Sigortalının Eksper atama sistemi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Advertisements

MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
Kayıt olun’a tıklayın…
Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı /c
ASMLERİN DİKKATİNE tarihine kadar Tıbbi Atık Beyan Sistemine ASM bilgilerinizi acilen tanımlayarak tıbbi atıklarınızı kilogram bakımından sistem.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
CHARTIS SİGORTA A.Ş..
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
11 1.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
DÖNER SERMAYE BÜTÇE VE MUHASEBE İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI.
Avrupa okulları içi a ğ KAYIT. KAYIT OLMA Sıkça kontrol ettiğiniz bir e-posta adresi yazın. İletişim için önemli! Uygun bir kullanıcı adı seçin, çünkü.
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi KAYIT.
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» PERSONEL VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
Muhtar Bilgi Sistemi.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİM İŞLEMİ VE KAYIT YENİLEME HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER ISPARTA-2015.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
 Genel Bakış  Ön Rapor Yazımı  Detaylı İnceleme Riziko Sigorta Konuları Hasar İşlemleri Belgeler Giriş.
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
UYAP BİLİŞİM SİSTEMİ UYAP; Adalet hizmetlerinin; en kısa zamanda, en az maliyetle, şeffaf, etkili, verimli, hızlı, güvenilir, tarafsız ve denetlenebilir.
ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
EBYS KULLANIMI.
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır.
Airties Air5750 Modem Kurulumu
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Gis.gazi.edu.tr.
ZABITA DENETİM SİSTEMİ (ZDS)
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
ZABITA DENETİM SİSTEMİ (ZDS)
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERS
Sunum transkripti:

Sigortalının Eksper atama sistemi Sigorta bilgi merkezi(sbm) http://www.sbm.org.tr/ *

Sisteme Giriş www.sbm.org.tr sitesi üzerinden "Online İşlemler" sekmesi altında bulunan "Eksper Atama" yı seçiyoruz. 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *

2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. 1. Adım - Poliçe Bilgileri Trafik ya da Kasko hasarına göre işlem seçiliyor. Sigorta Şirketi seçiliyor, Acente ve Poliçe No ve varsa Yenileme No giriliyor. "Poliçe Ara" tıklanıyor. Poliçe alt tarafta göründükten sonra en alt kısımdaki Kullanım Sözleşmesi okunduktan sonra "Sözleşme Onay" kutucuğu tıklanarak "İleri" butonu tıklanarak işleme devam ediliyor. *

2. Adım - Hasar Detay Bilgileri Hasarın gerçekleştiği tarih ve saat bilgileri giriliyor. Ardından hasar nedeni giriliyor. (Çarpma çarpışma devrilme, park halinde hasar ya da cam kırılması bu üç nedenden biri seçilebiliyor) Sonrasında Muallak (tahmini) hasar miktarı, hasarın gerçekleştiği il ve ilçe bilgileri giriliyor. "İleri"yi tıklayarak devam ediyoruz. 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *

3. Adım - Eksper Atanacak Araç Poliçe Bilgileri Trafik hasarı seçtiğim için, ekspertizi yapılacak aracın trafik sigortası varsa onun da poliçe bilgileri giriliyor. Eğer aracın trafik poliçesi yoksa "Poliçe Var Mı" sorusuna "Hayır" seçeneği işaretleniyor.Poliçe varsa yine şirket bilgisi, acente, poliçe ve yenileme no bilgileri girilerek "Ara" butonuna tıklanarak "İleri" seçeneği işaretleniyor. 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *

4. Adım - Eksper Atanacak Araç Bilgileri Trafik sigortası yapılmış aracın bilgileri 3. adımdaki gibi girildiğinde, araç bilgileri otomatik olarak çıkmaktadır. Poliçesi yoksa araç bilgileri manuel olarak giriliyor. Bilgiler ekrana geldikten sonra yine "İleri" seçeneğine tıklanıyor. 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *

5. Adım - Ekspertiz Yeri Bilgileri Eğer ekspertiz bir serviste yapılacaksa servisin TC ya da Vergi Numarası, adresi, telefon numarası bilgileri giriliyor. Harita kısmından da kesin adresi bulabildiğiniz kadarıyla seçebilirsiniz. (Aracı illa serviste ekspertiz için bırakmanıza gerek yok bu arada. İsterseniz seçeceğiniz eksperin bürosunun önünde ya da randevulaştığınız başka bir adreste ekspertiz işlemini yaptırabilirsiniz) 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *

6. Adım - Atayan İletişim Bilgileri Eğer eksper atamasını kendiniz yapacaksanız, "Mağdur/sigorta sözleşmesinden menfaat sağlayanlar" seçeneğini seçeceksiniz. (Eğer eksper atama işlemi için servise, avukata vekalet verdiyseniz bu seçenek seçilecek. Ekspere, ekspertiz talep ettiğinize dair bir yazılı evrak verdiyseniz eksper kendi kendini de sistemden atayabilmektedir) 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *

7. Adım - Eksper Atama Atayacağınız eksperin ad-soyad bilgilerinden arama yapabilirsiniz. Eğer hangi eksperi atayacağınızı bilmiyorsanız, il-ilçe seçeneklerinden bulunduğunuz konuma en yakın eksper bilgilerine de ulaşabilirsiniz. (Örnekte eksper bilgileri gizlenmiştir)İstediğiniz eksperi bulduktan sonra solda bulunan "Eksperi Seç" butonunu tıklayabilirsiniz. Eksper seçildikten sonra alt kısımda "Kaydet" butonu gelmektedir. Kaydet tıklandıktan sonra işlemin son adımına ulaşılmaktadır. Gelen ekrandan "Tamam"a tıkladığınızda eksper atama işlemini sonlandırmış oluyorsunuz. 2009 yılı verilerine göre; Günlük ortalama 75 milyon $ hasar ödemesi Yıllık 40 milyar $ prim üretimi DÜNYANIN EN IYI SIGORTA ŞIRKETI;  CHARTIS Finans dünyasının saygın ve köklü sektör yayınlarından EUROMONEY’nin yapmış olduğu anket çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Chartis, anket sonuçlarına göre “BEST GLOBAL INSURANCE COMPANY (En İyi Global Sigorta Şirketi)” seçildi. Anket sonuçlarının branşlara göre değerlendirilmesinde, Chartis, sadece genel olarak en iyi sigorta şirketi değil, değerlendirme yapılan beş branşın dördünde, Yangın ve Sorumluluk, Yönetici Sorumluluk, Nakliyat, Sağlık ve Hayat Branşlarında, dünyada en iyi sigorta şirketi seçilirken, 5. branş olan Doğal Afet sigortalarında ise ikinci sırada geliyor. Bunun yanısıra anket sonuçlarının çeşitli coğrafi bölgelere göre yapılan değerlendirmesinde, Chartis, Batı Avrupa, ve Latin Amerika’da yine birinci sigorta şirketi olarak seçildi; Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da ise ikinci sırada yer aldı. *