Nedir? E-lmas üniversite bünyesinde çalışan bir laboratuvar için tüm analiz süreçleri kayıt altına alan ve raporlayan bir yazılımdır. Çok kullanıcılı ve.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İTÜ Merkez Laboratuvarı 2006 Faaliyetleri Üniversite Yönetim Kurulu 14 Eylül bölüm.
Advertisements

EK DERS UYGULAMA REHBERİ. GIRIŞ EKRANı Sisteme giriş için adresi kullanılmaktadır. Kullanıcı adı ve şifre için ö ğ renci bilgi.
BULUT BİLİŞİM M. KÜRŞAT YILDIRIM İÇERİK  BULUT BİLİŞİM NEDİR?  BULUT BİLİŞİM ÖZELLİKLERİ  BULUT BİLİŞİM MİMARİ YAPISI  BULUT BİLİŞİM.
Bir asistanın, asistanlık dönemimdeki bilgilerinin sistem üzerinden takibinin yapılmasını sağlamak.
WhatsApp,Instagram,Skype ile Kurulan İletişim Hazırlayan İlker Kireççi
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
HARİCİ VERİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
Bu yaklaşımda, kullanıcıların bilişsel ve fiziksel davranışları modellenmeye çalışılır. Ayrıca, kullanıcı davranışlarının bu modele uyup uymadığı ya da.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
BİLGİ ve VERİ GÜVENLİĞİ
Sosyal Ağlar Tehditler, Yanlış Kullanım ve Doğru Kullanım Örnekleri.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İç Kontrol İş Akış Süreçleri.
VBT Bilgi Teknolojileri 24 Yıllık Başarılı Geçmiş 120 Çalışan İstanbul, İzmit, Ankara, Adana Ofisleri Birçok Başarılı Proje IBM – BMC.
HARİCİ VERİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ. HARİCİ VERİ DEPOLAMA NEDİR?  Harici Veri Depolama: Verilerimizi saklamak ve gelecekte kullanmak amacıyla kullanılan.
Katı Atık Konteyner Takip Sistemi ÇETOS
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
E-YEDEKLEME.
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
ÇAĞRI MERKEZİ CRM YAZILIMI İÇERİK ÖRNEĞİ
E-MUTABAKAT SUNUM.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler.
Üyenin Sisteme Girişi
XPEECH SIP DECT Yazılım Güncellemesi
Açık Bulut Nedir ? Neden Açık Bulut ?
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
MUHASEBE YEDEKLEME.
HAZIRLAYAN SEDA KALKANDELEN
Çiğdem ÇOBAN Bilgisayar Mühendisi
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Ağ İşletim Sistemleri Öğr. Gör. Arif DAŞ.
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
Öğr. Gör. İbrahim Alper GEDİK
STORAGE BÜŞRA KARADENİZ
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Kurumunuza Ne Sağlar? 3. Sonuç.
Sunucu Çeşitleri Mehmet Ali Uluekmekçi.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İŞLETİM SİSTEMLERİ Bilişim Teknolojileri Araçlarında
Muhasebe yazılımı.
Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
Temel Bilgisayar Bilgileri
Futbol Yetenek Avcısı AOFScout.
PARMAK İZİ İLE EĞİTEME DESTEK Pİ - YOK.

Hazırlık Sınıfı Hazırlık Sınıfı 1. Kurs Olarak Uygulama
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Bilgisayar Yazılımları
SUNUM PLANI Neden Dinamik Bölüm Web Sitesi ? Sistemin Özellikleri Akademisyen Modülü Ders Modülü Öğrenci Modülü İçerik Modülü Takvim Modülü Duyuru Modülü.
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Dicle Üniversitesi Online Talep Takip Sistemi
Defter Beyan Sistemi Başvurusu
ELEKTRONİK BETON İZLEME SİSTEMİ EĞİTİMİ
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Paylaşım Semineri İş Akışı
Bilgehan Arslan, Süreyya Gülnar
Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu
Bellek içi raporlama sistemleri için denormalizasyon uygulaması
İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA
Bilimsel bir Bildiri veya Makale Nasıl Yazılır ve Yayımlanır?
Sunum transkripti:

Nedir? E-lmas üniversite bünyesinde çalışan bir laboratuvar için tüm analiz süreçleri kayıt altına alan ve raporlayan bir yazılımdır. Çok kullanıcılı ve web tabanlı bir sistemdir. Müşteriler, analistler, idareciler ve memurlar tarafından kullanılır. Her rolün kendine özel ekranı, yetkileri ve işleyiş adımları vardır. Dünyada en yaygın kullanılan 5 programlama dilinden biri olan PHP ile geliştirilmiştir. Dünyada en yaygın kullanılan veritabanlarından MySQL ve PostgreSQL ile çalışır. Veritabanları tamamen ÜCRETSİZDİR.

Mobil uyumludur. Cep Telefonu, tablet gibi cihazlarda kolay ve hızlı çalışır.

Yazılımdaki veri kayıt hiyerarşisi yandaki gibidir. Sistemde laboratuvarlar kaydedilir. Her Laboratuvar altında üniteler vardır. Ünitelerin ise analizleri vardır. Üniteleri laboratuvarlar ortak kullanabilirler. Her laboratuvarın Numune kabul sekreteri, numune kabul yöneticisi, rapor formatı vs. farklı olabilir.

Numune Kabul Parametreleri her laboratuvara ve üniteye göre özelleştirilebilir. Fiyat teklifi numaraları ve numune kodları yönetim panelinden belirlenen formatta çıkar. Örn: T[yil]-[id]

İşleyiş

İşleyiş

İşleyiş

İşleyiş

İşleyiş

İşleyiş

İşleyiş

Geriye dönük kayıtlar ve raporlama E-lmas yazılımına eski kayıtlarınızı hızlıca işleyebilirsiniz. Gelişmiş grafik ve raporlar ile yapılan analiz, tahsilat, gider verilerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Akreditasyon E-lmas yazılımı Kasım 2018tarihinde ÇOBİLTUM’a yapılan TÜRKAK denetlemesinde aktif rol oynamıştır. Dosya paylaşım sistemi, Müşteri iletişim listeleri, genel numune kayıt defteri, cihaz bilgileri gibi seçenekler Kalite Sistem Yönetim menüsü altında toplanmıştır.

Akreditasyon Müşteri memnuniyet anketi müşteri ekranında yer alır. Müşteri (analiz yaptırmış olmalı) istediği zaman bu anketi doldurur.

Akreditasyon Doldurulan anketler yönetici ve kalite sistem yöneticisi ekranına düşer.

Stok ve Satın Alma Yönetimi Analistler sistemden satın alma taleplerini girerler. Ay sonunda satın alma formları çıktı alınır. Gelen ürünler stoğa eklenir. Ünitelere stoklar çıkıldıkça sisteme işlenir. Sitemdeki stok listesi her zaman güncel kallır.

Stok ve Satın Alma Yönetimi

Güvenlik Şifrelerin hepsi md5 algoritması ile 128bit şifrelenmiştir. Kolay yedekleme ile 15 saniyede kayıtlarınızı bilgisayara indirip cd veya flash disk ile saklayabilirsiniz. Sistem içinde veri gönderimi özel şifreleme fonksiyonu ile yapılır. Sistem 1 milyon kayıt ile zorlanmış ve test edilmiştir. Sunucunun herhangi bir doğal afet (yangın – sel -deprem) dolayısıyla zarar görmesi durumunda yedeklerden kolayca sistem yeniden kurulur.

Kullananlar ne diyor? İTÜ - Prof.Dr. Metin Hayri Acar ÇOMU Merkez laboratuvarı için uyguladığınız yazılım, analiz talebi, teklif alımı ve analiz sonuçların takibi konusunda oldukça kullanışlı olup, kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. Teşekkürler ediyorum. Bursa Teknik Üniversitesi – Prof.Dr. Ömer KOZ Merhaba Bilal bey, Yazılım oldukça kullanışlı ve iyi düşünülmüş. Barkod Sistemi çok iyi. Başarılar, iyi çalışmalar. ÇOMÜ – Yrd.Doç.Dr. Yavuz Emre ARSLAN Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Merkez Laboratuvarı için geliştirilen e-lmas yazılımının kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde analizlerin ilk aşamasından son aşamasına kadar kolaylıkla takip edilmesine imkan sağlamaktadır.  ÇOMÜ – Prof.Dr. Osman DAYAN Bilal merhaba, Elmas programını gerçekten çok faydalı buluyorum. öncelikle kullanıcı dostu-kolay arayüzü sayesinde hesap detaylarınıza ve analiz detaylarınıza ulaşabiliyorsunuz. Sistem üzerinden kolayca proforma hazırlayabiliyorsunuz. Analiz işlemlerinin hangi aşamada olduğunu görebiliyorsunuz.  Görüşmek üzere, kolay gelsin.

Satın Alma Ürün - Hizmet Fiyat E-lmas Yazılımı (Yıllık 1500 Numuneye kadar) 16.000 TL Elmas Yazılımı (Sınırsız Numune Kayıt) 22.000 TL Yazılım Barındırma hizmeti (Server Kiralama) (Yazılımı bu bedeli ödemeden üniversite serverlarında çalıştırabilirsiniz) 1500 TL (Yıllık) Aksesuarlar (Webcam, Numune Foto Stand, Barkod Yazıcı, 100rulo barkod kağıdı, Barkod okuyucu) 750 TL

Teşekkürler