Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI"— Sunum transkripti:

1 GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI
GENEL SEKRETERLİK GÖZLEMCİLER TEMSİLCİLER KURULU Bedri DÖLKELEŞ GTK Sekreteri 1949 / Y.Okul Doğan BABACAN GTK Eğitimci 1930 / Lise BAKİ ŞAHİN Göz.Tem.İşl.Müdürü 1961 / Y.Okul ANKARA Sadık YILDIRIM Şef 1979 / Y.Okul İSTANBUL Tuğrul ŞAHAN Şef 1975/ Y.Okul ANKARA Mustafa KARACAOĞLU Memur 1968/ Lise Sevinç CEYRAN Memur 1973/ Lise

2 GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİ İŞLERİNİN YAPILANMASI
Gözlemci ve Temsilci İşleri Müdürü Baki ŞAHİN Y.Okul

3 GTK Sekreteri (İstanbul)
O.Bedri DÖLKELEŞ   1949   Y.Okul

4 GTK Eğitimcisi (İstanbul)
Doğan BABACAN   1930   Lise

5 Gözlemci ve Temsilci İşleri Şefi(İstanbul)
Sadık YILDIRIM  1979  Üniversite

6 Gözlemci ve Temsilci İşleri Şefi (Ankara)
Tuğrul ŞAHAN Y.Okul

7 Göz.ve Tem.İşl.Memur (İstanbul) Mustafa KARACAOĞLU 1968 Lise

8 Göz.ve Tem.İşl.Memur (Ankara)
Sevinç CERYAN Lise

9 GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİ İŞLERİ MÜDÜRÜNÜN GÖREV TANIMI
GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRÜ, GTK ÜYELERİ ve FEDERASYONUN İDARİ BİRİMLERİ İLE ORGANİZE OLARAK AŞAĞIDAKİ GÖREVLERİ YAPAR. GÖZLEMCİLER VE TEMSİLCİLER KURULUNUN PLANLADIĞI GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİLERİN TOPLANTI VE SEMİNERLERİNİN ORGANİZASYONUNU YAPMAK. TALİMATLARIN ÖNGÖRDÜĞÜ EĞİTİM, KURS, SINAV ORGANİZASYONLARINI YAPMAK. HAFTALIK OYNANAN PROFESYONEL MAÇLARIN GTK TARAFINDAN HAZIRLANAN GÖZLEMCİ ETAPLARININ TEBLİGATLARINI YAPMAK. HAFTA SONU OYNANAN TÜM MAŞLARDA İDARİ BİRİMLERLE İRTİBATLI ÇALIŞMAK. TEMSİLCİ RAPORLARINDAKİ STADYUM GÜVENLİK KOMİTESİ VE PAZARLAMA MÜDÜRLÜĞÜNE YÖNELİK KISIMLARININ ŞEFLER TARAFINDAN DÜZENLENEN RAPOR ANALİZLERİNİ KONTROL EDEREK İLGİLİLERE GÖNDERİLMESİNİ SAĞLAMAK GTK İLE İL GÖZLEMCİ KURULLARI ARASINDAKİ KOORDİNASYONU SAĞLAMAK. TEMSİLCİLERİN VE GÖZLEMCİLERİN KLASMAN BİLGİLERİNİ GÜNCELLEMEK VE LİSTELER OLUŞTURMAK. ÖDEMELER İLGİLİ TAZMİNAT FORMLARININ ONAY VE TAKİBİNİN YAPILMASI. HER TÜRLÜ YAZIŞMA EVRAKLARININ TAKİBİNİ YAPMAK.

10 GTK EĞİTİMCİSİNİN GÖREV TANIMI
Haftalık Türkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası müsabaka görüntülerinin CD üzeriden tamamının izlenmesiyle Gözlemci Notu / Hakemlerin Değerlendirilmesi konusundaki eksiklik ve aksaklıkları GTK’ya raporlamak, Eğitim çalışma raporlarını hazırlamak, Temsilci / Gözlemci Eğitim Çalışmalarında ve Talimat ve İç Talimatlar ıle Temsilci / Gözlemci El Kitabı revize çalışmalarında GTK’ya rapor sunmak, GTK Sekreteri ile birlikte koordineli çalışmak, GTK Başkanı’nın talimatlarını yerine getirmek.

11 GTK SEKRETERİNİN GÖREV TANIMI
Profesyonel müsabakaların haftalık Gözlemci ve Temsilci Raporları’nı ilgili talimatlar üzerinden denetlemek, aksaklık ve eksiklikler konusunda rapor hazırlamak ve GTK değerlendirmesine sunmak, Haftalık Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası müsabaka görüntülerinin CD üzeriden tamamının izlenmesiyle Gözlemci Notu / Hakemlerin Değerlendirilmesi konusundaki eksiklik ve aksaklıkları GTK’ya raporlama konusunda GTK Eğitimcisi’ne yardımcı olmak. Profesyonel müsabakaların haftalık Temsilci Rapor denetimleri sonucunda, Stadyum ve Güvenlik Komitesi ile Pazarlama Müdürlüğü’nü ilgilendiren hususları raporlamak ve ilgili birimlere göndermek. Yeni futbol sezonu için hazırlanacak veya sezon içinde değiştirilen yada eklenen Futbol Müsabaka Talimatı ile Disiplin Kurulu Talimat içeriklerini takip etmek, temsilcilere ıletilmesi gerekenlerle, Temsilci El Kitabı’na eklenecek hususları GTK’ya sunmak. Talimat ve İç Talimatlar ıle Temsilci / Gözlemci El Kitabı revize çalışmalarını düzenlemek ve GTK’ya sunmak, GTK Başkanı’nın talimatlarını yerine getirmek.

12 GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİ İŞLERİ ŞEFLERİNİN
GÖREV TANIMLARI MÜDÜRE BAĞLI OLARAK ÇALIŞMALAR YAPMAK. TEMSİLCİLERİN (YAKLAŞIK 200 KİŞİ) HER TÜRLÜ ÖZLÜK BİLGİLERİNİ TOPLAMAK, GÜNCELLEMEK, GEREKLİ YAZIŞMALARI YAPMAK. SLG,AKG,BKG VE CKG GÖZLEMCİLERİN (İL GÖZLEMCİLERİ DAHİL) YAKLAŞIK 2300 KİŞİNİN HER TÜRLÜ ÖZLÜK BİLGİLERİNİ TOPLAMAK, GÜNCELLEMEK, GEREKLİ YAZIŞMALARINI YAPMAK, NAKİL VE VİZE İŞLEMLERİNİ YÜRÜTMEK. GTK TARAFINDAN HAZIRLANAN TEMSİLCİ ETABININ TEBLİGAT SONRASI BİLGİ İŞLEM MERKEZİNE GİRİŞLERİNİ YAPMAK. TEMSİLCİ RAPORLARININ TOPLANARAK SİSTEME GİRİŞİNİ VE HUKUK KURULUNA İNTİKALİNİ SAĞLAMAK. TEMSİLCİ RAPORLARINDAKİ STADYUM GÜVENLİK KOMİTESİ VE PAZARLAMA MÜDÜRLÜĞÜNE YÖNELİK KISIMLARININ DÜZENLENEN RAPOR ANALİZLERİNİ KONTROL EDEREK İLGİLİLERE GÖNDERİLMESİNİ SAĞLAMAK. GTK TARAFINDAN YAPILAN KLASMAN LİSTELERİNİN KAYITLARINI TUTMAK. BİRİMİN, FEDERASYON BİRİMLERİ,GÖZLEMCİ,TEMSİLCİ,SPOR KULÜPLERİ VE DİĞER KURUMLARLA İLGİLİ TÜM YAZIŞMALARIN YAZILARININ YAZILMASINI SAGLAMAK. ÖDEMELER İLE İLGİLİ İŞ TAKİBİNİN YAPILMASI. TEMSİLCİ RAPORLARININ HUKUK KURULUNA İNTİKALİNİ SAĞLAMAK. GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİ BASIN BÜLTENLERİNİN YAPILMASI. HER TÜRLÜ YAZIŞMALARI YAPMAK.

13 GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİ İŞLERİ MEMURLARININ GÖREV TANIMI
MÜDÜR VE ŞEFLERE BAĞLI ÇALIŞMALAR YAPMAK. FUTBOL YÖNETİM SİSTEMİ (FYS) PROGRAMI YARDIMIYLA GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİ BİLGİLERİNİN SİSTEME GİRİŞİ, GÜNCELLENMESİ VE KLASMANLARININ İŞLENMESİ. FUTBOL YÖNETİM SİSTEMİ (FYS) PROGRAMI YARDIMIYLA GÖZLEMCİ RAPORLARINA İSTİNADEN HAKEM NOTLARININ SİSTEME GİRİŞİNİN YAPILMASI. FUTBOL YÖNETİM SİSTEMİ (FYS) PROGRAMI YARDIMIYLA İL GÖZLEMCİ KURULLARININ GÖREV, ADRES, TEL BİLGİLERİNİN SİSTEME İŞLENMESİ VE GÜNCELLENMESİ. MAZERETLİ TEMSİLCİ VE GÖZLEMCİLERİN SİSTEME İŞLENMESİ. TEMSİLCİ VE GÖZLEMCİ MAÇ ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİNE YÖNELİK İŞ TAKİBİNİN YAPILMASI. GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİLERE BİLDİRİLMESİ GEREKEN (TALİMAT, CEZA VE UYARI) YAZILARIN FAX KANALI İLE BİLDİRİLMESİ. KARGO İLE GELEN TEMSİLCİ VE GÖZLEMCİ RAPORLARININ TASNİF EDİLMESİ VE ARŞİV YAPILMASI.


"GÖZ.TEM.İŞL.MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPILANMASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları