Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ"— Sunum transkripti:

1 «KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü «KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ Masa Tenisi İl Spor Temsilciliği

2 PROJENİN AMAÇLARI ANA AMAÇ: « Daha önce hiçbir spor dalında lisansı olmayan, okulunda veya spor kulüplerinde spor yapmayan ilk ve ortaokul öğrencilerinin sporla tanışmasını sağlamak ve onları spor yapmaya teşvik etmek. Eğitimde ve sporda fırsat eşitliği sağlamak.»

3 Kırsal bölgelerdeki Eğitimin kalitesinin artırılmasına destek olmak.
PROJENİN AMAÇLARI DİĞER KAZANIMLAR: Kırsal bölgelerdeki Eğitimin kalitesinin artırılmasına destek olmak. Sağlıklı ve ahlaki değerlere sahip nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmak. Kendini ifade edemeyen, sosyalleşemeyen çocukların sosyal hayata adaptasyonuna fırsat sağlamak.

4 PROJENİN AMAÇLARI DİĞER KAZANIMLAR:
4. Okullarda spor sayesinde şiddeti önlemeye yardımcı olmak. 5. Daha önce spor yapmamış olan öğrencilerden yeteneklilerinin tespit edilerek, onları sportif faaliyetlere yönlendirmek. 6. Öğrencileri spor yapmaya teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. 7. Masa tenisi turnuvalarıyla centilmenlik, sportmenlik ve sporcu ahlakı kazanımın önemini vurgulama.

5 PROJENİN SÜRESİ Başlangıç : 1 EKİM 2013 Bitiş : 1 HAZİRAN 2014 Toplam : 9 ay

6 KAPSADIĞI KİŞİLER VE KURUMLAR
Kapsadığı Kişiler : Daha önce Hiç Spor Yapmamış İlk ve Ortaokul Öğrencileri. Kapsadığı Kurumlar: Kastamonu ili ve merkez köyleri ilk ve ortaokulları. Hedef : 55 okul 3000 öğrencinin katılımı ile 2500 öğrenciyi spora başlatmak. Gerçekleşen :13 Kasım 2013 tarihi itibariyle okula ulaşılıp ve 300 sporcu kaydı yapılmıştır.

7 Projenin toplam maliyeti: 30.000 TL. dir.
MAALİYETİ Projenin toplam maliyeti: TL. dir.

8 Projede kullanılan spor malzemesi
1500 adet masa tenisi topu 500 adet raket 80 takım madalya 50 adet dosya ve turnuva dokümanları 30 adet masa tenisi masası 50 adet saklama kabı (21 lt) 3000 adet katılım belgesi. 3000 adet tişört

9 Proje kapsamındaki çalışmalarımız
için

10 Proje için destek olan kurumlar
Kastamonu Valiliği Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Masa Tenisi İl Spor Temsilciliği Kastamonu yerel medyası

11 Proje Takvimi 1 1-10 EKİM 2013 Projenin hazırlanması -Tertip komitesinin kurulması 2 11-25 EKİM 2013 Projenin okullara duyurulması 3 1-20 KASIM 2013 Spor yapmayan öğrencilerin tespiti ve sporcu lisansı için gerekli evrakların toplanması 4 15-30 ARALIK 2013 Katılacak olan okullardan katılım belgelerinin ve evrakların teslim alınması 5 1-10 OCAK 2014 Turnuvaya kabul edilen okullara masa tenisi malzemelerinin dağıtımı 6 1 20 ŞUBAT 2014 Okul içi masa tenisi turnuvaları. 7 6-15 MART 2014 Okul turnuvası sonuç bildirimi. 8 25 Mayıs 2014 Kastamonu Birinciliği Turnuvası. 9 1 Temmuz – 1 Eylül 2014 Katılımcılar için yaz okulu. :

12 Projenin uygulanması Kastamonu il ve ilçelerindeki tüm ilk ve orta okullardaki beden eğitimi öğretmeni veya masa tenisi antrenörü öğretmenlerin daha önce hiçbir sportif faaliyete katılmamış öğrencileri tespiti ile başlayacaktır. Bu öğrenciler arasında okulda ufak çaplı bir eğitim-tanıtım yapılıp, lisansları çıkarıldıktan sonra «masa tenisi turnuvası» düzenlenecektir. Turnuvada kullanılacak malzemeler tertip komitesi tarafından turnuvalardan önce okullara dağıtılacaktır.

13 Projenin uygulanması Okullardaki turnuvalar tamamlandıktan sonra turnuvalara katılan tüm öğrencilere katılım belgesi düzenlenip dağıtılacak ve dereceye girenlerden isteyen öğrencilerin, Yaz Okul programına ücretsiz olarak kayıtları yapılacaktır. Ayrıca turnuvaya katılan tüm okullarda dereceye giren öğrencilerin katılabileceği Kastamonu çapında bir turnuva düzenlenecektir. Burada ilk 3 dereceye giren öğrencilere madalya, okullarına ise kupa ve çeşitli hediyeler verilecektir. Çeyrek finale kalan tüm öğrencilerin, spor kulüplerine katılması ve elit sporcu olabilmeleri için gerekli çalışmalar yapılacaktır.


"«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları