Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır."— Sunum transkripti:

1 İSG KATİP’TE SÖZLEŞME

2 Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır.

3 Mevcut işyeri kimin üzerine ise, o kişinin Tc. Kimlik numarası ve PTT’den alınan e- devlet şifresiyle giriş yapılır. E-devlet şifresini giriş yaptıktan sonra 6 ay içerisinde kullanmadıysanız, şifreniz iptal olacaktır. Dolayısıyla şifrenizle 6 ayı geçmemek kaydıyla belli periyotlarda, giriş-çıkış yapılmalıdır.

4 Girişe tıklayınız.

5 Bu ekranda bir veya birden çok işyeri sicil numarası olabilir. Burada önemli nokta, iş sağlığı ve güvenliği hizmeti almak istediğiniz işyeri sicil numarası SEÇİLİR. Yanlış işyeri sicil numarası seçilmemesine dikkat ediniz.

6 Üzerine tıklayarak seçtiğiniz işyeri sicil numarasından sonra, aşağıda sisteme giriş tıklanarak işleme devam edilmelidir.

7 Şayet hizmet almak istediğiniz işyeri sicil numarası EKRANDA YOKSA, aşağıda bulunan E-Bildirge Kullanıcısını Güncelle tıklanmalıdır. Sistem otomatik olarak kendini günceller ve en geç 3 gün içerisinde, hizmet almak istediğiniz işyeri sicil numarası ekrana düşer. Normal de 3 gün içerisinde işyeri sicil numarası sisteme dahil olacaktır diye karşınıza bir yazı gelir ama genellikle 1 gün içerisinde sisteme aktarılır. 1 gün sonra mutlaka sisteme tekrardan giriş yapınız.

8 Ekranın solundaki Hizmet Alan İşyerleri Modülü tıklayınız.

9 Sözleşmeleri tıklayınız.

10 Karşınıza OSGB tarafından atanan iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve işyeri hemşiresinden birisinin üzerine tıklanır.

11 Ekrandan seçim yapıldıktan sonra Onayla kısmına tıklamalısınız.

12 Onaylama yapıldıktan sonra ekrana sırasıyla Kayıt ve Ok sekmeleri tıklayarak işlem gerçekleştirilmiş olur.

13 Bu işlemler aşağıda görüldüğü üzere 1. ve 2. adımları tekrarlayarak iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve işyeri hemşiresi için ayrı ayrı yapılmalıdır. Onayı başarıyla yapılanlar, ekranın sağında Onaylandı olarak gözükecektir. Onayı olmayanlar ise, Onay Bekliyor olarak ekranda gözükecektir.

14 Onaylama yapıldıktan sonra ekrana sırasıyla Kayıt ve Ok sekmeleri tıklayarak işlem gerçekleştirilmiş olur. Te ş ekkürler..


"İSG KATİP’TE SÖZLEŞME. Arama Motoruna İsg Katip yazarak sisteme giriş yapılır. Aşağıdaki sayfa karşınıza ve sırasıyla işaretlenen yerler tıklanır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları