Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın."— Sunum transkripti:

1

2 E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın alması işlemidir.

3 SEO NEDİR? SEO NEDİR? Arama motorlarında sitelerin veya sayfaların üst sıralara çıkarılmasına yönelik yapılan çalışmaları kapsar. Seo’nun ingilizce açılımı ise Search Engine Optimization demektir.Search Engine Optimization

4

5 SEO NASIL YAPILIR ?

6 Kısaca sitenizi popüler hale getirmek için yaptı ğ ınız tüm tanıtım ve reklamların sonucu olarak siteniz üst sıralara yükselmektedir.

7

8 Çünkü yapay çalışmaların sayıca fazla olması durumunda dikkate alınmaz ve olumsuz olarak dikkat çekerek sıralamaya bu olumsuz etki yansıtılır.

9 Bunlar;

10

11

12

13 E-Kitaplar, Klavuzlar, E ğ itim kaynakları Viral içerikler Açılış ve satış sayfaları Görsel içerik (infografik, foto ğ raflar vb.) Video içerik Webinarler ve slaytlar Metin ve görüntülü reklamlar Podcastler Basın bültenleri

14

15

16


"E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları