Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI Okul Müdürleri sınav başlamadan önce olumsuz bir durum olursa mutlaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne haber verilecek. Özelikle.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI Okul Müdürleri sınav başlamadan önce olumsuz bir durum olursa mutlaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne haber verilecek. Özelikle."— Sunum transkripti:

1 8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI Okul Müdürleri sınav başlamadan önce olumsuz bir durum olursa mutlaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne haber verilecek. Özelikle bina sorumluları birinci dereceden sorumludur. Kendi aracı ile sınav yerine gitmek isteyen bina sorumluları veya okul müdürleri en geç sabah saat 06:30 öğretmen evinde olacak jandarma ile birlikte konvoy haninde gidecek. Yedek Öğretmen öğretmenler odasında değil salonda bekleyecek.

2 Sınav başladığında ve bittiğine Şube Müdürü Murat YILDIRIM ’a mesajla bilgi verilecek. Sınavda görev alan öğretmenlerin duyurusu imza karşılı yapılacaktır. Sınavda görevli öğretmenlerden gelmeyen olduğu taktirde tutanak tutulup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne aynı gün içinde bildirilecektir. Mebbis sistemine işlenecek güvenlik personeli kurye ve hizmetli personelin bilgileri en geç 28/04/2016 mesai bitimine kadar işlenip onaylanacak.

3 TAŞINÇAK OKULLAR Tatargazi Adaksu Kızılyusuf Oğuzhan Çicekveren Konakkuran YBO İyikomşu Konakkuran YBO Hasanpaşa Konakkuran YBO

4 Taşınacak okullar ( Çiçekveren-İyikomşu- Hasanpaşa-Tatargazi-Kızılyusuf ) en geç sabah 06:30 taşınacak olan 8.sınıf öğrencilerini okul müdürü kontrolünde eksiksiz olmak kaydı ile sınav yapılacak okula hareket edilecek. Taşınacak okul Müdürleri Mebbis sistemine sadece 1 güvenlik personeli ve hizmetli bölümüne 1 kurye girişi yapacak bir hizmetli boş bırakılacak. Konakkuran – Adaksu – Oğuzhan 26/04/2016 günü okul bitiminden hemen sonra taşıma ile gelen öğrencilerin sınav yerlerini hazırlayacak.

5 KURYELER Kuryeler görevli oldukları okullara sınav evrakların okul müdürlerine tutanakla teslim edecek. Sınav bittikten sonra sınav evrakları okul müdüründen tutakla teslim alınacak. Tutanakların birer nüshaları okula bırakılacak diğer nüshaları ise sınav evrakları ile birlikte güvenlik güçleri kontrolünde emniyet müdürlüğüne getirilecek ve görevli arkadaşa teslim edilecek. Sınav saatlerinde görevli olmayan personel güvenlik güçleri kurye okul içerisinde dolaşmayacak.


"8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI Okul Müdürleri sınav başlamadan önce olumsuz bir durum olursa mutlaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne haber verilecek. Özelikle." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları