4/3/2017 www.bulanca.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARAMA MOTORU PAZARLAMASI
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
İnternet hakkında bilgiler ve istatistikler
HTML e GİRİŞ Temel HTML etiketleri.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Opencart VİZYONER EĞİTİM DANIŞMANLIK [Açık kaynak Kodlu
İnoksan Seo Analizi ve Yapılandırması
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
İstanbul ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
HTML’e Devam Uygulama.
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
Websitelerinde Standartlar Açısından Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar 1 Websitelerinde Standartlar Açısından Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Eser SAHiLLiOĞLU.tr.
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
Hazırlayan: Dr.Metin KAPIDERE
METUnique Search ve Library Catalogue Search Tarayıcı Eklentisi Mozilla Firefox ve Google Chrome.
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
MIT505 İnternet ve Web Programlama: Web Şablonları ve Web düzenleme
Örnek Web Sitesi Tasarım Dökümanı
XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2
Blog Oluşturmak Burcu Sümengen L.Gonca Arıcılar.
BU DERSTE ÖĞRENECEKLERİMİZ Web sayfası oluşturma teknikleri Bir siteyi yönetmek Tablolarla çalışmak Stil sayfaları oluşturmak Katmanlarla çalışmak Form.
Internet Üzerinden Araştırma Yöntemlerinin Etkin Kullanılması
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
ARAMA MOTORU KULLANIMI
HTML (HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE) TEMEL ETİKETLERİ
AKADEMİA SOSYAL BİLİMLER İNDEKSİ
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Arama Motoru Optimizasyonu SEO (Search Engine Optimization)
CSS – Stil Şablonları (Cascading style Sheet)
Web Sitesi Hazırlama.
HTML :Hyper Text Markup Language explorer, firefox, opera herhangi bir derleyiciye ihtiyaç duymadan çalışabilir metin biçimlendirme resim ekleme ve biçimlendirme.
İnternet Programcılığı I A-Şubesi 2-1.Ders
TURKCELL Proje Önerileri.
Sosyal Öğrenmenin Geliştirilmesinde Taylan ACAR Ulusal Destek Servisi.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DERSİ Dilan BOZFIRAT
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
Site konuyu en ince ayrıntılarıyla ele almış ve bu sayede anlaşılırlığı arttırmıştır. Her konuda ayrı ayrı örneklere yer verilmiş. Konuyla ilgili örnekler.
- 1 Mehdi Afzali Azad İslam Üniversitesi, İran Türkiye’deki Kurumsal Arşivlerin Web Analizi Yaşar Tonta H.Ü. Bilgi ve Belge Yönetimi.
Wordpress Eğitimi 2.
Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Eğitsel İçerikler
Yazılım Geliştirme Projesi
E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Dersi Özeti Kursun içeriğini özeti Alt başlıkları Proje Kurs esnasında kullanmayı planladığımı editörler HTMLe giriş Temel etiketler Notepad+’da.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
NOT: Bu slayt üzerindeki resmi değiştirmek için resmi seçin ve silin. Ardından, kendi resminizi eklemek için yer tutucudaki Resimler simgesini tıklatın.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
BILIŞIM KOMISYONU Kurumsallıkta Bilişimin Önemi ve Bilgi Güvenliği Ocak 2016.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
İNTERNETİN TEMELLERİ İnternet Kavramı İnternet Tarayıcı İnternet Adresi.
BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı.
ROBOTS.TXT NEDIR? PAGERANK NEDIR, NASıL ÇALıŞıR PR değerinin sitelere etkisi 4. hafta.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
GOOGLE NASIL İNDEKSLER. iNDEKSLEME İndeksleme, sitemizin içeriklerinin arama motorlarına, yani Google, Yahoo, Bing gibi sitelerin veri tabanlarına kayıt.
Web Tasarımı 2.Hafta. HTML Nedir  Hyper Text Markup Language (Hiper Metin İşaretleme Dili) web sayfalarını oluşturmak için kullanılan standart metin.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Mümin DENİZ 1983 Bulgaristan doğumlu.
İNTERNET TEKNOLOJİLERİ
Sitenizin trafiğini artırmanın püf noktaları
WEB 2.0 ARAÇLARI.
SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION).
TrustRank, Dalgalanmalar, Google Penguin
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Arama Motoru Optimizasyonu SEO (Search Engine Optimization)
Sunum transkripti:

4/3/2017 www.bulanca.com

SEO AMAÇLARI 4/3/2017 Doğal Yollardan Para Kazanmak Backlink Kazanmak Ziyaretçi Trafiğini Arttırmak Arama Motoru Sonuçları Sıralamasında Yükselmek Doğal Yollardan Para Kazanmak

BAŞARILI SEO’NUN SONUÇLARI 4/3/2017 BAŞARILI SEO’NUN SONUÇLARI Sitenizin popülaritesi artar. Ziyaretçi sayınız artar. Arama motoru dostu bir site elde etmiş olursunuz. Arama motoru sonuçları sayfasında üst sıralarda çıkarsınız. Backlink kazanırsınız. Belirli ürün ve hizmetler için hedef kitlenize ulaşmış olursunuz. Daha fazla bilgi için … http://www.bulanca.com/category/seo-web-tasarim

SEO GEREKLİLİKLERİ Anahtar Kelime Analizi İçerik Optimizasyonu 4/3/2017 SEO GEREKLİLİKLERİ Anahtar Kelime Analizi İçerik Optimizasyonu Site Haritası Oluşturma Link Alımı

OPTİMİZASYON İPUÇLARI 4/3/2017 OPTİMİZASYON İPUÇLARI DOMAIN KONTROLÜ Site yaşı, Index sayısı, Ban kontrolü Rekabeti düşük anahtar kelime seçimi Anahtar KELİME ARAŞTIRMA VE ANALİZ Meta etiketleri benzersiz tanımlayıcı olmalı META ETİKETLERİNİ DÜZENLEME

Önemlİ SEO HTML ETİKETLERİ 4/3/2017 Önemlİ SEO HTML ETİKETLERİ Title H1,H2,H3 Bold, Strong Image Hyperlink <a href=“” title=“”></a>

SEO İÇİN ONAY LİSTESİ 4/3/2017 SEO Site Haritası 404 Sayfası Meta Etiketleri İçerik 301 Yönlendirme Robot.TXT

Arama MOTORU DOSTU SİTE 4/3/2017 Arama MOTORU DOSTU SİTE Arama motoru dostu olmayan bir site düşük hit ve sıfır kazanç demektir Arama motoru dostu site daha fazla ziyaretçi ve kazanç demektir Daha fazla bilgi için … http://www.bulanca.com/category/seo-web-tasarim

NOT Burada verilen tüm bilgiler www.bulanca.com dan derlenmiştir. 4/3/2017 NOT Burada verilen tüm bilgiler www.bulanca.com dan derlenmiştir. Burada yayınlanan bilgilerden ücretsiz olarak yararlanabilir, dağıtabilir veya çoğaltabilirsiniz.