BURSA İL HAKEM KURULU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

MERKEZ HAKEM KURULU (MHK) :
Türkiye Futbol Federasyonu
HAYIR HAYIR HAYIR Staj Yeri Buldun mu? EVET EVET
Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşlarınca Düzenlenecek Mali Tablolar Hangileridir? 1 – Mizan 2- Bilanço 3- Gelir Tablosu.
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
DEVRE TEKNE: Sözleşmenin konusunu, Devre Tekne Kullanım Hakkı oluşturur. Kullanıcı, eagleyachting’ten, BENETEAU CYCLADES model 43 Feet uzunlukta,
EKLER (BAŞVURU EVRAKLARI) EK 1 STAJ YAPILACAK KURUMA GÖTÜRÜLECEK BELGE (STAJ YAPILACAK KURUM OKULDAN BÖYLE BİR YAZI İSTİYORSA!)
SEZON ÖNCESİ BÖLGESEL SEMİNERİ
AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR
LİGLER OPERASYONU VE KARŞILAŞILAN SORUNLAR
EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
MAÇ PROTOKOLÜ.
TEMSİLCİLER KURULU.
SINO 314 Topluma Hizmet Uygulamaları
BHK-İHK-BH-BYH-İH-BG-İG’LERİNE YÖNELİK
HEMŞİRELİK VE EBELİK LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI
ATLETİZM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI MERKEZ HAKEM KURULU SUNUSU
PERSONEL TOPLANTISINA
GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI
Dizi (ARRAY) Diziler grup halindeki değişkenler olarak tanımlanabilir. Dizi içersinde yüzlerce değişken olabilir. Dizi elemanları index adı verilen sıra.
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T. C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI :B. 08. PGM
YALOVA İL HAKEM KURULU ( )
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİ İZİN YÖNERGESİ
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
Okul Öncesi ve İlkokullarda Meb Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönergesi gereği Çocuk Kulüpleri açılacaktır.
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
BEP NEDİR?. Akdeniz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU ( ). AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR AMATÖR TAKIMLARDA YAŞI BÜYÜK FUTBOLCU
ÜNİVERSİTE İÇİ SPOR ŞENLİKLERİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.
ADIM ADIM STAJ Değerli öğrenciler, sizlere okulumuzda ki zorunlu staj da yapacağınız işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışacağım. *Her şeyden önce staj.
 Staj süresi, toplam 50 işgünüdür. Bu sürenin 25 işgünü ENT 200 fabrika stajını, 25 işgünü de ENT 300 büro stajını kapsar. Öğrenci, bölümde geçirdiği.
8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI Okul Müdürleri sınav başlamadan önce olumsuz bir durum olursa mutlaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne haber verilecek. Özelikle.
 Staj süresi, toplam 50 işgünüdür. Bu sürenin 25 işgünü ENT 200 fabrika stajını, 25 işgünü de ENT 300 büro stajını kapsar. Öğrenci, bölümde geçirdiği.
Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 ORDU.
SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİ UYGULAMALARI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU.
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
Eğitim Fakülteleri Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği EPDAD Değerlendirici Eğitimi Çalıştayı Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi.
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
KOCAELİ İL HAKEM KURULU ( )
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
Bazı Önemli Kural Değişiklikleri
Bazı Önemli Kural Değişiklikleri
UŞAK İL HAKEM KURULU KRİTİK
TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
KOCAELİ İL HAKEM KURULU ( 2016 – 2017 )
DEĞİŞİM VE GELİŞİM SEZONU
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2017-ALES Sonbahar Dönemi Bina Sınav Sorumlusu Görevli Eğitimi
TORBALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
2017 Yılı Yaz Stajı Bilgilendirme Toplantısı
Diyadin İlçe Müftülüğü Haziran 2017
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2018 KPPS GK-GY-EB) GÖREVLİ EĞİTİMİ
ESM Staj Bilgilendirme
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

BURSA İL HAKEM KURULU

BURSA İL HAKEM KURULU BAŞKAN İSA YÜCEL ÇIRAKOĞLU 0 543 224 16 53 BAŞKAN VEKİLİ/HAKEM ATAMA SORUMLUSU ÇETİN DEMİRHAN 0 505 717 04 94 GÖZLEMCİ ATAMA SORUMLUSU METİN AKDAĞ 0 534 241 14 94 ANTREMAN SORUMLUSU SELKAN SABANCI 0 535 512 91 10 RAPORTÖR /MENTÖR SORUMLUSU DENİZ SEKBAN 0 537 899 12 42 EĞİTİM SORUMLUSU ERHAN SARGIN 0 535 222 86 09

BURSA İL HAKEM KURULU bursaihk16@hotmail.com MAİL ADERESLERİMİZ bursaihk16@hotmail.com gozlemcibursaihk16@hotmail.com

BURSA İL HAKEM KURULU 2018-2019 FUTBOL SEZONU TALİMATLARI

ANTREMANLAR İdmanlarımız Salı ve Perşembe günleri saat 19:00 da yapılacaktır. Akşam mesaisi ile ilgili sorun yaşayan hakemlerimiz Salı günü sabah 10:00 da ayrıca idman yapılacaktır.(Sezon boyunca sabah idmanına dahil olmak isteyenler yıllık mazeret dilekçesini il hakem kuruluna sunmalıdır.)   İdman katılım listesi 19:00 da kaldırılacaktır. İdmanlar tek tip kıyafetle yapılacaktır.(Kıyafetler belirtilecektir.) Sakat ve yorgunluk gibi nedenlerden dolayı ayrı koşmak isteyenler bir grup halinde en kıdemli hakem yönetiminde idmanı tamamlayacaklardır. İdmana katılamayan il ve aday hakemler mazeretlerini İdman Sorumlusu Selkan SABANCI ,Klasman hakemleri ise Selkan SABANCI ve idman Sorumlusu M.Fırat DARCAN SMS yoluyla bilgilendirilecekler .

. EĞİTİM EPAK eğitimleri Salı veya Perşembe günleri 20:30 da Eğitimcinin görüşü ile yapılması planlanmaktadır. EPAK günleri idman 19:55 te bitirilecektir. Katılım listesi 20:30 ta kaldırılacaktır. Kritik yapılıp eğitim verilecek olan günler içinde geçerlidir.

GÖZLEMCİLER İÇİN TALİMATLAR   Merkezdeki müsabakalarda görevli gözlemcilerimiz talimatlara uygun bir şekilde müsabaka saatinden 45 dakika önce görev yerinde hazır bulunacaklar. İlçelerde ise bir saat önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Müsabakada görevli olmayan gözlemcilerimiz hiç bir şekilde soyunma odalarına ve sahaya girmeyeceklerdir. Müsabakada görevli gözlemciler müsabaka öncesi kıdemsiz yardımcı hakem tarafından hazırlanan bilgi formunu alıp kısa bir görüşme sonrası soyunma odasından ayrılacaktır. Önemli olaylar dışında devre arasında soyunma odasına girmeyeceklerdir. Müsabaka bitiminde sadece kritik pozisyonlar konuşulup görüş ve öneriler dile getirilecek. Ayrıntılar rapor edilecektir. Raporların özgün olmasına dikkat edilecektir. Kes kopyala gibi basit teknikler kesinlikle kullanılmamalıdır.

Merkez müsabakalarda gözlemciler hakem tarafından aranmayacaktır Merkez müsabakalarda gözlemciler hakem tarafından aranmayacaktır. Deplasman müsabakalarında gözlemci hakem tarafından müsabakadan bir önceki gün 21:00 a kadar aranılacak, seyahat planı yapılacaktır. Birlikte seyahat gözlemcilerin takdirine bırakılacaktır. Müsabaka onayı Cuma günü 12:00 kadar yapılacaktır. Hafta içi müsabakalarda ise Pazar günü 12:00 kadar onay yapılacaktır. Onaylanmayan görevde değişikliğe gidilecektir. Cuma-Cumartesi-Pazar gözlemci raporları Pazartesi 20:00 a kadar sisteme girilecektir. Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe gözlemci raporları müsabakadan sonraki gün saat 20:00 a kadar sisteme girilecektir.  

  Gözlemcilerimiz haftalık etap öncesi mazeretlerini mutlak surette Pazartesi 20:00 a kadar sisteme girmeliler. Gözlemcilerimiz hakemle ilgili olumlu-olumsuz ekstra durumları bursaihk16@hotmail.com adresine mail atabilirler. Sistem ile ilgili sorun yaşayan gözlemcilerimiz gozlemcibursaihk16@hotmail.com adresine exel sayfası şeklinde rapor formatında mail atılacaktır. .

HAKEMLER İÇİN TALİMATLAR   Hakem müsabaka görevlendirmeleri (Önemli durumlar dışında) Perşembe akşamı yapılacaktır. Görev onaylama Cuma günü 12:00 a kadar yapılacaktır. Onaylama yapılmayan müsabakalarda görev değişikliğine gidilecektir. Merkezde görevli hakem ekibinin birlikte seyahat zorunluluğu yoktur. Ancak müsabaka saatinden bir saat önce talimatlara uygun bir şekilde hazır bulunmaları gerekmektedir. İlçelerde görevli hakem ekibi trio olarak birlikte seyahat etmek zorundadırlar. Müsabakanın hakemi gözlemci ile yardımcı hakemlerde müsabakanın hakemi ile müsabakadan bir önceki akşam 21:00 kadar iletişime geçmeliler. Bütün müsabaka ve sahalarda mutlak surette hakemlerimiz ısınma yapacaklardır.

Müsabaka bilgi formu kıdemsiz yardımcı hakem tarafından hazırlanacak ve bütün iş ve işlemlerden hakem sorumludur. Güvenlik vb. müsabakayı ilgilendiren konularda inisiyatif ve sorumluluk hakeme aittir. Gözlemci hocalarla diyalogda SAYGI birincil kural olarak kabul edilmelidir.   Sadece olaylı müsabakalarda HAS a bilgi verilmelidir. Cuma-Cumartesi-Pazar hakem raporları Pazartesi 12:00 a kadar sisteme girilecektir. Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe hakem raporları ertesi gün 20:00 ye kadar sisteme girilecektir.

Disiplin raporları ayrıntılı bir şekilde yazılmalı. TFF MHK tarafından görevlendirilen triodan(Klasman hakemleri) müsabakanın hakemi en kısa sürede HAS a SMS atacaktır. Trioda hakem yok ise yardımcı hakem veya dördüncü hakem bireysel olarak SMS atacaktır. Hakemlerimiz haftalık etap öncesi mazeretlerini mutlak surette Pazartesi 20:00 a kadar sisteme girmeliler. Hafta içi sezon boyunca görev almak isteyen hakemlerimiz yazılı dilekçelerini İHK ya ulaştırmalılar(İlk toplantıda dilekçeler alınacak). Değişiklik durumu HAS a bildirilmelidir.

Kesinlikle hakem ve gözlemcilerimiz için saat ,saha ve trio tarifesi uygulanmayacaktır. Müsabakalarda görevli hakem ve gözlemciler arasında yaşanabilecek olumsuzluklarda karşılıklı diyaloglara girilmeyecek. İlgili konu ayrıntılarıyla beraber mail yoluyla İHK bilgilendirilecektir. Deplasman durumu olan Hakem ve Gözlemcilerimiz ilçede oturduklarını gösteren İkametgâh belgelerini İvedi bir şekilde İHK ye mail atmaları gerekmektedir.

İHK üyeleri ile iletişime geçmeden önce Aile hayatı, iş durumu v. b İHK üyeleri ile iletişime geçmeden önce Aile hayatı, iş durumu v.b. durumları göz önünde bulundurarak saat konusunda hassasiyet gösterilmesine dikkat edilmelidir.   Yapılacak olan etaplarda ve sene sonu terfilerde yukarıda yazılı olan talimatlara uyum, birlik ve beraberliğe gösterilen hassasiyet göz önünde bulundurulacaktır.

BÜTÜN HAKEM VE GÖZLEMCİ HOCALARIMIZA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİZ.   BURSA İL HAKEM KURULU