Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yazılım Geliştirme Projesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yazılım Geliştirme Projesi"— Sunum transkripti:

1 Yazılım Geliştirme Projesi
e-ofis Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı İDEA ODTÜ Sanal Kampüsü Nevzat FİLİZ

2 Proje Hedefleri İnternet ortamını kullanarak bir Eğitim ve Danışmanlık şirketinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak, Şirketin ofis yükünün minimum seviyeye indirilmesini sağlamak.

3 Projenin Getirileri Ziyaretçiler şirketin eğitim ve danışmanlık konuları hakkında bilgi edinebilecek, Şirketin ofisle ilgili işleri internet üzerinden yapılacak, şirketle ilgili duyurular, müşteriye ulaşma, müşteri veritabanını oluşturma, müşteri bilgisi alma, müşteriye bilgi gönderme, görüş ve istekleri izleme vb.

4 Projenin Kapsamı Estetik görünüme ve kolay kullanıma sahip bir Web sitesi, Eğitim konuları ve tarihe göre arama yapabilme, Başvuru formu doldurarak, ön kayıt olabilme, üyeliği yaparak haftalık bülten alma.

5 Yöntemler, Yazılım Araçları
Süreç Modeli: Çağlayan Modeli, İşletim Sistemi: Windows, Programlama Dilleri: PHP, Html,Java, Veritabanı Uygulaması: MySQL, Apache, PhpMyAdmin, Site Tasarımı: Macromedia Dreamweawer

6 Sistem Mimarisi Eğitim ve Danışmanlık bilgilerinin sunulduğu web sitesi, Eğitim Arama, Eğitim Ön kayıt, Haftalık Bülten Üyelik.

7 Web Sitesi Modern görünümlü Kolay kullanıma sahip
Hızlı görüntülenebilen Eğitim ve Danışmanlık konuları hakkında detaylı bilgi veren

8 Eğitim Arama Kullanıcı ilgilendiği eğitime ulaşmak için site içerisindeki arama linkine anahtar kelime girer, Veritabanındaki bilgiler doğrultusunda eğitim bilgilerine ulaşır.

9 Eğitim Ön kayıt Kullanıcı eğitim ile ilgilendiği takdirde ön kayıt formunu doldurarak site veritabanına bilgilerini göndermiş olur, Sistem yöneticisi tarafından alınan müşteri bilgisi değerlendirilir.

10 Haftalık Bülten Üyelik
Kullanıcı eğer haftalık eğitim bültenini almak isterse site üzerindeki bağlantı ile formunu doldurur, Bu sistem tarafından kayıt edilir ve haftalık bülten kayıtlı lere gönderilir.

11 Veritabanı Yapısı Eğitim Tablosu: Eğitim Adı, ücreti, veriliş tarihi, eğitim sayfası, kısa bilgi.   Kullanıcılar tablosu: Müşterinin adı, soyadı, yaşı, mesleği, şirketi, ilgilendiği eğitim, telefonu, , ikametgah, ekler . tablosu: Müşterinin adı, soyadı , adresi, ekler.

12 Sonuç: Gerçekleştirim Belgesi


"Yazılım Geliştirme Projesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları