Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA"— Sunum transkripti:

1 İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA
ORİGAMİ REPORT İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA

2 İş Zekası Nedir? İş Zekası; kullanılan farklı çözümlerin kayıt altına aldıkları ham verileri bir araya getiren, analiz ve karar destek amacı ile veriyi anlamlı ve yararlı bilgiye, bilgiyi aksiyonlara dönüştürerek, yöneticilere doğru bilgiyi doğru zamanda ulaştırmayı hedefleyen, böylece kurumların doğru zamanlarda doğru adımlar atmalarını, stratejik ve taktiksel kararları doğru verebilmelerini sağlayan uygulama ve nitelikli raporlama sürecidir.

3 Origami Report Nedir? İşletmelerin kullandıkları veri depolayan çeşitli yazılım sistemleri ile entegre çalışan, internet ve mobil ortamlarda görsel ve nitelikli raporlama yapabilecek, kendi bilgi birikimlerini ve işletmeye özgü işleyişleri de sürece dahil edebilecekleri iş zekası uygulamalarını hazırlayabilecekleri yazılım aracıdır.

4 İş Zekası Entegrasyon Performans Bütçe Diğer Uygulamalar
Stratejik Plan Performans Bütçe Diğer Uygulamalar

5 Kişisel ve Rollere özel Dashboard
Kullanıcı gruplarına özel dashboard tasarım imkanı sunan Origami ile, Merkez kullanıcıları için ayrı, Şube kullanıcıları için ayrı, Yönetici kullanıcılar için ayrı dashboard ayarları yapabilirsiniz. Sizin Dashboard ekranınızda satış grafikleri öncelikli iken, bir depo kullanıcısının Dashboard ekranında stok raporları öncelikli olabilir.

6 Kolay ve Hızlı Raporlama
Yaygın kullanımlı tüm veri kaynaklarına erişim sağlayarak, sorgu cümlenizi web servislerle çalışan .aspx program dosyasına dönüştürür. Otomatik form ve kod oluşturma özelliği ile, işletmenin hali hazırdaki veya geliştireceği sorguları, kolayca iş zekası uygulamasına dönüştürebileceği bir uygulama ortamı sunar. SQL bilmeyen kullanıcılar için, sorgu hazırlama sihirbazı ile uygulama sizi yönlendirir. Sadeleştirilmiş algoritması ve kullandığı web servis teknolojisi ile daha hızlı çalışan raporlar üretir.

7 Grafik Rapor Özellikleri
On-line veriler web servisler aracılığı ile default ayarlarıyla görüntülenir. Son kullanıcı tarafından; Grafik türleri değiştirilebilir. Grafik renkleri değiştirilebilir. Filtre eklenebilir. .png formatında kaydedilen görüntüler kitapçık hazırlama ve sunumlarda kullanılabilir.

8 Grafik Rapor Karşılaştırma
Kayıtlı grafikleri karşılaştırma amaçlı birlikte izleme imkanı verir.

9 Liste Rapor Özellikleri
Her alan filtreleme özelliğine sahiptir.

10 Liste Rapor Özellikleri
İstediğimiz alanı sürükle-bırak özelliği ile gruplandırma alanı olarak seçebiliriz.

11 Liste Rapor Özellikleri
İstediğimiz alanda sıralama özelliğine sahiptir.

12 Liste Rapor Özellikleri
Liste alanları için dinamik isimlendirme, kolon tipi, boyut verilebilmelidir. Raporun alt bölümünde hangi alan için çıkmasını istiyorsak ortalama, adet, toplam, minimum, maximum değerler seçilebilir.

13 Liste Rapor Özellikleri
Excel ve Pdf formatlarında döküm alınabilir veya direk yazdırılabilir. Otomatik boyut veya özel boyutlandırma ile rapor hazırlanabilir. İstenilen alanlar seçilebilir, yer değiştirilebilir, ön izleme yapılabilir.

14 Görev Zamanlayıcı Uygulama görev verilen kullanıcı veya menü grubuna seçilen raporu, istenilen periyotlarda mail gönderir.

15 Slider Ekran Seçilen tüm grafikler, belirtilen ayarlarda ekranda slider olarak dönecektir. Yönetici odalarında bulunan Led tv ler için tasarlanmıştır.

16 İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE STRATEJİK PLAN PERFORMANS BÜTÇE RAPORLARI
ORİGAMİ REPORT İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÖRNEK STRATEJİK PLAN PERFORMANS BÜTÇE RAPORLARI

17 Origami Raporlarımız

18 Origami Raporlarımız

19 Origami Raporlarımız

20 Origami Raporlarımız

21 Origami Raporlarımız

22 Origami Raporlarımız

23 Origami Raporlarımız

24 Origami Raporlarımız

25 Element Bilgisayar - Teknolojimiz
Microsoft Visual Studio ve C# ile geliştirmekte olduğumuz yazılımlarımızın tamamı web tabanlıdır. Veri tabanı bağımsız çalışacak mimaride tasarlanmış yazılımlarımızda (Oracle, MsSql,PostgreSql vs.) tüm veri tabanları kullanılmaktadır. Raporlamada, hızlı ve güvenilir sonuç üretmenin yanında kolay oluşturulabilen liste ve grafikler sunmakta html5 teknikleriyle en zengin görselle görüntülemekteyiz. Responsive tasarım teknolojimiz ile geliştirdiğimiz programlar, akıllı telefon ve tabletlerden de kullanılabilme özelliğine sahiptir.

26 "Ölçemediğiniz hiçbir şeyi kontrol edemez, kontrol edemediğiniz hiçbir şeyi yönetemezsiniz"
Peter DRUCKER


"İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları