Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu"— Sunum transkripti:

1 Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu
YMM PRO

2 YMM Pro nedİr? YMM Pro, Yeminli Mali Müşavirlerin
karşıt inceleme tutanağı bilgi edinme yazısı vergi dairesi yazısı 191 listesini kolayca hazırlamak için geliştirilmiş bir uygulamadır. Faturaları bir sefer girdikten sonra tüm evraklar bir tıklama ile hazırlanır bu sayede “sıfır hata” yı yakalayabilirsiniz...

3 YMM PRO ÖRNEK SÜREÇ AKIŞI
Sözleşme oluşturması Faturaların girilmesi Karşıt gönderileceklerin belirlenmesi Evrakların yazdırılması Karşıtların takibi

4 SÖZLEŞME SEÇİM YMM Pro ilk açıldığında sözleşme seçim ekranı ile sizi karşılar. Bu bölümde daha önceden yaptığınız incelemeler görüntülenir. Satırların sağ tarafındaki seç düğmesi ile ilgili incelemeyi açıp üzerinde işlem yapabilirsiniz. Yeni ya da kayıtlı bir mükellef için yeni inceleme yapmak isterseniz yeni sözleşme düğmesine basıp, sözleşme bilgilerini doldurabilirsiniz.

5 SÖZLEŞME SEÇİM EKRANI

6 FaturalarIN GİRİLMESİ
İlgili sözleşmeyi seçtikten sonra ana menüden faturalar düğmesine tıklayarak faturaları girmeye başlayabilirsiniz. YMM Pro’ya faturaların girilmesi daha pratiktir. Sadece firma vergi numarasını girmeniz yeterlidir, firmanın vergi dairesi, vergi numarası ve diğer bilgileri (daha önce girilmişse) otomatik olarak gelir. Ayrıca faturaların girişi yapılırken firmaların SMİYB listesinde olup olmadığı kontrolü otomatik olarak yapılır. (SMİYB Listesi sizin tarafınızdan sağlanması koşuluyla)

7 FATURA GİRİŞ EKRANI

8 EXCELDEN VERİ AKTARIMI
Fatura bilgileri MS Excel formatında mevcutsa otomatik olarak aktarabilirsiniz. Bunun için ana menüdeki kayıt al düğmesine basıp adımları takip etmeniz yeterli.

9 KARŞIT FİRMALARININ SEÇİLMESİ
YMM Pro belirtilen parametreler doğrultusunda karşıt yapılması gereken firmaları otomatik olarak seçer. İsterseniz inceleme gereği duyduğunuz firmaları ekleyebilirsiniz.

10 KARŞIT HAZIRLAMA EKRANI
Parametereler “İncele” Olarak Seçilen Firmalar

11 KARŞIT EVRAKLARININ HAZIRLANMASI
YMM Pro ile karşıt evrakları artık hazır! Firmalara evrak bastırmak için pencerenin üst bölümündeki; Karşıt İnceleme, Bilgi İsteme, Vergi Dairesi, 191 Tümü düğmelerine tıklamanız yeterli. Ayrıca YMM Pro kime karşıt inceleme tutanağı kime bilgi isteme yazısı göndereceğini bilir!

12 Karşıt İnceleme Tutanağı
EVRAKLAR Karşıt İnceleme Tutanağı Bilgi İsteme Formu

13 EVRAKLAR 2 Vergi Dairesi Yazısı 191 Listesi

14 BELGE TAKİBİNE YMM PRO İLE DEVAM
Gönderdiğiniz karşıt inceleme ve bilgi isteme yazıları için beklenen belgeler bölümüne kayıt açılır. Böylece; Hangi firmadan hangi belgeleri beklediğinizi görebilir, Belgenin geri dönüşü ile ilgili notlar alabilir, Gelen belgeleri işaretleyebilirsiniz.

15 BEKLENEN BELGELER EKRANI

16 KOLAY YEDEKLEME YMM Pro ile tüm incelemeleriniz, mükellefleriniz, fatura bilgileri, beklenen belgeler tek bir dosya altında toplanmıştır. Yedekle menüsü ile kolayca yedek oluşturabilir veya daha önce hazırladığınız yedek dosyasından bilgileri alabilirsiniz.

17 ÖZETLE YMM PRO İLE; Sadece 191’i girerek tüm evraklarınızı kolayca hazırlayabilir, Belgelerin geri dönüşünü kolayca takip edebilir, Tek dosya altında çalışarak istediğiniz zaman istediğiniz incelemeyi kolaylıkla bulabilir, Tek tıklama ile tüm incelemelerin yedeğini alabilirsiniz.

18 YMM PRO İLE HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIN!
Teşekkürler... İstanbul (Cabitaş Yazılım) Telefon : Fax : Merkez: Libadiye Üçpınar  Cad. Hanımeli İş Merkezi Üsküdar/ İstanbul Konya (Cabitaş Yazılım) Telefon : Fax : Selçuk Üniversitesi Ar-Ge merkezi Teknoken 310/A Selçuklu


"Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları