Online İletişim Eğitimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1EĞİTİM BİRİMİ DİYARBAKIR KHB 90 GÜN ÇALIŞMASI  ‘’Hedeflerle Yönetim İlkesine’’ dayanan bir proje çalışmasıdır.  Çalışma kapsamında 90 gün.
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Sabancı Vakfı Hibe Programı
Nevşehİr Ünİversİtesİ
BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
Sosyal Ağların Eğitimde Kullanımı
SODES PROJELERİ YÖNETİMİ VE UYGULAMALARI
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
TW TR 2008-IB-EN-02 Emisyon Kontrolünün Geliştirilmesi - Bileşen 2 © Thomas Seegers – Fotolia Katarina Mareckova, Ankara.
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
HAYATI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA MERKEZİ
GRUNDTVIG 2 ÖĞRENME ORTAKLIKLARI. Öğrenme Ortaklıkları  Yetişkin eğitimi alanında çalışan kuruluşlar arasında KÜÇÜK ÖLÇEKLİ İŞBİRLİĞİ etkinlikleridir.
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
Proje Hazırlık Aşamaları Sabancı Vakfı Hibe Programı.
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Avrupa kültür festivallerine destek Dizin
“Organik Yaşamı Ada’da Öğrenmek” Projesi
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
Sayın Yetkili, Aşağıdaki slaytlarda KGF iletişim materyallerini kendi faaliyetleriniz için nasıl uygulayacağınız şablonlarla açıklanmıştır. Size iletilen.
Özürlü STK’larının Lobicilik ve Hak Temelli Yaklaşımlar Konusundaki Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi.
ERİŞİLEBİLİRLİK Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
KALKINMA AJANSLARI TARAFINDAN SAĞLANAN DESTEKLER İÇİN GEÇERLİ SATINALMA SÜREÇLERİ 1.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
YERELDE AB SÜRECİ.
SOSYAL MOBİLİZASYON.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
GÖREV G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
Düzenleyici Etki Analizinin Türk Hukuk Sistemine Tanıtılması DEA’ların Şeffaflık, Konsültasyon ve İletişim Unsurlarının Artırılması Mart 2009 Oturum.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» (Ek Ödeme Programı) KLAVUZ - 3 -
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
HALKLA İ L İ ŞK İ LER VE REKLAMCILIKTA YAZIM VE SUNUM TEKN İ KLER İ HAFTA VII.
Oturum aç butonuna tıklayın.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
Muhtar Bilgi Sistemi.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
MAHALLİ EĞİTİM İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI Öğrenme Liderlerini Yetiştirmek İçin Yapılacaklar…
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
Tekstilde Tasarım Yöntemleri I Dersi Dönem Sonu Ekip Projesi
Özürlü Öğrenci Birimleri Engelsiz Üniversite Birimleri 17.MAYIS.2010 Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu
EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI ANKARA
ÜNİVERSİTELERDE YAPILMASI GEREKEN TEMEL UYARLAMALAR FUNDA ACARLAR Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Bölümü.
Akademik Yılı.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
görsel iletişim ve tasarım Halkla ilişkiler ve tanıtım reklamcılık
ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
İKTİSAT FAKÜLTESİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIMI
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
Sunum transkripti:

Online İletişim Eğitimi Yerelde AB Online İletişim Eğitimi Alper ÖMEROĞLU VABpro İletişim Kilit Uzmanı Ünsal GENÇ Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı

“Yerelde İletişim Rehberi” hem illerimizde yürütülen çalışmalarını tamamlayabilmesi hem de yeni yapılacaklara destek ve yol gösterici olması amacı ile VABpro Teknik Destek Ekibi tarafından hazırlanmıştır. http://www.vabpro.org/tr-tr/yay%C4%B1nlar.aspx#53434-proje-dkmanlar

Etkinlik Formatına Karar Verin ! Etkinlik düzenlemeye karar verildiğinde öncelikle aşağıdaki soruları cevaplayın ! 1. Etkinliğin düzenleme komitesinde kimler olacak? 2. Düzenlenmesi düşünülen etkinliğin hedefi nedir? 3. Bu hedef göre hangi formatta etkinlik düzenlenmelidir? 4. Etkinliğin hedef kitlesi kimdir? 5. Etkinliğe en fazla kaç kişi katılmalı? 6. Etkinlik nerede yapılmalı? 7. Etkinlik ne zaman yapılmalıdır? 8. Katılımcıların kaçının konaklama ihtiyacı olabilir? 9. Etkinlikteki ikramlar ne olacak? 10. Etkinliğin konuşmacıları kimler olabilir? 11. Etkinliğin tahmini bütçesi nasıl olacak? 12. Düzenleme komitesindeki görev dağılımı nasıl olacak?

Etkinliklerde kullanılacak görünürlük malzemelerini hazırlayın! Etkinliğin görsel kimliğinin hazırlanması Davetiyelerin hazırlanması Karşılama malzemelerinin hazırlanması Bilgi dosyasının hazırlanması Sahne ve salon dekorunun yapılması Teknik destek ihtiyacının belirlenmesi Promosyonların hazırlanması

A- Medya ile paydaş ilişkileri B- Hedef kitle ile iletişimin güçlendirilmesi için geliştirilen ilişkiler.

Medya İle Paydaş İlişkileri Medya Kuruluşlarını Ziyaret Edin ! Projeksiyon Toplantıları Düzenleyin !

Hedef Kitle İle İletişimin Güçlendirilmesi İçin Geliştirilecek Medya İlişkileri Medya ile Kahvaltı Toplantılar Düzenleyin ! Basın Bülteni ve Duyurusu Yayınlamayı Unutmayın !

Hedef Kitlenizin E-Posta Listesini Hazırlayın ! Elektronik Kartlar İle Görünürlüğü Arttırın ! Elektronik Broşür İle Hedef Kitleyi Bilgilendirin !

Kurumunuzun Facebook Sayfasını Oluşturun ! Kurumunuzun Twitter Hesabını Açın !

Afişler İle Faaliyetlerinizi Kamu Hizmet Alanlarında Duyurun ! Billboard Yayını İle Daha Geniş Kitlelere Ulaşın ! Geniş Kitlelere Ulaşabilmek İçin Toplu Taşıma İlan Alanlarından Yararlanın !

AFİŞ

ÖRNEK AFİŞ

Buraya Faaliyetinizin İsmini AFİŞ UGULAMASI Buraya Faaliyetinizin İsmini Ortalanmış Şekilde Yazınız Valilik logonuzu belirtilen alanın yerine yerleştiriniz Buraya faaliyet tarihini yazınız İLİN İSMİ Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız

BILLBOARD

ÖRNEK BILLBOARD

Buraya Faaliyetinizin İsmini Buraya faaliyet tarihini yazınız BILLBOARD UGULAMASI Buraya Faaliyetinizin İsmini Ortalanmış Şekilde Yazınız Buraya faaliyet tarihini yazınız Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız Valilik logonuzu belirtilen alanın yerine yerleştiriniz

BROŞÜR

ÖRNEK BROŞÜR

Buraya Faaliyetinizin İsmini BROŞÜR UGULAMASI (Kapak) Afiş için yapılan uygulamaların Aynısını broşürün kapağı için de yapınız Buraya Faaliyetinizin İsmini Ortalanmış Şekilde Yazınız Valilik logonuzu belirtilen alanın yerine yerleştiriniz Buraya faaliyet tarihini yazınız İLİN İSMİ Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız

Buraya faaliyetinizin BROŞÜR UGULAMASI (3. Sayfa) Broşürün üçüncü sayfasına örnekteki gibi Faaliyet programınızı yazınız. İLİN ADI Valilik logonuzu belirtilen alanın yerine yerleştiriniz Buraya Faaliyetinizin İsmini Yazınız Buraya faaliyetinizin programını ortalanmış şekilde yazınız Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız

DAVETİYE

ÖRNEK DAVETİYE

Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. DAVETİYE UYGULAMASI Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. Buraya faaliyetin yerini ve tarihini yazınız İlin valisinin ismi Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız Valilik logonuzu belirtilen alanın yerine yerleştiriniz

Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. Çevre konulu faaliyetler için davetiye :Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. Buraya faaliyetin yerini ve tarihini yazınız Yetkili İsmi Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız

Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. İktisadi konulardaki faaliyetler için davetiye :Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. Buraya faaliyetin yerini ve tarihini yazınız Yetkili İsmi Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız

Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. Toplumsal konulardaki faaliyetler için davetiye :Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz Davet yazısını buraya sağa-sola bloklu bir şekilde yazınız. Buraya faaliyetin yerini ve tarihini yazınız Yetkili İsmi Buraya detaylı bilgi için web adresinizi yazınız

YAKA KARTI

ÖRNEK YAKA KARTI

BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ BEYAZ RENKTE YAZINIZ YAKA KARTI UYGULAMASI faaliyet tarihi İLİN İSMİ BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ BEYAZ RENKTE YAZINIZ İsim SOYAD

İsim SOYAD İsim SOYAD İLİN İSMİ İLİN İSMİ Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz faaliyet tarihi faaliyet tarihi İLİN İSMİ İLİN İSMİ BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ BEYAZ RENKTE YAZINIZ BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ BEYAZ RENKTE YAZINIZ İsim SOYAD İsim SOYAD

YÖNLENDİRME

ÖRNEK YÖNLENDİRME

YÖNLENDİRME UYGULAMASI BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ

BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ

BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ

BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ

BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ Yazı alanlarını doldurarak yazıcıdan çıktı alabilirsiniz BURAYA FAALİYETİN İSMİNİ YAZINIZ