Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Futbol Yetenek Avcısı AOFScout.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Futbol Yetenek Avcısı AOFScout."— Sunum transkripti:

1 Futbol Yetenek Avcısı AOFScout

2 AOFScout Nedir ? AOFScout potansiyeli yüksek genç oyuncu bulma platformudur. Amacı ? Dünya çapındaki genç futbolcuların keşfedilmesi ve yüksek astronomik rakamların ödenmesinin önüne geçilmesini sağlamak amacıyla yapılan bir yazılım projesidir, ayrıca Türk futbolunun geliştirilmesi kulüplerinde borç bataklarından kurtulmasını amaçlamıştır. Nasıl Çalışır ? Dünyada ki 14 ila 24 yaş arası oyuncuları maç takvimlerine göre takip ederek sisteme kayıtlar ve kullanıcıya sunar.

3 Yazılımın Geliştirme Süreci
Birinci Aşama Planlama | Öncelikli amacın Türk futbol tarihinin geliştirilmesi, gerek yerli ve yabancı futbolculara yüksek miktarda paraların ödenmesi ve alınabilecek en yüksek verimi sağlayan oyuncuların transfer edilmesine amaç edinmiştir. Müşteri Talepleri | Programın pazarlama aşamasında bizlere bir sonraki seviyeler için kaynak yaratmasını sağlamak amacıyla belirlenen maddi durumu zayıf olan kulüplerin Yönetici ve Teknik ekipleriyle yapılan görüşmeler sonucu oyuncu arama ekranlarında hangi özelliklerin ekstra yer alması kararına varılmıştır.

4 Yazılımın Geliştirme Süreci
Çözümleme ve Tasarım | Programın öncelikle taslağı oluşturulur ardından Bilgisayar kaynaklarınca tasarlanır ve gereken kodlar yazılır. *Futbolcu bilgilerinin yer alacağı bir sunucu alınır veri tabanı oluşturulur kaynak kodlarıyla beraber son kontrollerce eksikler bulunup hatalar giderilir. Sistem Tümleştirme | Oluşturulan programın sonuç bölümüne özgün prototipler geliştirilir uzun süren kontrol ve deney aşamalarından program geçirilir futbolcu özellikleri ve arama bölümlerinde hata oranları incelenir gerekli görülürse test aşamaları tekrarlanır hatalar giderilir. Teslim | Programın artık hedef kitleye ulaştırılması için eğitmenler tutulur futbol kulüpleri ile görüşme talep edilir ihtiyaç doğrultusunda satışa sunulur.

5 AOFScout Programın Geliştirilmesi ? Gerçekleştirilen satışlar sonrasınca yapılan sözleşmeler gereği kullanıcılardan rapor talep edilir ve istenilirse kullanıcıya özel ekstra özellikler Premium olarak sunulur. Programın Bize Katkıları ? Geleceğe yönelik bakıldığında aslında bu programın bir başka amacı olduğuda görülebilir. Yani ? Kulüp tarihlerine baktığımızda markalara ait takımların var olduğunu görebilirsiniz örneğin Redbull Leipzig gibi proje takımlarını görmek mümkün neden bir AOF SK olmasın ?

6 PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER (GİRİŞ)

7 PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER (Oyuncu Arama Paneli)

8 PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER (Sonuçlanan Arama)

9 PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER (Oyuncu Detaylandırma)

10 BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Abdullah Kundakcı Osman Kankal


"Futbol Yetenek Avcısı AOFScout." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları