Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YALOVA İL HAKEM KURULU ( )

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YALOVA İL HAKEM KURULU ( )"— Sunum transkripti:

1 YALOVA İL HAKEM KURULU (2014-2015)

2 TALİMATLAR YALOVA İL HAKEM KURULU
1- Aynı haftada 2 idmana katılmayan hakemler o hafta görev verilmeyecektir.Aynı haftada bir idmana katılıp diğerine katılmayanlar ise alt liglerde görev alacaklardır.(Mazereti geçerli olanlar hariç) 2- Antrenmanlarda yeterli performans göstermeyenler o hafta yardımcı hakem olarak görev verilecektir. 3- Gözlemcisinden 7.7 altında not alan hakemler ( 2 ) hafta müsabakalarda görev verilmeyecektir. 4- Gözlemcisinden 7.3 altında not alan hakemler dört ( 4 ) hafta müsabakalarda görev verilmeyecektir.

3 YALOVA İL HAKEM KURULU 5- Müsabakaya İHK’ nun haberi olmaksızın 1 saat den az kala giden hakemlere 2 hafta süreyle görev verilmeyecektir. 6- Talimatlara aykırı hareket ederek kılık kıyafeti uygun müsabakaya gitmeyen hakemler 2 hafta süreyle görev verilmeyecektir. 7-Müsabaka öncelerinde kesinlikle ısınma yapılacak ısınma kıyafetleri bütünlük arz edecektir. 8-Müsabaka sırasında hakem tiryosunun formaları farklı olmayacak ve bütünlük arz edecektir. 7- MHK ve İHK’nun düzenlediği eğitimlere geçerli mazereti olmadan katılmayanlara, bir sonraki eğitime kadar görev verilmeyecektir.

4 YALOVA İL HAKEM KURULU 8- Belirli periyotlarda yapılacak atletik teste katılmayan ve başarısız olanlara bir sonraki teste kadar görev verilmeyecektir. 9-Maç tebliği sonrası yardımcılarını arayıp yol planı yapmayan hakeme 2 hafta görev verilmeyecektir. 10- Hakemler müsabaka raporlarını varsa disiplin raporlarını Pazartesi günü saat 16:00 a kadar dernek binasına ya da hakem soyunma odasına bırakılacaklardır. 11-Hakem raporlarında skor hatası yapanlar 1 Hafta müsabaka verimeyecektir.

5 YALOVA İL HAKEM KURULU 12-Hafta sonu mazeretleri keyfiyet dışında olanlar kabul edilecek. Mazeretler adresine mail ile bildirilecek. Mazeret bildirimleri Çarşamba günleri saat 20:00 a kadardır. 13-Gözlemciler mazeretlerini Çarşamba günleri saat 20:00 a kadar. adresine bildireceklerdir. 14-Gözlemcileri disiplin raporlarını Pazartesi günleri saat 12:00 a kadar mail adresine göndereceklerdir.Disiplin raporunu zamanında göndermeyen gözlemciye 1 hafta müsabaka görevi verilmeyecektir.

6 YALOVA İL HAKEM KURULU 15-Gözlemciler müsabaka raporlarını Salı günleri saat 20:00 a kadar mail adresine göndereceklerdir. Raporlarını göndermeyen gözlemcilere sonraki hafta müsabaka görevi verilmeyecek olup, rapor gelene kadar müsabakalarda görev alamayacaklardır. 16-İhraç ve olaylı müsabakalar sonrasında İl hakem Kurulu aranacaktır.

7 YALOVA İL HAKEM KURULU YALOVA İL HAKEM KURULU
2014–2015 SEZONUNDA HEPİNİZE BAŞARILAR DİLER, HAKEM ŞANSINIZIN HEP YANINIZDA OLMASINI TEMENNİ EDERİZ. YALOVA İL HAKEM KURULU


"YALOVA İL HAKEM KURULU ( )" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları