu an giyim ve gıda yardımı yapıyoruz. Kendileriyle bire bir sıcak temas kuruyoruz. Yardımlarımız bir hafta içerisinde artarak devam edecek. Giyim konusunda İstanbul ve Ankara’dan irtibatta olduğumuz yerler var. Devletimizde vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Bizde Ak Partili kadınlar olarak bir kampanya başlattık. İhtiyacı olan çok aile var. İskenderunluları böyle bir günde birlik ve beraberliğe davet ediyoruz.” şeklinde konuştu .

14 AK PARTİ KADIN KOLLARI Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları, Başkan Filiz Özçörekçi önderliğinde sel felaketinde mağdur kalan insanlara giyim yardımında bulundu. Öncelikle Dr. Sadık Ahmet caddesine uğrayan AKP Kadın Kolları mağdur olan insanları teker teker gezerek giyim yardımında bulundular. Mağdur olan insanları gördükten sonra kimsenin evde rahat yatmaması gerektiğini ifade eden AKP Kadın Kolları İlçe Başkanı Özçörekçi, tüm İskenderun halkının elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.


"İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları