Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU"— Sunum transkripti:

1 MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU

2 Mobil İmza Kullanımı TÜRKKEP Web sitesinde ana sayfadaki «KEP Hesabına Giriş» seçeneği seçildikten sonra «Mobil İmza ile Giriş» seçeneğini seçiniz. Hesabınız, kurum/ firma adına ise «Kurumsal Hesap» , değilse «Bireysel Hesap» seçilmelidir.

3 Mobil İmza Kullanımı «KEP Adresi» KEP adresinizin tamamı (Türkçe karakter kullanılmadan, küçük harflerle) yazılmalıdır. «GSM Numarası» başvuru formunda yazan, mobil imza tanımlı GSM numaranız başında «0» olmadan girilmelidir. GSM Operatörünüzü seçtikten sonra «Devam Et» butonunu tıklayarak sonraki adıma geçebilirsiniz.

4 Mobil İmza Kullanımı KEP Hesabına Giriş ekranında «İşlemin Parmak İzi» kodu ile GSM hattınızın takılı olduğu cep telefonunun ekranında çıkacak olan «İşlemin Parmak İzi» kodunun aynı olduğunu teyit ettikten sonra, «Tamam» butonunu tuşlayarak giriş işleminizi başlatabilirsiniz.

5 Mobil İmza Kullanımı Cep Telefonu ekranında giriş zamanı ve işlemi «Tamam» butonu seçilerek onaylanmalı, İşlem Parmak İzi kodu teyit edilerek «Tamam» butonu seçilerek onaylanmalı, «Mobil İmza Şifre» ekranında Mobil İmza şifrenizi girerek «Tamam» butonu tuşlanmalı, Bu işlemlerin ardından, KEP sisteminde, mobil imza ile girişi ya da gönderim işleminiz tamamlanacaktır.

6 Teşekkür ederiz.


"MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları