EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
ORTAOKUL SONRASI EĞİTİM SEÇENEKLERİ
Eğitim, Kültür,Turizm ve spor
ELAZIĞ ORKÖY ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRLÜGÜ
2014 YILINDA BAŞLAYAN YATIRIMLARIMIZ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Tematik Izleme Toplantısı
T.C. ARABAN KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ T.C. ARABAN KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2010 YILI BRİFİNGİ 2010 YILI BRİFİNGİ.
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
PROJENİN HEDEF KİTLESİ İlkokul Ortaokul Lise ve Kuran Kurslarında öğrenim gören öğrenciler. İlçemizde yaşayan gençler ve yetişkinleri kapsamaktadır.
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
08/10/ /01/ /12/ /05/2012 AKÇAKENT BAŞARIYA KOŞUYOR Akçakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü.
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. A.(300,00 TL ) GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
AYDIN DALAMA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2014
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
MEHMET RÜŞTÜ UZEL TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES). Ortaöğretime Geçiş Sistemi Neydi?  İlköğretim 6.7. ve 8. sınıf öğrencilerinin yıllara yayılan seviye ve.
Gündem Maddeleri  2011–2012 Eğitim Öğretim yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi  Ana-Kız Okuldayız Okuma Yazma Kampanyası’yla ilgili yapılan.
HUZURKENT KAZIM KARABEKİR İLKOKULU/ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ MALATYA ŞUBESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BU PROJE KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN SODES KAPSAMINDA.
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
SARICAKAYA ORTAOKULU Resmi açılış tarihi:
SBS’DE BAŞARIYA ADIM ADIM PROJESİ DERS ANALİZ TABLOSU
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1931 yılında ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır yılında ortaokul eğitim öğretime açılmıştır
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YAYGIN EĞİTİMİ GELİŞTİRME PROJESİ
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ KİLİS İL ÖZEL İDARESİ (2015)
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
AİLE YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI Aralık, 2015
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
35 SODES Sosyal Destek Programı Sosyal Destek Programı (SODES): Yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
1 SOSYAL DESTEK PROGRAMI (SODES) Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Haziran 2011.
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Bilgilendirme Toplantısı
Sunum transkripti:

2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ

SODES PROJELERİ

2010 yılında SODES kapsamına alınan ilimizde Müdürlüğümüz adına 113 proje başvurusu yapılmış ve 6 proje kabul edilmiştir. 2011 yılı için 40 adet başvuru yapılmış olup değerlendirme sonuçları beklenmektedir.

2010-2011 DÖNEMİNDE UYGULANAN SODES PROJELERİ Artık Sancak’ta da SBS Kursu Var 16.460 TL Zinde Zihin 17.555 TL Çalışmayı Seviyorum 81.115 TL Mesleki ve Kültürel Gezi 68.475 TL Sporda Biz de Varız 35.300 TL Köyümüzün Kızları Bingöl’ün Yıldızları 250.000 TL

1-ARTIK SANCAKTA DA SBS KURSU VAR PROJE OKULU: SANCAK İLKÖĞRETİM OKULU PROJE ADI : ARTIK SANCAKTA DA SBS KURSU VAR PROJE SÜRESİ: 9 AY PROJE BÜTÇESİ : 16.000 TL FAALİYETLER: Hedef grupta yer alan ilköğretim son sınıf öğrencilerine bir üst eğitim kurumlarının tanıtılması amacıyla Ortaöğretim kurumlarına gezi düzenlendi. Öğrencilere tüm dersler için kitap, soru bankası, yaprak testi ve deneme sınavları dağıtımı yapıldı. SBS kursu düzenlendi.

2-ZİNDE ZİHİN FAALİYETLER: PROJE OKULU: TBMM VAKFI BİNGÖL FEN LİSESİ PROJE ADI : ZİNDE ZİHİN PROJE SÜRESİ: 3 AY PROJE BÜTÇESİ : 17.555 TL FAALİYETLER: Okulun bodrum katında bulunan 180 m2’lik çok amaçlı salon ile soyunma odaları tadilatı yapılmıştır. (boya-badana) Soyunma odalarına oturma bankı temin edilmiştir. Spor aletleri alınarak çok amaçlı salon Fitness salonuna dönüştürülmüştür. Broşür, afiş, kırlangıç ve etiketler bastırılmış ve proje tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

PROJEDEN ÖNCE PROJEDEN SONRA

3-ÇALIŞMAYI SEVİYORUM PROJE OKULU: KAZIM KARABEKİR İ.Ö.O & MURAT İ.Ö.O. PROJE ADI : ÇALIŞMAYI SEVİYORUM PROJE SÜRESİ: PROJE BÜTÇESİ : FAALİYETLER: Üst öğretim kurumlarına devam etmek isteyen fakat imkanları kısıtlı olan çocuklarımıza sağlıklı ders çalışma ortamı, ödevlerini araştırabilecekleri iletişim teknolojisi koşulları ile destekleyici materyallerin bulundurulduğu  merkezler oluşturulmuştur.  Etüt merkezlerinden faydalanan ve akademik başarısında gözle görülür artış sağlayan öğrenciler çeşitli ödüllerle teşvik edilmiş ve sosyal gelişmelerinde katkı sağlamak için birer adet piknik ve çevre il gezisi düzenlenmiştir.

4-MESLEKİ VE KÜLTÜREL GEZİ PROJE OKULU: TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : MESLEKİ VE KÜLTÜREL GEZİ PROJE SÜRESİ: 10 AY PROJE BÜTÇESİ : 68.475 TL FAALİYETLER: Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak ve ülkemizin kültürel özelliklerini yakından tanımalarını sağlamak için Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Nevşehir, Mardin,Kayseri ve Gaziantep illerine gezi düzenlenmiştir.

5-SPORDA BİZ DE VARIZ Proje tanıtım faaliyetleri PROJE OKULU: TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : MESLEKİ VE KÜLTÜREL GEZİ PROJE SÜRESİ: 8 AY PROJE BÜTÇESİ : 35.300 TL FAALİYETLER: Proje tanıtım faaliyetleri Spor tesisi oluşturulması Çocuk parkı yapımı

6-KÖYÜMÜZÜN KIZLARI BİNGÖL’ÜN YILDIZLARI PROJE OKULU: CUMHURİYET KIZ YİBO PROJE ADI : KÖYÜMÜZÜN KIZLARI BİNGÖL’ÜN YILDIZLARI PROJE SÜRESİ: 9 AY PROJE BÜTÇESİ : 250.000 TL FAALİYETLER: Okul bünyesinde bulunan spor salonu zemini kauçuk malzeme ile kaplanmış ve salondaki diğer tadilat işleri yapılmıştır. Salona ek bir tribün yapılmıştır. Tenis, hentbol, voleybol ve basketbol branşlarında turnuvalar düzenlenecektir.

2011-2012 DÖNEMİNDE UYGULANMAKTA OLAN SODES PROJELERİ 2011-2012 döneminde uygulanmak üzere Müdürlüğümüzce 40 proje başvurusu yapılmıştır. 2 istihdam, 4 sosyal içerme, 4 kültür,sanat ve spor türünde olmak üzere 10 adet proje hibe almaya hak kazanmıştır.

TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROGRAMI PROJELERİ

TEMİZLİK İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ-1 : Bu proje kapsamında 18 kişi 18 okulda istihdam edilerek okulun gerek duyduğu çevre düzenlemesi ve temizliğinde istihdam edilmiştir. TEMİZLİK İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ-2 : Bu proje kapsamında 44 kişi 43 okulda istihdam edilerek okulun gerek duyduğu çevre düzenlemesi ve temizliğinde istihdam edilmiştir. TEMİZLİK İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ-3 : Bu proje kapsamında 200 kişi 122 okulda istihdam edilerek okulun gerek duyduğu çevre düzenlemesi ve temizliğinde istihdam edilmiştir. GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSTİHDAMI PROJESİ : Bu proje kapsamında 12 kişi 12 okulda istihdam edilmiştir ve okulların güvenlik sorunları çözülmeye çalışılmıştır. BEDEN İŞÇİSİ İSTİHDAMI PROJESİ : Bu proje kapsamında 49 kişi okulların çevre düzenlemeleri ve temizlik işlerinde çalışmak üzere istihdam edilmişlerdir.

OKUL GELİŞİM PROGRAMI Solhan ilçesinde Nisan-2010’dan bu yana uygulanan bu programda toplam bütçe 350.000 EURO’ dur. Bu bütçenin %60’ı ile hizmet alımı, %40’ı ile onarım işleri yapılmaktadır. Program kapsamında fayda sağlanan okul sayısı 49’dur. Program 2011 Aralık ayında sona erecektir. 2011 yılında Karlıova İlçesi de program kapsamına alınmış ve 485.000 EURO bütçe ile faaliyetler yürütülmektedir.