Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ"— Sunum transkripti:

1 PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ

2 Sözleşme Ek II-Genel Koşullar MADDE 6 - GÖRÜNÜRLÜK
Yararlanıcı, ortaklar ve diğer bütün yükleniciler T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Mali Destek Programları çerçevesinde desteklenen projelerinin yeterli tanıtımını yapmaktan sorumludurlar. Yararlanıcılar ve ortaklarının; projelerinin Ajans tarafından desteklendiğinin ve Kalkınma Ajanslarının ulusal düzeyde Kalkınma Bakanlığı tarafından koordine edildiğinin görünürlüğünü sağlamak için gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.

3 ÖRNEK GÖRÜNÜRLÜK ARAÇLARI

4 Ajans ve Kalkınma Bakanlığı logosu standart olmalıdır.
Diğer logoların Ajans ve Kalkınma Bakanlığı’nın logosundan daha büyük oranlarda veya ön plana çıkacak şekilde kullanılmamasına ayrıca dikkat edilmelidir. Feragat ibaresi bütün yayınlarda yer almalıdır. “Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2012 yılı SÜRAT/TURGEP Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve/veya Kalkınma Bakanlığının görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk (yararlanıcı/ortaklar/yükleniciler) .....’a aittir.”

5 Temin Edilen Makine ve Ekipman

6 BROŞÜR VE KATALOG ÖRNEĞİ

7 DİPLOMAT ZARF

8 ÖRNEK GÖRÜNÜRLÜK UYGULAMALARI

9

10

11

12 Genel Kurallar Projenin ve proje etkinliklerinin ilerleyişi fotoğraf ve diğer görsel materyallerle belgelenmelidir. Proje faaliyeti olan kurs, seminer ve benzeri etkinlikler kapsamında kullanılacak olan bilgisayar sunumlarında, sunumun her sayfasında Ajans ve Kalkınma Bakanlığı logolarına yer verilmelidir. Proje faaliyetleri kapsamında hazırlanan bülten ve e-bültenlerin üst kısmında Ajans ve Kalkınma Bakanlığı logolarına, alt kısmında da feragat yazısına yer verilmelidir. Görünürlük faaliyetlerini yerine getirmeyen Yararlanıcılar hakkında Ajans hak edişten kesme ve para cezası gibi yaptırımlar uygular.

13 Genel Kurallar Kurulacak olan web sitelerinde, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve Kalkınma Bakanlığı web sitelerine bağlantı (link) verilmelidir. Web sitesi hazırlanırken Ajans ve Kalkınma Bakanlığı’nın logosuyla ilgili olarak bülten ve basın duyuruları için belirlenmiş olan görünürlük kuralları geçerli olacaktır. Mali Destek Programları kapsamında desteklenen altyapıyla ilgili projelerde projeyle ilgili gösterge panoları kullanılmalıdır. Gösterge panolarının sayısı ve ebadı çalışmanın kapsamına uygun olmalıdır ve geçenlerin okuyabileceği ve projenin özelliğini anlayabilecekleri büyüklükte ve görünürlükte olmalıdır.

14 TEŞEKKÜRLER


"PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları