Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır."— Sunum transkripti:

1

2 WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.

3 WEB İhbarı Açılan sayfada Hasar İhbarı seçilir.

4 WEB İhbarı AS400 kullanıcı adı ve şifrenizi ilgili alanlara güvenlik kodu ile birlikte yazarak sisteme giriş yapılır. Not: AS400 kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız, mail adresine servis bilgilerinizi yazarak (Anlaşma kodu, vergi no, il ve ilçe bilgileri gibi) destek talebinde bulunabilirsiniz.

5 WEB İhbarı Sisteme giriş yapıldıktan sonra ekranın sol yan kısmındaki anlaşmalı servis bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz. Hasar ihbarını açmak istediğiniz poliçe sahibinin TCKN veya VKN ve poliçe veya plaka bilgisi hasar tarihi ile birlikte yazılır.

6 WEB İhbarı Sayfanın alt kısmında açılan kayıtlı poliçeler arasından ilgili poliçe seçilir. Not: Aşağıdaki örnek sayfada poliçe bilgileri gizlenmiş olup ihbar anında bilgilerin doğrulanabilmesi için açık gelecektir.

7 WEB İhbarı Kırmızı renkli alanlar doldurulması zorunlu alanlardır. Arka planı koyu gri olan alanlar değiştirilemeyen alanlardır. İhbar bilgilerinin doğrulanması adına gösterilmektedir.

8 WEB İhbarı Sigortalı / Mağdur Bilgileri başlığı altında yer alan Hasarlı Araç ve Sürücü Bilgileri alanına giriş yapılarak diğer eksik olan bilgiler yazılır.

9 WEB İhbarı Yukarıdaki tüm işlemler tamamlandıktan sistem bir kayıt numarası verir. Bu numara ile dosyası takip edilebilir. Her türlü soru, öneri ve görüşleriniz için numaralı Kolay Hattımızı arayabilirsiniz.

10


"WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları