Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında 2015 Ocak İtibarı İle Gerçekleştirilen Etkinlikler

2 Basketbol Eğitimi Okulumuz bünyesindeki Şehit İbrahim Okur Spor Salonunda gençlerimizin ve sporcularımızın geleceğin sporcuları olarak yetişebilmesi,sosyal ve aktif bir fert olmaları amacı ile Ali GÜNEY Eğitim ve Organizasyon Basketbol Akademisi ile ortak basketbol eğitimi çalışmaları yürütülmüştür. Ayrıca okul bünyesinde beden eğitimi öğretmenlerince eğitici çalışmalar yapılmıştır.

3 Voleybol Eğitimi Gençlerimizin takım bilincinin gelişmesi,boş zamanlarını değerlendirmeleri ve zararlı alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak amacı ile kışın Silifke Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile yapılan anlaşma ile okulumuz bünyesindeki Şehit İbrahim Okur Spor Salonunda Beden Eğitimi Öğretmeni Sertan ÇAKIR tarafından okulumuz öğrencileri ve İlçe gençlerimize yönelik Voleybol kursu verilmiştir. Okul kapanmasının ardından bu kurslar yaz etkinlikleri olarak devam emektedir.

4 Akdeniz oyunları Okullar Hayat Olsun ve Açık
Okul Projeleri paralelinde Akdeniz Oyunları Spor Kulübü oluşturularak okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Kazım KICALI futbol ve masa tenisi Müjgan ALPER voleybol ve bedminton Sertan ÇAKIR voleybol ve basketbol kursları düzenleyerek Akdeniz Oyunlarına katılarak badminton ve masa tenisinde il ikincisi olarak dereceye girmiştirç.

5 Park Yeri Sorunu Çözümü
İlçemiz otopark sorununun çözümüne katkı sağlamak ve trafiği rahatlatmak amacı ile okul personeli bilgilendirilip,okul bahçe kapısının ders saatleri dışında açık bırakılması sağlanarak ilçemiz araçlarının ücretsiz park edebilmesi olanağı sağlanmıştır.

6 Kütühane Okulumuzun kütüphanesi yaklaşık 4250 kitaba sahip iken bu sayı 6050 ye ulaştırılarak kütüphanesinden vatandaşlarında faydalanabilmesi için kütüphane kulübü öğretmenleri ve okul aile birliğinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmada;kütüphane düzenleme ve bakım işleri tamamlanmış olup,hizmet vermeye başlamıştır.

7 Bilgisayar Sınıfı Bilgisayar sınıfımızdan öğrenci-öğretmen ve velilerin faydalanabilmesi ve kurs faaliyetlerinde kullanılabilmesi için gerekli yazılım ve alt yapı hazırlanmıştır. Sınıf fatih projesi kapsamında gördükleri eğitim faaliyetlerinde kullanılmış olup, velilere yönelik eğitim faaliyetleri için çalışmalar sürmektedir. Ayrıca Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi ile Silifke Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nin birlikte düzenlediği “160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği” kursuna destek verilmiş ve okulumuz personeli Bilişim Teknolojileri öğretmeni Can UĞUR bu doğrultuda görevlendirilmiştir.

8 Bahçe Düzenlemesi Okul bahçesinde ders dışında vatandaşlarında kullanabileceği dinlenme yerleri oluşturulmuştur. Ayrıca Belediye ile irtibata geçilmiş, okul girişine özürlü vatandaş ve öğrencilerimizin geçişini kolaylaştıran rampalar yaptırılmıştır.

9 Sosyal Faaliyetlere Destek
Okulumuz eski mezunlarının okulumuz ile irtibatlarının sürdürülmesi ve Silifke Lisesi tarihinin yaşatılmasına katkı sağlamak amacı ile Cengiz Topel İ.O. Müdürü Hüseyin KULALI başkanlığında Silifke Lisesi Mezunları düzenlemiş olduğu ve Okul Müdürümüz Hüseyin ÇINAR’ ın katıldığı “Silifke Lisesi Mezunları Buluşma Toplantısı” 30 Haziran 2012 Cumartesi günü akşamı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.


"SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları